taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #720 -: Март 27, 2011, 18:07:51 » |
Нагоре
|
Похвал с получени 100лв. по сметка накуп от наградите.нет, като последната двайсетачка беше заявена преди 4 дни. Честито! Добра помощ към семейния бюджет. Цък - цък! Браво!Поздравления! нацъкала съм ви и тук Браво-о-о-о! Аз пък си чакам вече втори месец.... Пиши си на стената във фейса банковата сметка и веднага ще ти ги дадат Гласувах И аз!!! Може ли някой да ми даде линк към тази стена във Фейса,че там влизам веднъж на 100 г и не мога да се ориентирам...-Индианец!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #721 -: Март 27, 2011, 18:19:25 » |
Нагоре
|
трябва да цъкам на всеки по 2-3 пъти, за да отчете, че е гласувано. имате ли го този проблем?
Да! Мислех, че е само при мен. И става така само от тук, от форума. Успешно даде точка на wtw! С твоя глас той има 74 точки. Идвай да гласуваш всеки ден и ще те добавим.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #722 -: Март 27, 2011, 19:58:14 » |
Нагоре
|
желязната лейди Успешно даде точка на kuni0! С твоя глас той има 10 точки.
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
nina82
power user
Неактивен
Публикации: 693
|
|
« Отговор #723 -: Март 27, 2011, 20:15:33 » |
Нагоре
|
Успешно даде точка на kuni0! С твоя глас той има 12 точки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #724 -: Март 27, 2011, 20:20:50 » |
Нагоре
|
Е-хе-е-е,браво-о-о!!! Явно и аз не гласувам!!! Сбого-о-о-о-о-о-ом!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #725 -: Март 27, 2011, 21:55:46 » |
Нагоре
|
Е-хе-е-е,браво-о-о!!! Явно и аз не гласувам!!! Сбого-о-о-о-о-о-ом! Успешно даде точка на taniaisie! С твоя глас той има 721 точки. искай поправка,сигурно е грешка
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #727 -: Март 28, 2011, 07:08:16 » |
Нагоре
|
Не се обижда-а-а-ам!!! Това е ехо от морето-о-о-о!!! Вчера му се радвах и още ми шуми в ушите!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
suel
new user
Неактивен
Публикации: 179
|
|
« Отговор #728 -: Март 28, 2011, 09:18:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #729 -: Март 28, 2011, 09:24:11 » |
Нагоре
|
Гласувах!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
nina82
power user
Неактивен
Публикации: 693
|
|
« Отговор #730 -: Март 28, 2011, 10:30:21 » |
Нагоре
|
И аз!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #731 -: Март 28, 2011, 10:45:50 » |
Нагоре
|
Гласувах за всички, макар че съм махната от списъка. Събота и неделя не винаги ми е възможно да гласувам, тъй като не сме си вкъщи. През седмицата обаче не пропускам.
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #733 -: Март 28, 2011, 11:08:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
staneva
• Добрите думи може да са кратки и лесни за казване, но ехото им е наистина безкрайно,
new user
Неактивен
Публикации: 191
|
|
« Отговор #734 -: Март 28, 2011, 11:17:31 » |
Нагоре
|
Моля ви,сменете си паролите с много дълги и усукани букви,числа и препинателни знаци.Сменете си и имейлите!Някой е разбил базата данни на един от сайтовете и по метода на логиката,че всеки ползва еднакви данни навсякъде-крадат профили и поръчват награди!!!!!!Аз щях да отлетя със 7 000 точки.В момента на пангара е Rivalka със 5 000 точки и някой си е поръчал награда с точките й.Моля ви,опитвам се да ви предпазя!!!!!!!!! УЖАС!!!!!!!!!От няколко дена не бях влизала в сайтаи съм направо потресена
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|