|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #811 -: Април 02, 2011, 15:17:54 » |
Нагоре
|
САЙТЪТ ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА! От днес (02.04) се спира гласуването чрез линк, както и точките от SMS няма да бъдат зачитани от 23:59 нататък. Всички играчи имат време до 10.04 включително да поръчат награди с точките, които са събрали, след това всичко ще бъде нулирано и играта ще бъде неактивна за неопределен период от време! Шегуват се хората!
|
|
« Последна редакция: Април 02, 2011, 16:08:47 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #814 -: Април 02, 2011, 18:06:11 » |
Нагоре
|
САЙТЪТ ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА! От днес (02.04) се спира гласуването чрез линк, както и точките от SMS няма да бъдат зачитани от 23:59 нататък. Всички играчи имат време до 10.04 включително да поръчат награди с точките, които са събрали, след това всичко ще бъде нулирано и играта ще бъде неактивна за неопределен период от време! Шегуват се хората! Аааа, отвратителна шега си направиха. Бях много разочарована, добре, че навреме писаха, че е второаприлска шега. Отивам да ви цъкам.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #815 -: Април 02, 2011, 18:59:18 » |
Нагоре
|
готови сте.
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #816 -: Април 02, 2011, 20:14:46 » |
Нагоре
|
Айде цък!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #817 -: Април 02, 2011, 20:22:52 » |
Нагоре
|
Ехооо мацки,има ли някой получил награда от тук скоро? И кога ги обработват поръчките,мойта поръчка си седи необработена Ооо, фръци, приготви се да чакаш месец-два. Не смогват с поръчките, вече срокът им за доставка е увеличен на 20-30 работни дни. Цъкнати сте по три пъти - от мен, radkai, kuni0. е добре значи ги забравям и продължавам да цъкам
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #818 -: Април 02, 2011, 20:25:25 » |
Нагоре
|
Гласувах!
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #819 -: Април 02, 2011, 22:56:46 » |
Нагоре
|
И тук по точка
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #820 -: Април 03, 2011, 08:26:59 » |
Нагоре
|
Как се поръчва по банкова сметка да преведат наградата? На мястото на адреса ли т.к. няма отделно поле?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #821 -: Април 03, 2011, 13:14:58 » |
Нагоре
|
Как се поръчва по банкова сметка да преведат наградата? На мястото на адреса ли т.к. няма отделно поле?
На мястото на адреса се пише IBAN и BIC и ги превеждат до 1-2 седмици. Ако не го направят за това време пишете на стената на фейса и ще ги преведат. Аз до сега така си поръчвам парите и не се налага да чакам Гласувах
|
|
« Последна редакция: Април 03, 2011, 13:49:49 от milenna »
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
marinap
new user
Неактивен
Публикации: 336
|
|
« Отговор #822 -: Април 03, 2011, 15:14:56 » |
Нагоре
|
айде и тук точици
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nina82
power user
Неактивен
Публикации: 693
|
|
« Отговор #823 -: Април 03, 2011, 16:58:37 » |
Нагоре
|
гласувах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #824 -: Април 03, 2011, 19:54:25 » |
Нагоре
|
Гласувах!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|