{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 [3] 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ВСЕКИ Е УНИКАЛЕН-СПОДЕЛЕТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯТА СИ-КОЙ-С КАКВО!  (Прочетена 12729 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #30 -: Януари 08, 2011, 13:34:59 »
Раздели ТемаНагоре

Ш-ш-ш-т!Недей плака,нали сме тук!!! (weather1) Kiss Kiss Kiss

Няма, вече спрях, защото ще ходя на   (shop2) и очите ми са като понички Cheesy
А така  (yes4)
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
Mishkova
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 896

Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!

Профил
« Отговор #31 -: Януари 08, 2011, 14:06:13 »
Раздели ТемаНагоре

хубаво е да знаеш че има някой зад теб,но е още по-хубаво,когато усетиш благодарността на отсрещната страна,да знаеш че чувствата и помощта ти не са били напразни,че някой те е оценил по действията ти...думата благодаря има повече от едно лице,дай боже всяка от нас да го разбере!момичета,нека бьдем по-мили и коректни една кьм друга,и без това има кьде другаде да ни подритват!
Много точно казано!!!!Подкрепям с две ръце!!!! (yes3)
Активен

1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!!
2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата!
3.Не желая размяна!
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #32 -: Януари 08, 2011, 15:45:14 »
Раздели ТемаНагоре

plamsho, slamsho,
аз съм уникален случай на човек, който постоянно затъва в депресии( но не без причина).
Така, че зная как се чувстват хора , които са били или се намират в това състояние.
Насреща съм. Винаги може да споделяте с мен, а аз ще се постарая да помогна !
      Kiss

ОХХХХХ това с депресиите-и аз съм човека Huh?
Тук от 6 месеца вече непрекъснато съм в депресия,ако така се нарича системната незаинтересованост от нищо,безмислие и невъзможността нещо да ме зарадва. Huh?
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: Януари 08, 2011, 16:10:35 »
Раздели ТемаНагоре

plamsho, slamsho,
аз съм уникален случай на човек, който постоянно затъва в депресии( но не без причина).
Така, че зная как се чувстват хора , които са били или се намират в това състояние.
      Kiss

Тук от 6 месеца вече непрекъснато съм в депресия,ако така се нарича системната незаинтересованост от нищо,безмислие и невъзможността нещо да ме зарадва. Huh?
А други някакви симптоми имаш ли? Щом продьлжава 6 месеца защо не отидеш при психиатьр просто за консултация.Няма нищо срамно в това.Аз това бих те посьветвала.Да не стане по-лошо. Sad
По-кьсно ще ти пиша на лични! Wink
Активен

zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #34 -: Януари 08, 2011, 16:17:05 »
Раздели ТемаНагоре

Мислиш ли ,че съм за там вече....УЖАС Huh?
Вероятно вече 2 години съвсем сама си гледам детенцето-и от това ежедневие пък и след последната му болест нещо съвсем изпуших.........
Сигурно просто трябва да променя нещо,знам ли....
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #35 -: Януари 08, 2011, 16:40:55 »
Раздели ТемаНагоре

Спокойно, това че ще отидеш на психиатър не означава, че си ку-ку. Нали знаеш, че трябва да си силна заради малкото си съкровище. Аз така се зареждам, колкото и да ми е скапано и да смятам, че съм жертва на ужасна несправедливост.
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #36 -: Януари 08, 2011, 16:52:32 »
Раздели ТемаНагоре

Спокойно, това че ще отидеш на психиатър не означава, че си ку-ку. Нали знаеш, че трябва да си силна заради малкото си съкровище. Аз така се зареждам, колкото и да ми е скапано и да смятам, че съм жертва на ужасна несправедливост.
Така си е,добре,че са ми дечицата,за да не се отчайвам и аз от живота Wink Ако се съберем тук страдащите душевно,можем и един сериал  да си спретнем сигурно Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #37 -: Януари 08, 2011, 16:56:53 »
Раздели ТемаНагоре

