petuna
new user
Неактивен
Публикации: 338
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Март 20, 2011, 20:31:22 » |
Нагоре
|
Тук е моето място! Това е любимото ми хоби,но от скоро шевната ми машина не работи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #16 -: Март 21, 2011, 16:42:42 » |
Нагоре
|
и аз да се присъединя към правилната компания .Страшно много обичам да шия ,но нямам много време . Ето и едно от моите творения, което вече не е мое ,друг ще му се радва и със здраве да си го носи . тази зелената сия ших като бях бременна но нея облякох и веднъж
|
|
« Последна редакция: Март 26, 2011, 14:52:55 от stefani220609 »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #17 -: Март 21, 2011, 18:11:52 » |
Нагоре
|
Стефи напред си с матриала ,аз дрехи не мога да шия
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #19 -: Март 21, 2011, 19:30:16 » |
Нагоре
|
е благодаря ти ,не съм кой знае колко напред Хайде,недей да скромничиш ,наистина си много напред с материала
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Март 21, 2011, 20:58:21 » |
Нагоре
|
АААА,виж как ти се мазня,а? Току-виж нещо си ми изтракала на машината -еУегантно,модно,ефтинко...нали ще сме рода
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Март 21, 2011, 21:29:24 » |
Нагоре
|
Мх,оди ми се на сватба беееее,ще ви прая чупки в кръста на масата
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Март 21, 2011, 22:07:55 » |
Нагоре
|
Аааа и на мене ми се танци,ама ако чакам чак до на децата.....съвсем артрита ще ме е сковал.Много се надявах да ме покани либето да се оженим/поне не мойта сватба да друсам дупе/ ,мъ той се опъва - след 8 години съвместен живот не му се развалял рахътлъка.... няма ли от вас някой да се прежали?ей така само зарад танците.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #26 -: Март 22, 2011, 14:59:18 » |
Нагоре
|
Здравеите! Да попитам мога ли да помоля за помощ? Една мама иска да купи от мен плат,но нямам представа дали е подходящ за покривка самия плат. Ако покажа снимки ще помагате ли с инфо?
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Март 22, 2011, 15:19:06 » |
Нагоре
|
Здравеите! Да попитам мога ли да помоля за помощ? Една мама иска да купи от мен плат,но нямам представа дали е подходящ за покривка самия плат. Ако покажа снимки ще помагате ли с инфо? Ами,дай снимки на плата,не че ги знам де,но по материята горе долу ще се ориентирам дали става за покривка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Март 22, 2011, 15:51:58 » |
Нагоре
|
Да ти кажа честно - кафявото много плътно ми се вижда за покривка...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|