desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 06, 2011, 14:22:58 » |
Нагоре
|
Прежда Фламенко Освен Фламенко-то,има и Фрийли,а сега пуснаха за продажба и една българска,която е още по-добра от изброените дори!Има една прежда ,която стои като на помпони-тя е по-подходяща за детски шал!Изплита се само тънката част,помпоните-не.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #31 -: Декември 06, 2011, 14:35:52 » |
Нагоре
|
Ето я преждата за детски шалчета- помпони
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #32 -: Декември 06, 2011, 15:09:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Декември 06, 2011, 22:30:34 » |
Нагоре
|
Точно тази е преждата Поли!Благодаря ти ,по-нагледно си я дала снимката! а шалчето ти ли си го плела?Страхотно е!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Декември 07, 2011, 06:22:16 » |
Нагоре
|
Не съм го плела аз,това са примерни снимки,но тази прежда е възможно най-елементарната за плетене
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #36 -: Декември 08, 2011, 09:56:49 » |
Нагоре
|
И аз съм на вълна шалове.... Ще показвам по-нататък.
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Декември 08, 2011, 11:03:59 » |
Нагоре
|
Някой ако има излишни куки,шишове и игли за плетене нека погледне при мен за размяна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Декември 27, 2011, 22:57:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shico
мама на двама-вече ходя на работа
power user
Неактивен
Публикации: 1301
|
|
« Отговор #39 -: Декември 29, 2011, 13:58:08 » |
Нагоре
|
Ето това е моя шал,плетах го миналата година. Аз изплитам само конеца без топченцата .
|
|
« Последна редакция: Декември 29, 2011, 14:03:30 от shico »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Декември 29, 2011, 14:52:39 » |
Нагоре
|
Супер
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #41 -: Декември 30, 2011, 14:48:35 » |
Нагоре
|
Момичета,ще се навие ли някоя да ми обесни как да го изплета,ако е на 2 куки (начинаеща съм)
|
|
« Последна редакция: Декември 30, 2011, 14:53:50 от ZORI_135 »
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #42 -: Януари 03, 2012, 23:21:52 » |
Нагоре
|
Зори, до колкото успях да увелича снимките и двете неща са на 1 кука. Проста е плетката, но и аз не съм много добра на 1 кука. Виж в някой специализиран плетачески форум, например при осинките или при Ели Караджова /летящата крава/.
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Януари 05, 2012, 19:26:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Януари 05, 2012, 19:32:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|