Така си е,добре,че са ми дечицата,за да не се отчайвам и аз от живота Wink Ако се съберем тук страдащите душевно,можем и един сериал  да си спретнем сигурно Cheesy Cheesy Cheesy
ЗАРЕЖДАТ ЛИ ВИ ДЕЧИЦАТА,АМ?! ShockedМОЙТУ ПЬК МЕ РАЗРЕЖДА...ШЕ ВИДИТЕ КАТ ВИ СТАНАТ НА 18...КАК ШЕ ИМ БУДУВАТЕ,ШЕ ИМ КУПУВАТЕ ТЕСТЧЕТА ЗА НАРКОТИЦИ И ШЕ ВИКАТЕ "ДАЙ СИ МАМА РЬЧИЧКИТЕ ДА ТИ ТУРЯ ЕДНА ГРИЧНИЧКА ОТ СПЕЦИАЛЕН МЕТАЛ,МНОГО ДА НЕ ШАВАШ ОТ КРЕВАТЧЕТО/ЧЕ ПАК Е УИКЕНД И НЕ СЕ ЗНАЕ ЮЖНЯКЬТ ИЛИ СЕВЕРНЯКЬТ ШЕ ГО ОТВЕЕ НАНЯКЬДЕ,ПЬК ТЕЛЕФОНЧЕТО МУ УФФФ!!!СЕ МУ ПАДНАЛА БАТЕРИЙКАТА Tongue TongueТАКА ЧЕ...Я СЕ КЕФЕТЕ И ПОЖИВЕЙТЕ ДОКАТО СА ВИ МАЛКИ!!! Cheesy
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
zizi78
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 369

kiss kiss kiss

Профил
« Отговор #38 -: Януари 08, 2011, 17:01:40 »
Раздели ТемаНагоре

мноого тъжни сте днес, я си погледнете децата и се усмихнете, какви са тези депресии, тези които не са от София да пристигат тук да си направиме шопинг тур, че има големи намаления, а и аз имам допълнителни талони за отсъпка за един магазин.
УСМИВКИ, УСМИВКИ, УСМИВКИ
винаги след лошото идва добро
Активен

ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ.

предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #39 -: Януари 08, 2011, 17:05:55 »
Раздели ТемаНагоре

мноого тъжни сте днес, я си погледнете децата и се усмихнете, какви са тези депресии, тези които не са от София да пристигат тук да си направиме шопинг тур, че има големи намаления, а и аз имам допълнителни талони за отсъпка за един магазин.
УСМИВКИ, УСМИВКИ, УСМИВКИ
винаги след лошото идва добро
Офффф на мен тоя шопинг как добре ми се отразява,ама пусто далече сте миииииии Tongue Tongue Tongue
Активен

ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: Януари 08, 2011, 19:31:25 »
Раздели ТемаНагоре

ЗАРЕЖДАТ ЛИ ВИ ДЕЧИЦАТА,АМ?! ShockedМОЙТУ ПЬК МЕ РАЗРЕЖДА...ШЕ ВИДИТЕ КАТ ВИ СТАНАТ НА 18...КАК ШЕ ИМ БУДУВАТЕ,ШЕ ИМ КУПУВАТЕ ТЕСТЧЕТА ЗА НАРКОТИЦИ И ШЕ ВИКАТЕ "ДАЙ СИ МАМА РЬЧИЧКИТЕ ДА ТИ ТУРЯ ЕДНА ГРИЧНИЧКА ОТ СПЕЦИАЛЕН МЕТАЛ,МНОГО ДА НЕ ШАВАШ ОТ КРЕВАТЧЕТО/ЧЕ ПАК Е УИКЕНД И НЕ СЕ ЗНАЕ ЮЖНЯКЬТ ИЛИ СЕВЕРНЯКЬТ ШЕ ГО ОТВЕЕ НАНЯКЬДЕ,ПЬК ТЕЛЕФОНЧЕТО МУ УФФФ!!!СЕ МУ ПАДНАЛА БАТЕРИЙКАТА Tongue TongueТАКА ЧЕ...Я СЕ КЕФЕТЕ И ПОЖИВЕЙТЕ ДОКАТО СА ВИ МАЛКИ!!! Cheesy
А и аз сьм на този хал.Не питай ,какво чудо сме. Undecided Моята още не е трьгнала по дискотеки ,и ядовете са ми достатьчни а представям си като трьгне и по диско какво ще е.Мама ще ходи с нея Cheesy А мьжо каза ,че ще ни  (rude2) и двете Cheesy Sad Ужасен е този пуберитет Undecided
Активен

Fergie
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 171

Профил
« Отговор #41 -: Януари 08, 2011, 20:51:08 »
Раздели ТемаНагоре

И мойто моме ще влиза в пубертета.Нервна става.Плаче без причина ,дразни я всичко.Много и говоря .Тази година ще е на 11 години.Лесно беше като беше малка.Който е казал малки деца малки ядове,не е сгрешил.Вярно като са големи с настинките се справяме по добре.Може да ти каже какво и е ,как се чувства .Но идват по различни проблеми.Аз съм оптимист човек.Имам си и своите моменти на депресия,но мисля че успявам да не се справя.Моя баща винаги ни казва (ние сме 3 деца) да гледаме нещата реално ,да се стараем когато ни е трудно да сме максимално стъпили на земята и да избягваме думата-ето ами сега ако........сега какво ще правя......ето сега ще стане това и това......Винаги да си казваме Спокойно всичко ще се оправи и ще бъде наред.Моя съпруг също не позволява да влизам в депресия.Много моменти сме имали и с пари сме закъсвали обаждали са ми се от банките,аз направо удар получавам ако не съм внесла вноска.Но той винаги ми е казвал че нещата ще се нагласят някак си.Много е важно когато те наляга депресия да имаш две неща-някой на когото да се опреш  и хоби което да те разсее.
Активен

