Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Януари 09, 2011, 14:33:15 » |
Нагоре
|
Много са ви хубави животинките Много радост носят домашните любимци.За децата също е добре.Учат се да полагат грижи. специално за тебе още една снимка на персийката. За съжаление я кастрирахме ,защото тъпия ветеринар така я беше объркал горката ,че на 3 дни ми беше разгонена. добре ,че навреме разбрахме какво е ,че можело да стане много страшно.Тя изкара при нас 2 години
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #46 -: Януари 09, 2011, 15:23:55 » |
Нагоре
|
Много са ви хубави животинките Много радост носят домашните любимци.За децата също е добре.Учат се да полагат грижи. специално за тебе още една снимка на персийката. За съжаление я кастрирахме ,защото тъпия ветеринар така я беше объркал горката ,че на 3 дни ми беше разгонена. добре ,че навреме разбрахме какво е ,че можело да стане много страшно.Тя изкара при нас 2 години Аз ей за този красавец търсех жена, че е щур пощурял.....С голям двор сме, място за игра и за тичане има много, но както и zornica писа, те са толкова луди и игриви,че......Вчера дъщерята си празнуваше рожденит ден, и той където види женско веднага....скача цял ден заключен в спалнята, и скимти. И се замислих, ами ако са две?!?!! Много е хубаво иначе, децата сутрин като станат първо него търсят, то е гушкане, игра- ама май ще се озоря с две. Сигурна съм, че EVA G, ще му даде всичките грижи и любов от който се нуждае Сара
|
|
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 15:37:04 от rivalka »
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #47 -: Януари 09, 2011, 15:27:00 » |
Нагоре
|
Много са ви хубави животинките Много радост носят домашните любимци.За децата също е добре.Учат се да полагат грижи. специално за тебе още една снимка на персийката. За съжаление я кастрирахме ,защото тъпия ветеринар така я беше объркал горката ,че на 3 дни ми беше разгонена. добре ,че навреме разбрахме какво е ,че можело да стане много страшно.Тя изкара при нас 2 години Аз ей за този красавец търсех жена, че е щур пощурял.....С голям двор сме, място за игра и за тичане има много, но както и zornica писа, те са толкова луди и игриви,че......Вчера дъщерята си празнуваше рожденит ден, и той където види женско веднага....скача цял ден заключен в спалнята, и скимти. И се замислих, ами ако са две?!?!! Много е хубаво иначе, децата сутрин като станат първо него търсят, то е гушкане, игра- ама май ще се озоря с две. Сигурна съм, че EVA G, ще му даде всичките грижи и любов от който се нуждае Сара Еййй моята Сарка е едно към едно същата-много са сладки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #48 -: Януари 09, 2011, 15:30:36 » |
Нагоре
|
дай една снимка да я видим де....... дъщерята чак днес и казах за нея и като ми се разсъъърди, тя отдавна иска още едно, или се пазари за чинчила Но, като си представя какво ще се случи с тази чинчила вкъщи, с куче и котка
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #49 -: Януари 09, 2011, 16:05:24 » |
Нагоре
|
не зная колко сте голями? при нас помага само течен аналгин - 1 капка на килограм тегло.сваля много бързо, но трябва детето да е над 1год. успех Благодаря много!Ние сме точно на 1 година.До преди малко беше добре и сега пак тръгна нагоре Послушах съветите на някои мами и дано да се справим с тая темпертура,която не ми стана ясно как се появи.Ей така,както си играеше снощи,изведнъж целия гореше Ако все още събираш съвети дано да сте се оправили вече,но да кажа и аз кавото знам...с течен аналгин(може и разреден с малко водичка) се мажат свивиките на ръчички,крачета,под мишниците...съвсем наскоро го научих този метод и не съм го тествала. Скорошно оздравяване!!! багодаря много за отзива,не сме се оправили,дори снощи бяхме още по-зле,наложи се да го увия в мокър чаршаф,понеже повръщаше лекарствата Днес е само с 37.5,дано да задържим така поне до утре,докато отидем на доктор!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #50 -: Януари 09, 2011, 16:40:04 » |
Нагоре
|
nmomchilova , съжалявам че малчо е толкова болен няма те ли спешен ц-р, където да преглеждат през уикенда обикновено такива високи несвалящи се т-ри са резултат на вирусна инфекция или гнойна ангина, стискам палци да ви се е разминало а ако повръща антипиретиците/моята малката е такава/, аз слагам свещички-Нурофен или Ефералган, нищо че е на 4г, иначе не мога да сваля т-ратурата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #51 -: Януари 09, 2011, 18:33:53 » |
Нагоре
|
nmomchilova , съжалявам че малчо е толкова болен няма те ли спешен ц-р, където да преглеждат през уикенда обикновено такива високи несвалящи се т-ри са резултат на вирусна инфекция или гнойна ангина, стискам палци да ви се е разминало а ако повръща антипиретиците/моята малката е такава/, аз слагам свещички-Нурофен или Ефералган, нищо че е на 4г, иначе не мога да сваля т-ратурата.
