Jana_70
new user
Неактивен
Публикации: 95
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Януари 08, 2011, 23:07:51 » |
Нагоре
|
Момичета имате и моята подкрепа.Споделяйте,това успокоява душевно.Все пак хора сме,кой с каквото може ще бъде в полза на другия.Лека и спокойна вечер ви пожелавам
|
|
|
Активен
|
При интерес пишете на лични.Приемам запис по пощата.При обява ,чиято стойност е над 10лв.искам предварителен превод .
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #46 -: Януари 08, 2011, 23:20:38 » |
Нагоре
|
plamsho, slamsho, аз съм уникален случай на човек, който постоянно затъва в депресии( но не без причина). Така, че зная как се чувстват хора , които са били или се намират в това състояние. Насреща съм. Винаги може да споделяте с мен, а аз ще се постарая да помогна ! ОХХХХХ това с депресиите-и аз съм човека Тук от 6 месеца вече непрекъснато съм в депресия,ако така се нарича системната незаинтересованост от нищо,безмислие и невъзможността нещо да ме зарадва. А други някакви симптоми имаш ли? Щом продьлжава 6 месеца защо не отидеш при психиатьр просто за консултация.Няма нищо срамно в това.Аз това бих те посьветвала.Да не стане по-лошо. По-кьсно ще ти пиша на лични! Аз мога да ти бъда полезна, така, че, ако имаш нужда от помощ, съвет, или каквото и да е-насреща съм. С риск да ме помислите за ку-ку, ще ви кажа, че , след като родих, изпаднах в такава депресия, че само лекарствата успяха да ми помогнат. За съжаление, хората смятат, че след като си посетил психиатър или приемаш антидепресанти, си луд! Аз пък смятам, че те са ниско образовани. Депресията е болест на интелигентните хора.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #47 -: Януари 08, 2011, 23:39:03 » |
Нагоре
|
Живка Жирова и Еми 9 - и двете са уникални и си заслужава всяка една минута прекарана в тяхната виртуална компания. И двете си знаят защо... Написах никовете на кирилица, но мисля, че и така ги разпознавате- уникални са !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #48 -: Януари 09, 2011, 03:02:53 » |
Нагоре
|
plamsho, slamsho, аз съм уникален случай на човек, който постоянно затъва в депресии( но не без причина). Така, че зная как се чувстват хора , които са били или се намират в това състояние. Насреща съм. Винаги може да споделяте с мен, а аз ще се постарая да помогна ! ОХХХХХ това с депресиите-и аз съм човека Тук от 6 месеца вече непрекъснато съм в депресия,ако така се нарича системната незаинтересованост от нищо,безмислие и невъзможността нещо да ме зарадва. А други някакви симптоми имаш ли? Щом продьлжава 6 месеца защо не отидеш при психиатьр просто за консултация.Няма нищо срамно в това.Аз това бих те посьветвала.Да не стане по-лошо. По-кьсно ще ти пиша на лични! Аз мога да ти бъда полезна, така, че, ако имаш нужда от помощ, съвет, или каквото и да е-насреща съм. С риск да ме помислите за ку-ку, ще ви кажа, че , след като родих, изпаднах в такава депресия, че само лекарствата успяха да ми помогнат. За съжаление, хората смятат, че след като си посетил психиатър или приемаш антидепресанти, си луд! Аз пък смятам, че те са ниско образовани. Депресията е болест на интелигентните хора. Именно! Но не мога да разбера как хора, като моята бивша шефка, която е педагог с висше образование, (явявала се е на изпит по анатомия и психология), смятат, че ако си посетил психиатър, употребяваш антидепресанти и пр., ти си опасен за околните Щях да припадна, когато, след един продължителен болничен, тя ми поиска епикриза от психиатъра, който ме лекува. И думите й бяха следните: "Донеси ми документ, че можеш да работиш с деца!"
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #50 -: Януари 09, 2011, 09:26:27 » |
Нагоре
|
Спокойно, това че ще отидеш на психиатър не означава, че си ку-ку. Нали знаеш, че трябва да си силна заради малкото си съкровище. Аз така се зареждам, колкото и да ми е скапано и да смятам, че съм жертва на ужасна несправедливост.
