{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ВСЕКИ Е УНИКАЛЕН-СПОДЕЛЕТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯТА СИ-КОЙ-С КАКВО!  (Прочетена 12740 пъти)
0 Членове и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Януари 07, 2011, 19:47:37 »
Раздели ТемаНагоре

Ми аз па като ви обичам всичките какво да правя Roll Eyes
Ми тогава по една целувка за всички Kiss
Активен

incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #16 -: Януари 08, 2011, 01:20:11 »
Раздели ТемаНагоре

Аз не смея да изброявам, защото ще пропусна някого и ще ми тежи на съвестта.
Но те си знаят Kiss Kiss Kiss
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Януари 08, 2011, 01:22:03 »
Раздели ТемаНагоре

Аз благодаря на Дацетооооо,че ме изненада със страхотна картичка.
Благодаря ти мила за топлината,която внесе в душата ми!

И мен също Smiley
Даце, прегръщам те силно и Kiss
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #18 -: Януари 08, 2011, 09:15:14 »
Раздели ТемаНагоре

Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #19 -: Януари 08, 2011, 09:34:08 »
Раздели ТемаНагоре

аз съм уникален заплес,много съм отнесена  Embarrassed
Харесах от тук една блуза за мъжа ми.Разбрах се със жената,мина време докато разбера,че не мога да наредя плащане,загубих й адреса и сега не мога да я издиря  Embarrassed Roll Eyes
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #20 -: Януари 08, 2011, 09:44:48 »
Раздели ТемаНагоре

Аз като по-нов потребител нямам някакви конкретни запознанства, но познавам  имената от темата от влизането ми във форума.Макар , че на последък не съм влиза по лични причини, ми се ще да има с кого да споделя понякога и тук знам ще бъда изслушана(прочетена), та в тази връзка знам ,че има хора в сайта които са готини, винаги са готови да помогнат със съвет или по друг начин, та нека БЛАГОДАРЯ на такива хора , да ги има повече.Дори днес едвам пиша буквите, знам , че никога няма да ми мине това, което ми се случи за новата година, но ми олеква, когато споделям, дори с непознати.Така,че нека има хора,  които СА НИ ВПЕЧАТЛИЛИ със своята доброта и отзивчивост.
Активен
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #21 -: Януари 08, 2011, 10:01:38 »
Раздели ТемаНагоре

Аз като по-нов потребител нямам някакви конкретни запознанства, но познавам  имената от темата от влизането ми във форума.Макар , че на последък не съм влиза по лични причини, ми се ще да има с кого да споделя понякога и тук знам ще бъда изслушана(прочетена), та в тази връзка знам ,че има хора в сайта които са готини, винаги са готови да помогнат със съвет или по друг начин, та нека БЛАГОДАРЯ на такива хора , да ги има повече.Дори днес едвам пиша буквите, знам , че никога няма да ми мине това, което ми се случи за новата година, но ми олеква, когато споделям, дори с непознати.Така,че нека има хора,  които СА НИ ВПЕЧАТЛИЛИ със своята доброта и отзивчивост.
Горе-долу и аз съм така. Ако искаш да споделиш- насреща съм, защото аз все още изплувам след тежък период.
Искам да благодаря на Velkova_1914 за искрените думи вчера.Не правя голям жест, а тя ми стопли сърцето!Да благодаря и на всички , с които  контактувах тук досега за милите думи,които ми казаха.. Парите са си пари, но удоволствието от приятното общуване не се измерва с нищо!
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #22 -: Януари 08, 2011, 10:58:27 »
Раздели ТемаНагоре

plamsho, slamsho,
аз съм уникален случай на човек, който постоянно затъва в депресии( но не без причина).
Така, че зная как се чувстват хора , които са били или се намират в това състояние.
Насреща съм. Винаги може да споделяте с мен, а аз ще се постарая да помогна !
      Kiss
Активен

ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #23 -: Януари 08, 2011, 11:10:03 »
Раздели ТемаНагоре

Аз сьщо сьм насреща момичета. Wink Ще помогна с каквото мога. Kiss
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #24 -: Януари 08, 2011, 11:13:48 »
Раздели ТемаНагоре

Ей, страхотни сте! Благодаря за отзивчивостта и когато ми дойде момента, ще натежа на нечие рамо, за да се изплача. Прегръщам ви отдалече!
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #25 -: Януари 08, 2011, 11:21:01 »
Раздели ТемаНагоре

Аз давам две рамена Kiss
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #26 -: Януари 08, 2011, 11:24:58 »
Раздели ТемаНагоре

хубаво е да знаеш че има някой зад теб,но е още по-хубаво,когато усетиш благодарността на отсрещната страна,да знаеш че чувствата и помощта ти не са били напразни,че някой те е оценил по действията ти...думата благодаря има повече от едно лице,дай боже всяка от нас да го разбере!момичета,нека бьдем по-мили и коректни една кьм друга,и без това има кьде другаде да ни подритват!
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #27 -: Януари 08, 2011, 11:42:50 »
Раздели ТемаНагоре

Милички,
плачете на моето рамо.
Обещавам, че ако не друго, поне ще ви олекне!
Зная го от опит!
Обичам ви и ви прегръщам силно!
Ей, много съм ....направо съм уникална....ето-сега се разплаках  (dew4)
Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #28 -: Януари 08, 2011, 11:46:06 »
Раздели ТемаНагоре

Ш-ш-ш-т!Недей плака,нали сме тук!!! (weather1) Kiss Kiss Kiss
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Януари 08, 2011, 13:27:41 »
Раздели ТемаНагоре

Ш-ш-ш-т!Недей плака,нали сме тук!!! (weather1) Kiss Kiss Kiss

Няма, вече спрях, защото ще ходя на   (shop2) и очите ми са като понички Cheesy
Активен

Страници: 1 [2] 3 4 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: