vesi85
new user
Неактивен
Публикации: 35
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Януари 07, 2012, 09:34:41 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен. Нещата,които сте показали са страхотни.Аз от лятото започнах да плета.Научих се от интернет.Много ми харесва,действа ми успокояващо.Реших и аз да продам някои неща,които съм сътворила.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #46 -: Януари 07, 2012, 09:53:42 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен. Нещата,които сте показали са страхотни.Аз от лятото започнах да плета.Научих се от интернет.Много ми харесва,действа ми успокояващо.Реших и аз да продам някои неща,които съм сътворила. Добре дошла,чакаме снимки на творенията ти
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #47 -: Януари 07, 2012, 11:11:55 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #50 -: Януари 09, 2012, 10:54:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Януари 09, 2012, 13:42:03 » |
Нагоре
|
специално ми го пратиха от Пловдив едно мамче от там,ааа казва се форма за плетене инструментчето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Януари 09, 2012, 13:43:38 » |
Нагоре
|
Плетен на пръсти
|
|
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 14:24:31 от Поли »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #54 -: Януари 09, 2012, 13:53:27 » |
Нагоре
|
ето какво представлява,аз по София не го намерих,добре,че има мами от Пловдив
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #55 -: Януари 09, 2012, 15:13:57 » |
Нагоре
|
Ахаааааааа хмм ,знаеш ли на първо четене на какво ми заприлича -на накрайника на дифузера ми за сешоара като взема да "пробвам" аааааааам Много благодаря ,ще го потърся в СтЗагора имаме тук два по големи магазина за всякакви неща ,ако го няма сигурно ще могат да ми го набавят.. А инъче съм гледала по една програма UTILISIMA-много е готина всичко има От там се запалих за плетенето на една кука.. за бебета, мами ,готвене... ,случайно я открих ,та там веднъж даваха как да си направим това "Нещо"но все пак трябва и модел по който да си го направиш ,броят на шишовете мястото. им.. Тъкмо Амдина ми прати една програма и си свалих снимките от телефона-ще кача и някои "бисери" който оплетох за родата.. Ох ,моля Ви се кажете как качвате снимки в тук
|
|
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 15:15:41 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Януари 09, 2012, 22:28:34 » |
Нагоре
|
И аз си купих такава форма,но нещо не мога да схвана точно как се работи с нея.
Ето клипче как се работи с такава форма http://www.youtube.com/watch?v=d9tm7SE2kYs&feature=relmfu
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Desi74
new user
Неактивен
Публикации: 3
|
|
« Отговор #59 -: Януари 11, 2012, 15:26:35 » |
Нагоре
|
Плетен на пръсти Как се плете на пръсти?
|
|
|
Активен
|
Изпращам след получаване на парите. Пощенските разходи са за сметка на купувача. Боклуци не предлагам!!! Боклуци не приемам - връщам ги за сметка на изпращача!!! Бъдете коректни - аз съм такава. При покупка на дрехи от две или по-вече мои обяви - 10 % отстъпка
|
|
|
|
|