dodkoDD
new user
Неактивен
Публикации: 276
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Юли 05, 2010, 22:49:34 » |
Нагоре
|
Всички сме тук Е, явно започваме с преброяването. ;D
|
|
|
Активен
|
Предимство има за поръчване от повече обяви. Пазарлъците на дребно не ги толерирам и игнорирам. Не искам отрицателни емоции. Ако се забавя с ходене до пощата с два-три дни-не бързайте да нападате, работя, не живея в сайта, което по никакъв начин не ме прави некоректна.
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #46 -: Юли 05, 2010, 22:57:01 » |
Нагоре
|
Да броим - хайде, наближава 1000 член! Кой ли ще е той? ?!!!!!!!! Да е честит!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
cleo1984
НЕ ХОДЯ ВСЕКИ ДЕН ДО ПОЩАТА ИМАМ И ПО-ВАЖНА РАБОТА!
new user
Неактивен
Публикации: 118
Малко луда!
|
|
« Отговор #47 -: Юли 06, 2010, 07:17:34 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Юли 06, 2010, 07:21:05 от cleo1984 »
|
Активен
|
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #49 -: Юли 06, 2010, 13:24:50 » |
Нагоре
|
1000 Хелоу еврибоди! ;D ;D
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #51 -: Юли 06, 2010, 21:36:53 » |
Нагоре
|
Привет на всички Хайде, и аз съм тук. Радвам се, че виждам познати...наистина ще станем много
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
|
elf4e
power user
Неактивен
Публикации: 426
|
|
« Отговор #53 -: Юли 07, 2010, 13:08:08 » |
Нагоре
|
Да кажа и аз като в онази реклама...'събрахме се' Малко съм още като в 'необрано лозе', но изглежда уютно местенце, ще свикнем:) Успех на всички и само положителни емоции ви пожелавам!
|
|
|
Активен
|
*Имам 225 положителни оценки от 'другият' сайт! *Пазя ред 6 часа,след това-на първия дал адрес.Предимство при покупка на повече неща или без проба,също и за познати потребители. *Връщам стока, неотговаряща на описанието *Не плащам опаковки
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #54 -: Юли 07, 2010, 13:09:05 » |
Нагоре
|
Привет и от мен и аз съм със същия ник
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
denniss
new user
Неактивен
Публикации: 21
Слънцето на мама и принцесата на тати=Слънцеса!
|
|
« Отговор #55 -: Юли 07, 2010, 13:18:41 » |
Нагоре
|
Всички сме тук Е, явно започваме с преброяването. ;D Ето ме и мен - радвам се, че видях познати никове. Е поне тук успях с моя си ник да се регистрирам! Приятно ми е - kkkrumov от Пр..... - поне няма да се чудят хората дали не контактуват с мъж. В същност навсякъде съм denniss, но в П....... нещо не успях и реших да регистрирам съпруга ми. ;D kikopi - и на теб здравей! Поздрави на всички! ][URL=http://smajliki.ru/smilie-586204935.html][/url] http://
|
|
« Последна редакция: Юли 12, 2010, 14:58:48 от denniss »
|
Активен
|
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #56 -: Юли 07, 2010, 13:34:07 » |
Нагоре
|
denniss,драго ми е да те видя и тук,както и всички други момичета,с които се познаваме
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
angel1971
new user
Неактивен
Публикации: 55
|
|
« Отговор #57 -: Юли 07, 2010, 13:43:41 » |
Нагоре
|
Privet i ot men, nadjavam se na vsichki da ni stane ujutno tuk, kakto v Prodi. Dano saita da ima uspeh i da se razviva samo v (+) posoka. USPEH na vsichki!!!
|
|
|
Активен
|
Държа най-вече на коректността. Връщам стоки, неотговарящи на описанието. Пиша точки, пишете и Вие.
|
|
|
abba
new user
Неактивен
Публикации: 108
abba=фея на змея! Четете подписът ми!
|
|
« Отговор #58 -: Юли 07, 2010, 16:32:55 » |
Нагоре
|
Здрасти на всички мамчета от стария и от новия сайт! Абе някой ще ме светне ли какво се случва "ОТАТЪК",че нещо май съм изтървала,а и нямам време да влизам много във форума.А пък и с "оная"скорост.... Да не би да го закриват или какво?... А м/у другото тук наистина взаимоотношенията са топли и приятелски,но това си е от администраторите и модераторитае.Както се знае "Рибата се вмирисва откъм главата".Става ? за "П.........А",де! Първо - и аз вече съм тук - abba! Добре заварили момичета! Съгласна съм за рибата! ;D За да не бъда разбрана погрешно и някой да си помисли, че имам лична причина да критикувам, искам да поясня, че никога не съм имала сериозни спорове и проблеми с никой в Про.....к-а /модератори и потребители/, а имам над 250 оценки и контакти с над 390 момичета. Но това не означава, че не съм била възмутена от отношението на модераторите към някои потребители и грешната им позиция при спорове. За тона, който си позволяваха и продължават да държат, съм се чудила понякога дали не е редно сами да си наложат БАН. Субективност липсваше и всички решения се взимаха на база симпатия или антипатия, което изобщо не смятам за честно и редно. Дори има случаи, в които самите модератори подклаждат огъня, вместо да го гасят! Там съм от 4 год. и наблюденията са ми, че в един момент собствениците дадоха прекалена свобода на потребители и модератори, която се превърна в свободия. Усетиха прекалено късно грешката си! Другият проблем дойде от самите потребители - всеки казваше на когото му падне за Пр......к и той се напълни с всякакви екземпляри - измамници, крадци, нечистоплътни, мърли, нагли ... Затова моля: Моля ви, внимавайте и подбирайте на кого ще кажете за "BGDomakinq"! Нека поне той се запази чист! Успех на собсвеници, модератори и потребители!
|
|
|
Активен
|
НП само след уговорка. Не предплащам! При предложения за размяна-аз съм 176см., р-р L-XL, обувки №38. С момче на 9г.; ръст 153см.; обувки №37-38 Моля, не ми пращайте дрехи от II употреба - имам алергия към препаратите, с които ги третират. Изхвърлям ги директно! Мислете преди да ми ги изпратите. Ако си ги искате обратно, поемете си пощенските! Не предлагам вещи, които самата аз не бих купила! Честна и търпелива съм, но не злоупотребявайте! Записаните в две и повече обяви са с предимство.
|
|
|
*Ави*
new user
Неактивен
Публикации: 72
мама на две сладурчета
|
|
« Отговор #59 -: Юли 07, 2010, 16:44:36 » |
Нагоре
|
Здравейте , момичета Приятно ми е да ви видя , аз съм didka85 от П---------а . Много се радвам да видя тук познати никчета , за трите години в П----------а контактувах с прекрасни мами , някои от тях са ми вече приятелки и се виждаме и извън сайта Надявам се тук да прекарваме добре времето си , успех на новия сайт и огромни благодарности на създателите
|
|
« Последна редакция: Юли 07, 2010, 19:32:19 от *Ави* »
|
Активен
|
|
|
|
|
|