Така си е,добре,че са ми дечицата,за да не се отчайвам и аз от живота Ако се съберем тук страдащите душевно,можем и един сериал да си спретнем сигурно ЗАРЕЖДАТ ЛИ ВИ ДЕЧИЦАТА,АМ?! МОЙТУ ПЬК МЕ РАЗРЕЖДА...ШЕ ВИДИТЕ КАТ ВИ СТАНАТ НА 18...КАК ШЕ ИМ БУДУВАТЕ,ШЕ ИМ КУПУВАТЕ ТЕСТЧЕТА ЗА НАРКОТИЦИ И ШЕ ВИКАТЕ "ДАЙ СИ МАМА РЬЧИЧКИТЕ ДА ТИ ТУРЯ ЕДНА ГРИЧНИЧКА ОТ СПЕЦИАЛЕН МЕТАЛ,МНОГО ДА НЕ ШАВАШ ОТ КРЕВАТЧЕТО/ЧЕ ПАК Е УИКЕНД И НЕ СЕ ЗНАЕ ЮЖНЯКЬТ ИЛИ СЕВЕРНЯКЬТ ШЕ ГО ОТВЕЕ НАНЯКЬДЕ,ПЬК ТЕЛЕФОНЧЕТО МУ УФФФ!!!СЕ МУ ПАДНАЛА БАТЕРИЙКАТА ТАКА ЧЕ...Я СЕ КЕФЕТЕ И ПОЖИВЕЙТЕ ДОКАТО СА ВИ МАЛКИ!!! А и аз сьм на този хал.Не питай ,какво чудо сме. Моята още не е трьгнала по дискотеки ,и ядовете са ми достатьчни а представям си като трьгне и по диско какво ще е.Мама ще ходи с нея А мьжо каза ,че ще ни и двете Ужасен е този пуберитет то и синето ме влачеше по дискотеки в началото,таткото спокоен че и двамцата сме си кучета-пазачи,НО!дойде ведньж и ме завари на една камина отгоре и оттогава...си дрема пред компа докато благоволи да се прибере...бе мани-като добият самочувствие циркьт става пьлен!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #51 -: Януари 09, 2011, 10:21:34 » |
Нагоре
|
Чакаме снимка на пижамата. Може,може,и бажака ще щракна щом трябва. Снимай баджак ако има и баджанак.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #52 -: Януари 09, 2011, 22:19:12 » |
Нагоре
|
Някой беше казал, че прегръдката е целувката на сърцето. Понякога една прегръдка е всичко, от което имаме нужда. Прегръщаме се защото се обичаме, защото сме добронамерени, за подкрепа, за да потърсим опора, на изпращане, на посрещане, ей така за кеф.Аз сега искам да дам една голяма прегръдка на всички познати и непознати.Да Ви пожелая една спокойна нощ и нека утрешният ден да е много по-добър от днешният,да е изпълнен само с положителни емоции и да Ви донесе само добро настроение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #53 -: Януари 09, 2011, 23:23:21 » |
Нагоре
|
Е това вече е уникално!!!!"Адмирации"за описание и за обява!!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #54 -: Януари 10, 2011, 17:33:31 » |
Нагоре
|
и нека да сьм пьрва,за да подведа нещата-много се кефя на някои потребители,които знаят как да ти извадят душата с памук,още преди да сте започнали диалога...любимата мацка,с която контактувам с огромно удоволствие,е МИШКОВА!винаги започва сьс "СЛЬНЧИЦЕ"е колкото и да ми е скапано настроението,да ми е ревливо или нервно,просто ми трепва душицата!такова златно човече е,винаги ме разведрява,като се опитва да не ме натоварва!ЗЛАТО-БЛАГОДАРЯ ТИ,НЕВЕРОЯТНА СИ! абсолутно съм съгласна с теб,но и за теб мога да кажа същите думи,страхотни мацки сте :*******
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #55 -: Януари 10, 2011, 20:41:49 » |
Нагоре
|
