Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #60 -: Януари 11, 2012, 16:23:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Desi74
new user
Неактивен
Публикации: 3
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #61 -: Януари 12, 2012, 23:15:14 » |
Нагоре
|
Супер, непременно ще опитам да изплета един такъв, и ще покажа снимка. Благодаря ти!
|
|
|
Активен
|
Изпращам след получаване на парите. Пощенските разходи са за сметка на купувача. Боклуци не предлагам!!! Боклуци не приемам - връщам ги за сметка на изпращача!!! Бъдете коректни - аз съм такава. При покупка на дрехи от две или по-вече мои обяви - 10 % отстъпка
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #62 -: Януари 20, 2012, 19:08:32 » |
Нагоре
|
Много ми харесва шала. Отдавна се каня да пробвам на пръсти но все не ми остава време. Ето няколко неща от мен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #63 -: Януари 20, 2012, 19:09:26 » |
Нагоре
|
и още много шапки но все детски аа и една дамска моята но нямам снимка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #64 -: Януари 21, 2012, 09:05:51 » |
Нагоре
|
Сонче чантата е страхотна!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #66 -: Януари 21, 2012, 22:39:27 » |
Нагоре
|
Сонче чантата е страхотна! ее мерси много от плетачка като теб си е страшен комплимент Поли ако можеш да ми обясниш как се прави най - лесно бие - това около врата и какви видове ластик се плетат там. ТО се вижда че блузата ми е аматьорска и напълно измислен модел, но пък добре ми се получи и нищо че е полу поло но само така можех да го направя без да има кой дза ми обясни или покаже. Сега ще завърша една туника за дъщеря ми пак поизмислен модел но съм сбъркала плетеницата отпред на едно място и се чудя сега дали да не разрлитам цялата предница. Останаха ми 1 ръкав и около врата само.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #68 -: Януари 23, 2012, 06:33:00 » |
Нагоре
|
Сонче хич не съм плетачка ето сега да видиш,че не мога да ти помогна с таз плетка дето ме питаш аз любителски плета нямам професионален опит ама чантата ти е доста ефектна По-напред си от мен с плетенето щом дрешки плетеш
|
|
« Последна редакция: Януари 23, 2012, 06:34:37 от Поли »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #69 -: Януари 23, 2012, 06:34:10 » |
Нагоре
|
Мацо а тези гердани ако ги обърнеш в цветова гама червено и бяло ще избиеш рибата за Баба Марта
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #71 -: Януари 23, 2012, 12:11:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #72 -: Януари 23, 2012, 12:57:15 » |
Нагоре
|
еее това ще е супер за продаване. Сонче ако отва имаш предвид за плете ще си взема тогава игла за шевната машина нали трябва да имат дъно. Само дето не можем да се конкурираме с катйците
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #73 -: Януари 23, 2012, 17:07:33 » |
Нагоре
|
Нещо не разбрах ама карай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|