rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Януари 06, 2011, 12:05:33 » |
Нагоре
|
и нека да сьм пьрва,за да подведа нещата-много се кефя на някои потребители,които знаят как да ти извадят душата с памук,още преди да сте започнали диалога...любимата мацка,с която контактувам с огромно удоволствие,е МИШКОВА!винаги започва сьс "СЛЬНЧИЦЕ"е колкото и да ми е скапано настроението,да ми е ревливо или нервно,просто ми трепва душицата!такова златно човече е,винаги ме разведрява,като се опитва да не ме натоварва!ЗЛАТО-БЛАГОДАРЯ ТИ,НЕВЕРОЯТНА СИ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #1 -: Януари 06, 2011, 12:18:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #2 -: Януари 06, 2011, 23:48:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Януари 07, 2011, 08:45:52 » |
Нагоре
|
ТИ ПЬК МИЛО НАЛИ НИКОГА НЕ ВЛИЗАШ ПО ФОРУМИТЕ БРЕ,КВО СЕ РЬГНА СЕГА ТУК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #4 -: Януари 07, 2011, 08:50:44 » |
Нагоре
|
Аз благодаря на Дацетооооо,че ме изненада със страхотна картичка. Благодаря ти мила за топлината,която внесе в душата ми!
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #5 -: Януари 07, 2011, 09:06:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #6 -: Януари 07, 2011, 09:20:17 » |
Нагоре
|
И аз да кажа ,че съм възхитена от всички мами ,с който съм имала контакти до тук в сайта без изключение,но траен спомен за мен ще остане от контакта ми с илонка83-невероятно разбран и точен човек,tatko karlo-супер приятен и интелегентен човек,знаещ какво търси и иска,Kremi84-много мил и отзивчив характер,точна и прецизна във всичко,разбира се Левскарчето,която с постовете си ми вдига настроението,затова я следя както и skoki-невероятно справедлива и точна модераторка с чувство за хумор!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #7 -: Януари 07, 2011, 12:20:43 » |
Нагоре
|
ММмммм,темичката е чудесна! Аз тук мога да кажа,че откакто се запознах с Велкова,ежедневието ми се промени много позитивно!Също така общуването ми и с tonikrisi е удоволствие За Скоки,какво да кажа-сладурана,много и се радвам на милото отношение-винаги е насреща,когато има някакъв проблем Не мога да не спомена и Отнесената тук Опс,замалко да пропусна и Роси Динкова
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Януари 07, 2011, 14:58:41 » |
Нагоре
|
иииииииии,радвам се-потрьгна май-и то в положителна посока могли сме да кажеме и нещо мило една за друга,не само да се плюеме много по-приятно е да зарадваш някой независимо с предмет или дума,да се докоснеш до сьщността му,за да си направим сивото ежедневие по-цветно!или кой каквото го има де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Януари 07, 2011, 15:51:53 » |
Нагоре
|
иииииииии,радвам се-потрьгна май-и то в положителна посока могли сме да кажеме и нещо мило една за друга,не само да се плюеме много по-приятно е да зарадваш някой независимо с предмет или дума,да се докоснеш до сьщността му,за да си направим сивото ежедневие по-цветно!или кой каквото го има де Да,мила,страхотна темичка си ни избарала В интерес на истината много са потребителите тук,с които ми е удоволствие да общувам,ама все ще забравя някой без да искам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #10 -: Януари 07, 2011, 15:54:50 » |
Нагоре
|
Дамммммммммм много готина темичка браво на мацката,която се е сетила
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #11 -: Януари 07, 2011, 16:06:37 » |
Нагоре
|
ROSIDINKOVA,ZORI_135,velkova_1914 няма думи,които могат да опишат благодарността ми към Вас момичета.Прегръщав Ви силно и Ви благодаря от дъното на душата си за милите думи!Знаете ли,преди доста си падах по материалните неща,но преди 3 години осъзнах,че една мила дума е много по скъпа и ценна и от най-големият диамант.Откакто се запознах виртуално с Вас и още няколко дами,аз станах много по богата,защото всяка Ваша мила дума за мен е едно диаматче.Благодаря Ви! Сърдечно искам да благодаря и на страхотните:Фло,skoki81,The_Black_Angel,Отнесена от вихъра,простете!,Криси09,VELIKOVA,Поли-Liamo,emi9,incadens................
|
|
« Последна редакция: Януари 08, 2011, 14:44:55 от dacetoooooooo »
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #12 -: Януари 07, 2011, 17:15:11 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Януари 07, 2011, 19:32:03 » |
Нагоре
|
Роси не съм забравила,скоро ще е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #14 -: Януари 07, 2011, 19:44:33 » |
Нагоре
|
Ми аз па като ви обичам всичките какво да правя
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|