Коректна съм очаквам същото.
Не пращам и не получавам с наложен платеж.
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #42 -: Януари 08, 2011, 21:00:35 »
Раздели ТемаНагоре

plamsho, slamsho,
      Kiss

А други някакви симптоми имаш ли? Щом продьлжава 6 месеца защо не отидеш при психиатьр просто за консултация.Няма нищо срамно в това.Аз това бих те посьветвала.Да не стане по-лошо. Sad
По-кьсно ще ти пиша на лични! Wink

Аз мога да ти бъда полезна, така, че, ако имаш нужда от помощ, съвет, или каквото и да е-насреща съм.
С риск да ме помислите за ку-ку, ще ви кажа, че , след като родих, изпаднах в такава депресия, че само лекарствата успяха да ми помогнат.
За съжаление, хората смятат, че след като си посетил психиатър или приемаш антидепресанти, си луд!
Аз пък смятам, че те са ниско образовани.
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #43 -: Януари 08, 2011, 22:12:22 »
Раздели ТемаНагоре

И мойто моме ще влиза в пубертета.Нервна става.Плаче без причина ,дразни я всичко.Много и говоря .Тази година ще е на 11 години.Лесно беше като беше малка.Който е казал малки деца малки ядове,не е сгрешил.Вярно като са големи с настинките се справяме по добре.Може да ти каже какво и е ,как се чувства .Но идват по различни проблеми.Аз съм оптимист човек.Имам си и своите моменти на депресия,но мисля че успявам да не се справя.Моя баща винаги ни казва (ние сме 3 деца) да гледаме нещата реално ,да се стараем когато ни е трудно да сме максимално стъпили на земята и да избягваме думата-ето ами сега ако........сега какво ще правя......ето сега ще стане това и това......Винаги да си казваме Спокойно всичко ще се оправи и ще бъде наред.Моя съпруг също не позволява да влизам в депресия.Много моменти сме имали и с пари сме закъсвали обаждали са ми се от банките,аз направо удар получавам ако не съм внесла вноска.Но той винаги ми е казвал че нещата ще се нагласят някак си.Много е важно когато те наляга депресия да имаш две неща-някой на когото да се опреш  и хоби което да те разсее.
Значи и аз да очаквам включване догодина Cheesy Моето момиче става на 10 през март Cheesy А това за изхода от депресиите- да, така е -някой, който да те изслуша и нещо, което да отвлича вниманието ти. Съгласна съм.
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #44 -: Януари 08, 2011, 22:46:07 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Аз мога да ти бъда полезна, така, че, ако имаш нужда от помощ, съвет, или каквото и да е-насреща съм.
С риск да ме помислите за ку-ку, ще ви кажа, че , след като родих, изпаднах в такава депресия, че само лекарствата успяха да ми помогнат.
За съжаление, хората смятат, че след като си посетил психиатър или приемаш антидепресанти, си луд!
Аз пък смятам, че те са ниско образовани.
Искам да Ви кажа,че има разлика между  психиатър и психоаналитик.Психиатърът е лекар занимаващ се с нервите на хората и лекуващ с лекарства.Психоаналитикът изслушва,дава съвети и дори може да те подложи на хипноза.95% от хората в САЩ имат личен психоаналитик.За жалост в Б-я тази ектра е скъпа.По рлесно е да дотичаш до психиатъра ,да ти изпише Ксанакс или Диазепам и да си решиш проблема.
Аз лично посетих за първи път психоаналитик когато бях на 18г.Само,че жената бе колежка на майка ми и не можех да се отпусна пред нея.От нерви си докарах анорексия и булимия на едно.Все някъде трябваше да избие.Принудих се и тръгнах при лелята на моя приятелка.Е казвам Ви тази жена ми спаси живота,защото от 73 кг,бях останала 50кг за месец и половина.Помогна ми страшно много и то без да ме тъпче с лекарства.Накара ме да повярвам в себе си.И тогава си мислех,че вече съм подготвена за всичко от живота,но уви .Преди 5 г. разбрах,че за част от секундата животът ти може да се завърти на 360 градуса,да гледаш как всичко около теб рухва и да не можеш да направиш каквото и да е.Но ....стига съм писала.....че ще Ви стане досадно Cheesy
Дали ще е психиатър или психоаналитик,посещавайте го,без да Ви пука,стига да Ви помага Kiss
Активен

Страници: 1 2 [3] 4 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: