bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Януари 10, 2011, 00:39:29 » |
Нагоре
|
Здравейте момичета! Искам да споделя с вас,че останах много доволна от хапчетата"геритамин нео"!Имах проблем с косата,е не кой знае какъв,но беше започнала да поопадва повечко,а сега е друго нещо...А за кожата на лицето нямам думи.......Жалко,че нямам снимки да ви покажа,преди лицето си и сега! Имах проблем с пъпките!Незнам дали ще ми повярвате,но в пуберитета съм нямала толкова пъпки по лицето,както от 2 години насам!Незнам на какво се дължи... Та,мисля че започнах да се преборвам и с тях!Незнам дали само хапчетата помогнаха,защото си мажа лицето и с друго,но съм сигурна,че и те оказаха голямо влияние! Ето и рецептата,която използвам:1 шишенце салицилов спирт-1% или 2%(най-често 2%),2 кафени лъжички топоцин(прахче)и 2 броя хлорнитромицин!Всичко това смесвам в шишето със спирт,разклаща се добре и е готово... Преди всяко мазане се разклаща шишенцето!Аз си мажа лицето сутрин и вечер,като след това и с крем! Незнам дали нещо не е вредно,но от 3 седмици някъде го правя и ефекта е на 100%... Много ще се радвам да бъда полезна на тези,които имат такъв проблем!А също така и да получа вашите съвети,какво мислите по въпроса! Ако модераторите смятат,че темата не е уместна,моля да ме извинят,ще я изтрия!
|
|
« Последна редакция: Януари 31, 2011, 21:04:56 от bankova87 »
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
black_ice
Черно ледче
power user
Неактивен
Публикации: 782
|
|
« Отговор #1 -: Януари 10, 2011, 01:00:52 » |
Нагоре
|
Точно тази рецепта си мислех, че ще напишеш. Моята най-добра приятелка я правеше и имаше ефект, но до момента, в който спря. Личната й лекарка я беше посъветвала да спре, защото не било хубаво за кожата. Най-важно е да разбереш каква е причината за пъпките. Може да е някой продукт или храна, тоест алергична реакция, или пък нещо хормонално. Ще ти кажа на мен какво ми се случи. Слава Богу, никога не съм имала проблеми с кожата, чукам на дърво. През пубертета нямах пъпки, даже постоянно ме питаха с какво си мия лицето. Явно просто е до ген. Докато преди две години не ми подариха един продукт с екстракт от Мъртво море. Уж много качествен, не знам си какво. Вечерта го ползвах и преди да си легна ми нямаше нищо, но на сутринта цялото ми лице беше в пъпки. И то едни малки, червени и ужасни. Хем сърбят, хем болят. Викам си аз, от храната ще е (вечерта бях яла риба). Обаче пъпките не минават. Ходих по лекари, изследвания разни, глупости. Това беше много труден период за мен. Всички ме питаха какво ми е, а не можех да слагам и фон дьо тен. В крайна сметка дерматоложката ми изписа едни продукти, които ми помогнаха. Цялото това лечение продължи няколко месеца. Но и до ден днешен слагам само тях на лицето си. Кожата ми вече е много чувствителна и при нещо неподходящо веднага започва да се зачервява и да ме сърби. П.С. Как се сетих, че е от продукта? Дадох го на майка ми. След първата и единствена употреба познай какво - по лицето и имаше няколко от същите пъпки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Януари 10, 2011, 01:45:08 » |
Нагоре
|
Благодаря за мнението ти мила!За мен наистина е взжно какво мислите и вие по въпроса! Не съм ходила по лекари,но мисля че ще се наложи,щом казваш,че не е много полезно...! Незнам какво ми стана и аз като теб нямах нищо и изведнъж от къде се появиха и аз не разбрах!По принцип много рядко използвам фон дьо тен или други кремове,маски за лице,защото при първото мазане,на сутринта съм поне с 3-4 пъпки..... Това ми го бяха препоръчали и затова реших да го пробвам!Иначе съм пробвала и "лептен"и какви ли не други кремове,но на своя глава,без лекарска намеса и нямах никакъв ефект,напротив,повече излизаха...!Ужас!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #3 -: Януари 10, 2011, 02:17:22 » |
Нагоре
|
А колко време може да се ползва тази маска за лице?Че моята щерка има пьпчицити пуберитетски на челото и все я дразнят милата.Та да я направя на нея.Изсушава ли кожата много? Ние все купуваме лосиончета от аптеката ама файда никаква А относно пьпките знам,че излизат от шоколад.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #4 -: Януари 10, 2011, 07:09:46 » |
Нагоре
|
На някои хора(като мен например) спирта много им разранява лицето,при мен става по-зле с него.. Затова ползвам сребърна вода-напълно безвредна,даже лекува много болести и проблеми,в гуугъл има много информация за нея..действа определено,препоръчвам я
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #5 -: Януари 10, 2011, 07:33:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #6 -: Януари 10, 2011, 07:42:16 » |
Нагоре
|
Ако е за коса, кожа, нокти, по-добре се насочи към дражета Мерц. Аз го ползвам, за да има ефект мисля че се правят 3 курса. Аз имах проблеми с нацепване на ноктите. В аптеката ми дадоха съвет- Геритамина е с по-слабо действие от Мерц. Откъм парички обаче Геритамин е по-изгоден. А за продължително използване на рецептата за кожата на лицето-консултирайте се с лекар, за по-сигурно.
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #7 -: Януари 10, 2011, 07:54:18 » |
Нагоре
|
колко парички струват съставките на тази рецепта? и трите ли се взимат от аптеката, без рецепта? а сребърната вода за почистване ли я ползвате? дали ще може първо с нея да се почиствам сутрин и вечер, а да слагам маската само вечер... че да не ми се изсуши мн кожата. със смесена съм и по принцип имам участъци където леко ми се залющва...
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Януари 10, 2011, 08:37:07 » |
Нагоре
|
Ако е за коса, кожа, нокти, по-добре се насочи към дражета Мерц. Аз го ползвам, за да има ефект мисля че се правят 3 курса. Аз имах проблеми с нацепване на ноктите. В аптеката ми дадоха съвет- Геритамина е с по-слабо действие от Мерц. Откъм парички обаче Геритамин е по-изгоден. А за продължително използване на рецептата за кожата на лицето-консултирайте се с лекар, за по-сигурно.
предимно за косата искам,че оплешавях дет се вика .много ми оредя косата,а беше една четина
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Януари 10, 2011, 10:51:25 » |
Нагоре
|
колко парички струват съставките на тази рецепта? и трите ли се взимат от аптеката, без рецепта? а сребърната вода за почистване ли я ползвате? дали ще може първо с нея да се почиствам сутрин и вечер, а да слагам маската само вечер... че да не ми се изсуши мн кожата. със смесена съм и по принцип имам участъци където леко ми се залющва... Мила незнам колко точно излиза,но не е много скъпо!Спирта е 1 и нещо,топоцина е 2.05,а хлорнитромицина е 3,70лв,но имай в предвид,че при нас всичко е по-скъпо...Хлорнитромицина са 2 блистера са по 10 хапчета!Незнам дали се продават по 1 блистер!Аз съм купувала всичко без рецепта! Колкото до сребърната вода не съм пробвала,но ще взема да видя как ще е... Смятам да се мажа сутрин с едното,а вечер с другото!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Януари 10, 2011, 12:12:48 » |
Нагоре
|
Поли ,а дали не се пьлнее от него
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Януари 10, 2011, 12:34:23 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Януари 10, 2011, 12:37:12 » |
Нагоре
|
Геритамин® нео витамини А + Е Оригиналът на Актавис Витамин А и витамин Е взаимно усилват действието си. Витамин Е забавя разграждането на витамин А в организма , усилва степента на усвояването му от червата и усилва епителотоничните му свойства. Витамин А усилва антистерилитетните свойства на витамин Е. Една капсула съдържа: Витамин А RE /5000 IU/ 1500 µg Витамин Е α–TE /100 IU/ и соево масло. 67 mg Haчин на употреба: При възрастни по 1-2 капсули дневно в продължение на 2-3 месеца. Витамин А: * Поддържа структурите и функциите на епителните тъкани в организма ( роговицата на очите, кожата, лигавиците на устата, венците, стомашно-чревниятракт, стените на кръвоносните съдове, на дихателните и пикочните пътища). Участва в синтезата на фоторецепторния пигмент в пръчковидните и конусовидните клетки на ретината , който е необходим за нормалното зрение (по-специално нощното виждане). * Участва в изграждането и растежа на костите и зъбите. * Има важна роля за имунните реакции на организма (известен като “антинфекциозен” витамин). * Има голямо значение за нормалните репродуктивни функции на тестисите при мъжете и яйчниците при жените. Витамин Е: * Мощен антиоксидант, който участва в обмяната на веществата. * Ограничава продукцията на свободните радикали в организма, които са основен фактор за развитие на злокачествените процеси и увреждането на сърдечно-съдовата система. * Повишава имунната защита и детеродните функции. Приложение на Геритамин® нео: * Стимулира растежа и здравината на косата и ноктите * Подобрява състоянието на кожата * Повишава зрителната острота * Предпазва от увреждане ретината при диабетици * Повишава имунната защита, детеродните способности * Подходящ при акне и други кожни нарушения * Подпомага възстановяването на лигавиците при възпалителни дихателни, урогенитални и чревни заболявания Препоръчителна цена: 3,90 лв.
|
|
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 12:39:37 от Поли-Liamo »
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Януари 10, 2011, 22:29:56 » |
Нагоре
|
Май ще си взема и аз да пия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poliloli
Павлина
new user
Неактивен
Публикации: 201
Тези две слънца са моето съществуване
|
|
« Отговор #14 -: Януари 10, 2011, 22:46:42 » |
Нагоре
|
Здравейте мили мами включвам се но не по тематаа подобна незнам дали е точното място но ако нее нека шефа я измести та става въпрос че големият ми син който е на 9г6м от два месеца започнаха да му излизат трънчета по нослето и малко по скулите водих го на козметик но козметичката ми каза че още му е много рано да започва да му почиства лицето но аз в къщи му ги премахнах те пак се появиха та моляви ако някоя от вас сее сблъскала с този проблем ми пише или дайте съвети какво да направя.И само да вметна че и аз и баща му в пубертета сме били с доста чисти.Мислите ли че това са пубертетски неща при него ил...........
|
|
|
Активен
|
Точна и коректна съм,надявам се на същото,моля чете внимателно както обявата така и ЛС,зада не се получават грешки.Слагам оценки слагайте и вие.Пощенските са за сметка на купувача освен ако не се уговорим за друго.
|
|
|
|
|