margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #600 -: Март 18, 2011, 08:46:52 » |
Нагоре
|
И от мен сте готови (по съкратения списък). А аз все на първия списък цъкам въпреки, че получавам максимум по 5/6 точки дневно.
Давай по съкратения,а като гледам май още ще се съкрати Готови сте!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
suel
new user
Неактивен
Публикации: 179
|
|
« Отговор #601 -: Март 18, 2011, 08:50:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #602 -: Март 18, 2011, 08:51:34 » |
Нагоре
|
да си давала паролата на някой?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #603 -: Март 18, 2011, 09:05:47 » |
Нагоре
|
няма ли начин да си ги върнеш :-преди малко цъкнах за теб Успешно даде точка на suel_1! С твоя глас той има 3 точки.
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
Публикации: 585
|
|
« Отговор #605 -: Март 18, 2011, 11:17:35 » |
Нагоре
|
suel_1 5та точка е от мен,съжалявам за теб искрено, защото много ама много редовно гласувам. не само за теб а и за всички...и знам как се събират точките.... Между другото от както гласувам по по-новите списъци имам повече точки...от 5-6 на ден станаха 10-12
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 2.Стоки изпращам и получавам по пощата или Еконт-пощенска пратка. 3.Предпочитам пари да изпращам и получавам с ЕКОНТ(по-евтино и по-бързо е от Български пощи),но все пак това е въпрос на договорка. 4.След "запис" в моя обява очаквам подвърждение на ЛС 5.Оценявам и настоявам да бъда оценена.
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #606 -: Март 18, 2011, 13:23:09 » |
Нагоре
|
Пиши на админа, ще ти ги върнат точките!
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #607 -: Март 18, 2011, 13:45:01 » |
Нагоре
|
И от мен имаш 1 точка. Ама ти трябваше веднага да пишеш на админа на сайта. Той ще види на какъв адрес са поръчани наградите и няма да ги прати, така ще ти върне профила, барабар с откраднатите точки.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #608 -: Март 18, 2011, 14:49:00 » |
Нагоре
|
Цък на новия списък. Успешно даде точка на suel_1! С твоя глас той има 9 точки.
Гласувах и за стария ти линк, тъй като не видях, че имаш нов.
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #609 -: Март 18, 2011, 15:19:29 » |
Нагоре
|
ЗА ВСИЧКИ ПО 1 ТОЧКА! SUEL-че мила и аз като теб изгорях ,но за малко писах на админа направо на скайпа и за минута ми оправи нещата пиши, ако не си се оправила на лс ще ти го пратя.На мен една др мама ми го даде за което пак благодаря !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #611 -: Март 18, 2011, 20:29:56 » |
Нагоре
|
Успешно даде точка на suel_1! С твоя глас той има 11 точки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #612 -: Март 18, 2011, 20:31:10 » |
Нагоре
|
И от мен цък
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #613 -: Март 18, 2011, 23:03:25 » |
Нагоре
|
за всички
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #614 -: Март 19, 2011, 07:43:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
|
|