Лелееее , значи не съм само аз , преди да родя ей много бях сръчна , а сега като слон в стъкларски магазин , е на пресен случай
Седиме си с дребната в кухнята , детето кротко спокойно , гледаме телевизия , тя се разсмива на нещо , и си изпуска бибата на земята , аз в зора си да я вдигна бързо , кво направих та бутнах един буркан с компот , буркара поне за щастие се счупи само на две парчета , взех ги аз и айде в кофата , отидох взех кофата с парцала , и да попивам и да бърша , тамън почти попих и нещо като изтисквах парцала кво сатна , завърте се кофата и се разля из цялата кухня , айде пак бърши , ама сега цялата кухня , бърша си аз видимо бясна на себеси , сипеша безброй клетви по свой адрес и по адрес на кофата , и си се въртя , и какво мислите правя , дърпайки към себе си парцала , взех че така праснах микровълновата с края на дръжката че и счупих стъклото , а после в бързината да видя кво съм сътворила , отново с дръжката задрах още някаква чаша и едно шише с олио , чашата стана на сол , олиото се пръсна нищо че е пластмаса , и аз да събера чашата да няма стъкла , се подхлъзнах на олиото уж че го избягвах и в старанието си да се задържа права и да не се пльосна на земята , ритнах почти наново напълнената кофа , а детето седи на седалката и ме гледа умно и опулено , станах по интересна от телевизора , така че дами то аз не пречат ми ръцете , ами ми пречат и краката и главата и ВСЕ
Знам, че не е за смях, ама това направо си е сценарий за супер комедия!!!
Засинях се от смях, чак изплаших детето и то взе да ми вика: "Няма а мейш мамо, няма а мейш!!!". Едва си взех дъх.
Добре, че си не си пострадала зле и добре, че не се е включило детето, че тогава не ми се мисли. Надявам се това да не е практика при теб!