bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #330 -: Февруари 19, 2011, 21:12:22 » |
Нагоре
|
и тук за всички
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
staneva
• Добрите думи може да са кратки и лесни за казване, но ехото им е наистина безкрайно,
new user
Неактивен
Публикации: 191
|
|
« Отговор #331 -: Февруари 19, 2011, 21:41:20 » |
Нагоре
|
И аз се регистрирах http://nagradite.net/zlplst цъкнала съм ви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #332 -: Февруари 19, 2011, 22:46:49 » |
Нагоре
|
Успешно даде точка на zlplst! С твоя глас той има 2 точки. Успех!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nina82
power user
Неактивен
Публикации: 693
|
|
« Отговор #333 -: Февруари 20, 2011, 09:08:38 » |
Нагоре
|
Готови сте, Успешно даде точка на milenna! С твоя глас той има 4493 точки. Успешно даде точка на elis7! С твоя глас той има 1703 точки. Успешно даде точка на DANONINO! С твоя глас той има 879 точки. Успешно даде точка на bankova87! С твоя глас той има 31 точки. яспешно даде точка на zlplst! С твоя глас той има 3 точки. Успешно даде точка на denismam! С твоя глас той има 609 точки. Успешно даде точка на mamanabobi! С твоя глас той има 584 точки. Успешно даде точка на kamelia77! С твоя глас той има 1027 точки. http://nagradite.net/nina82 ЕТО ЗА МЕН
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #334 -: Февруари 20, 2011, 09:12:11 » |
Нагоре
|
Успешно даде точка на nina82! С твоя глас той има 47 точки. Успешно даде точка на denismam! С твоя глас той има 611 точки.виждам си добавена Успешно даде точка на poli23! С твоя глас той има 32 точки. Успешно даде точка на radistar! С твоя глас той има 50 точки. и всички от първа стр
|
|
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 09:18:07 от margafraca »
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #335 -: Февруари 20, 2011, 09:17:06 » |
Нагоре
|
Готови сте, Успешно даде точка на milenna! С твоя глас той има 4493 точки. Успешно даде точка на elis7! С твоя глас той има 1703 точки. Успешно даде точка на DANONINO! С твоя глас той има 879 точки. Успешно даде точка на bankova87! С твоя глас той има 31 точки. яспешно даде точка на zlplst! С твоя глас той има 3 точки. Успешно даде точка на denismam! С твоя глас той има 609 точки. Успешно даде точка на mamanabobi! С твоя глас той има 584 точки. Успешно даде точка на kamelia77! С твоя глас той има 1027 точки. http://nagradite.net/nina82 ЕТО ЗА МЕН дай и за мен,аз те цъкам също и днес и вчера и утре пак
|
|
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 09:18:52 от margafraca »
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
staneva
• Добрите думи може да са кратки и лесни за казване, но ехото им е наистина безкрайно,
new user
Неактивен
Публикации: 191
|
|
« Отговор #336 -: Февруари 20, 2011, 12:01:31 » |
Нагоре
|
Успешно даде точка на nina82! С твоя глас той има 49 точки. Ще може ли да ме сложите отпред в списъка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #337 -: Февруари 20, 2011, 13:53:01 » |
Нагоре
|
и днес по 1 точка за всички
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
nina82
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #338 -: Февруари 20, 2011, 13:56:16 » |
Нагоре
|
Готови сте, Успешно даде точка на milenna! С твоя глас той има 4493 точки. Успешно даде точка на elis7! С твоя глас той има 1703 точки. Успешно даде точка на DANONINO! С твоя глас той има 879 точки. Успешно даде точка на bankova87! С твоя глас той има 31 точки. яспешно даде точка на zlplst! С твоя глас той има 3 точки. Успешно даде точка на denismam! С твоя глас той има 609 точки. Успешно даде точка на mamanabobi! С твоя глас той има 584 точки. Успешно даде точка на kamelia77! С твоя глас той има 1027 точки. http://nagradite.net/nina82 ЕТО ЗА МЕН дай и за мен,аз те цъкам също и днес и вчера и утре пак OK,но но след 4 часа,защото вчера те цъкнах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nina82
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #339 -: Февруари 20, 2011, 14:05:18 » |
Нагоре
|
Успешно даде точка на desiplamen! С твоя глас той има 5074 точки. Успешно даде точка на margafraca! С твоя глас той има 1009 точки. http://nagradite.net/nina82
|
|
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 20:37:14 от nina82 »
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #340 -: Февруари 20, 2011, 20:45:25 » |
Нагоре
|
утре пак ще те цъкна nina82:)хубаво е да се добавиш в общия списък!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #341 -: Февруари 20, 2011, 21:10:18 » |
Нагоре
|
Е и аз вече съм в списъка МНОГО БЛАГОДАРЯ НА Отнесената -много ти благодаря! .-АЗ СЪМ ПО ОТНЕСЕНА ОТ ТЕБ ЩОМ ОБЪРКАХ ИМЕНАТА -явно мисълта че помагате на всички и асоциацията с ангелчета в главата ми съвсем несъзнателно съм объркала Виждам че margafraca e писала -да се добавиш на др мамче ,но честно ви казвам така съм боса по тези неща ,че и да съм можела явно не знам как се добавя , ако някои ме светне поне за в бъдеще да знам как става Аз дори цитат незнам как да сложа, а гледам всички цитират някои е човек се учи дакато е жив като се науча ще видите Всички сте цъкнати
|
|
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 08:55:48 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #342 -: Февруари 20, 2011, 21:13:00 » |
Нагоре
|
Е и аз вече съм в списъка МНОГО БЛАГОДАРЯ НА АНГЕЛЧЕТО-много ти благодаря! Виждам че margafraca e писала -да се добавиш на др мамче ,но честно ви казвам така съм боса по тези неща ,че и да съм можела явно не знам как се добавя , ако някои ме светне поне за в бъдеще да знам как става Аз дори цитат незнам как да сложа, а гледам всички цитират някои е човек се учи дакато е жив като се науча ще видите Всички сте цъкнати Аз те добавих всъщност « Последна редакция: Вчера в 20:10:28 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #343 -: Февруари 20, 2011, 21:20:06 » |
Нагоре
|
ох ами извини ме аз едно мисля друго написах много тъпо де дори два пъти ти писах виж каква съм мисля за теб а пиша ... ще те черпя БЛАГОДАРЯ ТИ ! Май не си сама и по отнесени имало -моя милост - виждаш ли Успешно даде точка на KrS! С твоя глас той има 301 точки. Успешно даде точка на radistar! С твоя глас той има 52 точки. Успешно даде точка на nina82! С твоя глас той има 53 точки. Успешно даде точка на poli23! С твоя глас той има 34 точки.
|
|
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 21:35:54 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #344 -: Февруари 20, 2011, 21:22:55 » |
Нагоре
|
хайде и на новото попълнение в списъка Успешно даде точка на nina82! С твоя глас той има 52 точки
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
|
|