и нека да сьм пьрва,за да подведа нещата-много се кефя на някои потребители,които знаят как да ти извадят душата с памук,още преди да сте започнали диалога...любимата мацка,с която контактувам с огромно удоволствие,е МИШКОВА!винаги започва сьс "СЛЬНЧИЦЕ"е колкото и да ми е скапано настроението,да ми е ревливо или нервно,просто ми трепва душицата!такова златно човече е,винаги ме разведрява,като се опитва да не ме натоварва!ЗЛАТО-БЛАГОДАРЯ ТИ,НЕВЕРОЯТНА СИ! абсолутно съм съгласна с теб,но и за теб мога да кажа същите думи,страхотни мацки сте :******* да бе мила,ама сестра ти как те беше наплашила-малеееееееее сега сме без проблеми с мария аз сьм щастлива когато доставям радост,но пьк оценявам когато се стараят и спрямо мен с едно изключение тук от сайта сьм попадала само на готини мамчета-ей ме сега-луда ми работа-на едно мамче пратих най-скьпата си дрешка/50 лв/за проба,беЗ ДА ИМА ОЦЕНКИ,БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ,САМО С ПЕТ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПРИКАЗКИ-МИ МАЦКАТА СИ Е ПЕРФЕКТНА-РАЗБРА ОТ МАЛКО КОЙ КАКВО ЗАЩО-НЯМАХМЕ СДЕЛКА,НО Е ПЕРФЕКТНА!КАК ДА НЕ И СЕ ИЗКЕФЯ ТУК!ТОЧНО-ТОВА Е VKI-ДОБРИЧ-ПО ДИАГОНАЛ ОТ МЕН...НО КОЙТО СИ Е ТОЧЕН СИ ОСТАВА ТАКЬВ-АДМИРАЦИИ ЗА ДАРИ!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #56 -: Януари 11, 2011, 13:13:20 » |
Нагоре
|
Живка Жирова и Еми 9 - и двете са уникални и си заслужава всяка една минута прекарана в тяхната виртуална компания. И двете си знаят защо... Написах никовете на кирилица, но мисля, че и така ги разпознавате- уникални са ! Dheny благодаря . Същото важи и за теб Уникалното при мен - Уникален идиот съм. Често не знам какво искам, но реша ли, че това е нещото стой и гледай. Трябва да го имам сега и веднага. Бързо се паля, напоследък по-бавничко ми минава и не се научих да се извинявам като хората
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #57 -: Януари 11, 2011, 15:51:28 » |
Нагоре
|
Живка Жирова и Еми 9 - и двете са уникални и си заслужава всяка една минута прекарана в тяхната виртуална компания. И двете си знаят защо... Написах никовете на кирилица, но мисля, че и така ги разпознавате- уникални са ! Dheny благодаря . Същото важи и за теб Уникалното при мен - Уникален идиот съм. Често не знам какво искам, но реша ли, че това е нещото стой и гледай. Трябва да го имам сега и веднага. Бързо се паля, напоследък по-бавничко ми минава и не се научих да се извинявам като хората Даже и не се извиняваш.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #58 -: Януари 11, 2011, 16:11:49 » |
Нагоре
|
Живка Жирова и Еми 9 - и двете са уникални и си заслужава всяка една минута прекарана в тяхната виртуална компания. И двете си знаят защо... Написах никовете на кирилица, но мисля, че и така ги разпознавате- уникални са ! Dheny благодаря . Същото важи и за теб Уникалното при мен - Уникален идиот съм. Често не знам какво искам, но реша ли, че това е нещото стой и гледай. Трябва да го имам сега и веднага. Бързо се паля, напоследък по-бавничко ми минава и не се научих да се извинявам като хората Даже и не се извиняваш. Мила ми Фло, ако съм те засегнала с нещо - извинявай. Най-малко теб искам да обидя.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #59 -: Януари 25, 2011, 15:24:10 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 15:29:23 от vivival »
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
|
|