Днес вече взех и аз свещички,дано несе стига до тях.Относно спешния център,не искам да си помислям,умориха няколко деица през миналата година и им нямам никаква вяра
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #52 -: Януари 09, 2011, 18:34:43 » |
Нагоре
|
Днес вече взех и аз свещички,дано несе стига до тях.Относно спешния център,не искам да си помислям,умориха няколко деица през миналата година и им нямам никаква вяра Скорошно оздравяване мила,дано всичко е на ред
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Януари 09, 2011, 18:41:38 » |
Нагоре
|
Днес вече взех и аз свещички,дано несе стига до тях.Относно спешния център,не искам да си помислям,умориха няколко деица през миналата година и им нямам никаква вяра Скорошно оздравяване мила,дано всичко е на ред Благодаря ти,Поли!И на всички мамчетакоито ми дадоха съвет!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #54 -: Януари 09, 2011, 20:19:49 » |
Нагоре
|
Момчилова,мислех,че знаеш за свещичките.Извинявай,че не ти казах Дано бързо се оправите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #55 -: Януари 09, 2011, 20:54:45 » |
Нагоре
|
Момчилова,мислех,че знаеш за свещичките.Извинявай,че не ти казах Дано бързо се оправите Нищо де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dori4on
new user
Неактивен
Публикации: 6
|
|
« Отговор #56 -: Януари 09, 2011, 21:02:19 » |
Нагоре
|
Темичката малко стана объркана.Докато чета за животинки и хоп за детенце.В първия момент даже не разбрах какво става.Дано да оздравее мъника и всичко да е наред.Надявам се ,че температурата е спаднала. Момичрта ,много ви са красиви домашните любимци.Връщах снимките няколко пъти да им се порадвам.Само с едно не съм съгласна,че който го купи ще до гледа по хубаво.Аз мойта глезла не съм я купувала,а ми я подариха.9 години е принцесата в къщи.Дори аз да нямам какво да ям за нея ще има.А имам съседи които купиха куче за 800 лева.След няколко месеца им омръзна.Опитаха се да го продадат и не успяха.Пуснаха го на улицата,но явно бързо си намери стопани защото беше много красив.Опитах се да го пребера в къщи,но моята госпожица беше решила,че е нейно бебе и непрекъснато го почистваше и то си ходеше все мокро.Явно му е омръзнало да е мокро непрекъснато и един ден изчезна от двора където ги бях пуснала да поиграят.Повече не го видях.Много ми е мъчно защото за краткото време през което беше в къщи се превързах към него.Надявам се да е щастлив на новото място.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #57 -: Януари 09, 2011, 21:38:58 » |
Нагоре
|
Темичката малко стана объркана.Докато чета за животинки и хоп за детенце.В първия момент даже не разбрах какво става.Дано да оздравее мъника и всичко да е наред.Надявам се ,че температурата е спаднала. Момичрта ,много ви са красиви домашните любимци.Връщах снимките няколко пъти да им се порадвам.Само с едно не съм съгласна,че който го купи ще до гледа по хубаво.Аз мойта глезла не съм я купувала,а ми я подариха.9 години е принцесата в къщи.Дори аз да нямам какво да ям за нея ще има.А имам съседи които купиха куче за 800 лева.След няколко месеца им омръзна.Опитаха се да го продадат и не успяха.Пуснаха го на улицата,но явно бързо си намери стопани защото беше много красив.Опитах се да го пребера в къщи,но моята госпожица беше решила,че е нейно бебе и непрекъснато го почистваше и то си ходеше все мокро.Явно му е омръзнало да е мокро непрекъснато и един ден изчезна от двора където ги бях пуснала да поиграят.Повече не го видях.Много ми е мъчно защото за краткото време през което беше в къщи се превързах към него.Надявам се да е щастлив на новото място.
Вината за обърканата тема и изцяло моя и се извинявам на Зори Но поствах тук,понеже тогава беше късно,а аз имах нужда от спешен съвет и тази тема тогава се четеше Относно животинките,какво да кажа.Умирам за кучета,но мъжо категорично не иска в апартамента
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #58 -: Януари 09, 2011, 21:57:01 » |
Нагоре
|
Съгласна съм и с това,но когато причината да нямаш куче е ,че не можеш да си купиш ,според мен значи и че няма да имаш възможност после да гледаш,особенно по-едрите породи,които изискват време и много грижи,както и финансово.Всички животни ,които имам в момента са ми подарък.Сега се опитвам даже да се сдобия с още едно кученце. Историята е идентична.Комшията до нас си взе кученце.Някъде на 9 месеца е в момента ,но понеже не лаело го пусна и то сега обикаля къщите.Вчера за малко да го блъсне кола.Мъжа ми се съгласи моментално да го приберем,като единствено ни е страх големия как ще реагира. Ей от няколко дни се мъчем да го хванем ,как ли не пробвахме ,но горкото е толкова наплашено ,че не можем да го доближим. Карах и комшито да го хване ,ама то не ходело вече в тях ,че го стрелял с пушката Ние хората сме най-големите вредители на земята. Като беше малък нашия котак беше страхлив много и като го пуснахме вънка постоянно се опитваха да го удавят мъжките котаци.Ставала съм сигурно по 20 пъти на вечер да го пазя и да ги гоня,а като забременях моя мъж ставаше ,че все подскачах като измялка на умряло горкото. Сега е звяр голям де,не се дава на никой,а като заспи малката се качва на прозореца да я пази. Като се събуди идва до другия прозорец и почва да ме ръмжи и да ми показва ,че бебока реве.Без животинките ще се побъркам. Момчилова ,мила дано се оправяте бързо ,че в момента и ние сме болни и ми е много кофти. Малката е на 1.4г и днес за пръв път ми повръща ,поне няма нито хрема ,нито температура и ме съмнява ,че защото не беше яла 3 дни като хората изведнъж тежко й дойде цяла купа със супа и хляб.А за спешния ме посъветва докторката да не ходим ,че не се знаело дали приемат освен хепатит
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sawo77777
new user
Неактивен
Публикации: 385
|
|
« Отговор #59 -: Януари 09, 2011, 22:25:21 » |
Нагоре
|
Относно сваляне на висока температура аз давам Нурофен +капки Хексалгин +лента за челото +свештичка Ефералган.Моята дъщеричка е вдигала до 39.9 и само по такъв начин съм успявала да е сваля и със мокри кърпи допълнително.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|