|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Януари 06, 2011, 10:12:30 » |
Нагоре
|
Аз ще съм в другият клуб - "Пречат ми ръцете". Хич ме няма с иглата и конеца , а толкова искам да мога за да си шия разни нещица
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #2 -: Януари 06, 2011, 10:17:31 » |
Нагоре
|
Аз ще съм в другият клуб - "Пречат ми ръцете". Хич ме няма с иглата и конеца , а толкова искам да мога за да си шия разни нещица присъединявам се към твоя клуб ами отваряй тема няма да сме само двете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #3 -: Януари 06, 2011, 10:21:57 » |
Нагоре
|
Оооо най-после в мои води
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 24, 2011, 22:21:53 » |
Нагоре
|
АААААА,записах се отатъка,ама съм си за тук .Факир съм с иглата и конеца
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2011, 00:08:12 » |
Нагоре
|
Опа пишете ме и мен тука умрем аз да шием ама само на ишлеме и то не аз изцяло да я ушия ами показваш примерно за джоб и аз го правя ама съм бързак и всичко схващам Ръчно не ме бива да шием -е копче мога ама не и друго все си личи
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2011, 08:43:38 » |
Нагоре
|
Зашивам дупки всякакви .Това ми се отдава. Иначе за шиене на нещо сериозно не ме бива или поне не съм се занимавала.
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #7 -: Март 15, 2011, 15:13:45 » |
Нагоре
|
Това е мое произведение,бебешка олекотена завивка
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #8 -: Март 15, 2011, 17:28:45 » |
Нагоре
|
Много сладурско, браво!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
Илейн
Пращам на първия писал ЛС след ЗАПИС и по лично усмотрение!
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Разгледайте другите ми обяви.
|
|
« Отговор #9 -: Март 15, 2011, 17:34:17 » |
Нагоре
|
Големи сте сладури и аз се записвам тук ама какво ще правим?!
|
|
|
Активен
|
Разгледайте и другите ми обяви.
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #10 -: Март 16, 2011, 00:44:05 » |
Нагоре
|
Аз ще съм в другият клуб - "Пречат ми ръцете". Хич ме няма с иглата и конеца , а толкова искам да мога за да си шия разни нещица присъединявам се към твоя клуб ами отваряй тема няма да сме само двете Мами и мен ме бройте във вашия клуб!!Хич ме няма в шиенето
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #11 -: Март 16, 2011, 00:46:52 » |
Нагоре
|
Това е мое произведение,бебешка олекотена завивка Поздравления,Поли!!!Страхотна олекотена завивка!!Браво.че то и в магазина не изглеждат толкова хубави!!:)Чудесна е!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
fish
new user
Неактивен
Публикации: 263
|
|
« Отговор #12 -: Март 16, 2011, 07:23:42 » |
Нагоре
|
Хубава е завивката - много труд си положила с нея. Аз като бях бременна уших всички завивки на моята бебка. Беше голямо удоволствие за мен Тъй като не съм шила поли от 15-16 години сега най ме бива в шието на спално бельо и във въртящи полички /отгоре с ластик/ на малката ми щерка.
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #14 -: Март 19, 2011, 22:33:54 » |
Нагоре
|
Скоро попаднах на тема в друг сайт, където показваха подобни творения - пачуърк. Ей, благородно завидях, признавам си.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|