estet75
new user
Неактивен
Публикации: 167
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Юли 04, 2010, 18:35:10 » |
Нагоре
|
Здравейте момичета и аз се изместих тук със същия ник,много се радвам,че виждам познати мами
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maeva0959
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
ЧЕТЕТЕ ПОДПИСА МИ !!! Бъдете коректни!!!
|
|
« Отговор #16 -: Юли 04, 2010, 18:36:06 » |
Нагоре
|
Хайде и аз тука със същия ник Видях доста мами от "съседния " сайт - за което мнооооого се радвам От утре започвам да кавам обявите си
|
|
|
Активен
|
1. Пращам след банков превод като МПП! - ДСК 2.Куриерски р-ди НЕ поемам без уговорка! 3.Пощенските са за сметка на купувача! 4.Ред не пазя,който е сериозен-ЛС! 5.Оценявам винаги! 6. ***ОЦЕНКИ!***
|
|
|
ice
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #17 -: Юли 04, 2010, 18:51:13 » |
Нагоре
|
е, момичета пак се събрахме и тук. Много се радвам, че вече виждам доста познати никове от предишният сайт п.п. и аз ще помоля някой от модераторите за повече емотикони
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА! Разходите са за сметка на КУПУВАЧА. ПРАЩАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА ВИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПРЕДИ СА КУПУВАЛИ ОТ МЕН! Игнорирам по собствено усмотрение!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #18 -: Юли 04, 2010, 18:52:25 » |
Нагоре
|
е, момичета пак се събрахме и тук. Много се радвам, че вече виждам доста познати никове от предишният сайт п.п. и аз ще помоля някой от модераторите за повече емотикони Ще ги имате заедно с обновени раздели във форума Надявам се да стане многооо по-приятно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
maiags
new user
Неактивен
Публикации: 26
|
|
« Отговор #20 -: Юли 04, 2010, 19:34:56 » |
Нагоре
|
Здравейте. Започвме да ставаме всеповече . Добре дошли на всички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Юли 04, 2010, 20:35:47 » |
Нагоре
|
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!РАДВАМ СЕ МИЛИ МАМЧЕТА,ЧЕ СЕ НАМЕРИ МЯСТО ЗА НАС! ПОЖЕЛАВАМ НА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ТОЗИ САЙТ УСПЕХ ВАВ НОВОТО НАЧИНАНИЕ И ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!! БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ!!!
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #22 -: Юли 04, 2010, 20:39:16 » |
Нагоре
|
И аз кацнах тук преди известно време, но днес вече преместих и обявите си. И там и тук все съм си delia, така че ще се радвам да продължа приятните контакти с познати и нови потребители. Успех на всички.
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
katy_r
new user
Неактивен
Публикации: 34
|
|
« Отговор #23 -: Юли 04, 2010, 21:01:32 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен! И аз съм тук със същия си ник.Радвам се,че ще сме заедно отново,за което - благодарности на създателите на този сайт! След "великото преселение" ;D се надявам да се съберем старите познати ,а и да срещнем нови тук ! Желая успех на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #24 -: Юли 04, 2010, 21:19:42 » |
Нагоре
|
Месечна статистика Нови теми Нови публикации Нови потребители Най-често онлайн Юли 2010 2 65 87 30 Юни 2010 16 388 105 20 Май 2010 23 399 173 26 това е от статистиката на сайта обърнете внимание, че сме още 4ти Юли, а имаме почти толкова новорегистрирани, колкото за целия Юни ;D до утре съм убедена че ще стигнем рекорда за Юни от сутринта като влязох, до сега има 60 регистрирани... защо ли? ;D
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #25 -: Юли 04, 2010, 21:38:22 » |
Нагоре
|
Здравейте момичета! И аз съм със стария ник! Радвам се,че повечето от "съседния" сайт са тук Радвам се също,че и както казвата вие модовете и админите са печени и няма "6-5".Супер! За сега сайтчето малко,но се надявам че скоро ще се разрасне!!!! Благодаря и на админа,който ни обеща "нови дрешки" за сайта
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #26 -: Юли 04, 2010, 21:41:37 » |
Нагоре
|
Супер много се радвам за това,че сайта се разраства.Благодаря на администраторът,модератори и т.н за готиния сайт.Нека се разраства още и още.Успехи
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
maeva0959
new user
Неактивен
ЧЕТЕТЕ ПОДПИСА МИ !!! Бъдете коректни!!!
|
|
« Отговор #27 -: Юли 04, 2010, 21:44:45 » |
Нагоре
|
Хайде и аз тука със същия ник Видях доста мами от "съседния " сайт - за което мнооооого се радвам От утре започвам да кавам обявите си Краси,ще чакаме! Aaaaa,реших да не се мотам и започнах вече да пълня категорийките ;D И аз желая успех на всички и дано тук да бъде едно хубаво,приятно и полезно местенце за всички ни!!!
|
|
|
Активен
|
1. Пращам след банков превод като МПП! - ДСК 2.Куриерски р-ди НЕ поемам без уговорка! 3.Пощенските са за сметка на купувача! 4.Ред не пазя,който е сериозен-ЛС! 5.Оценявам винаги! 6. ***ОЦЕНКИ!***
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #28 -: Юли 04, 2010, 22:43:41 » |
Нагоре
|
Аз съм си тук де, чаках ви да се съберем. ;D Zuki10 съм, но последно време съм с този ник по форумите и затова...Надявам се всички готини мацки от Продавалника да срещна отново тук!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margotooo
new user
Неактивен
Публикации: 125