suel
new user
Неактивен
Публикации: 179
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #690 -: Март 24, 2011, 15:01:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #691 -: Март 24, 2011, 18:48:18 » |
Нагоре
|
Похвал с получени 100лв. по сметка накуп от наградите.нет, като последната двайсетачка беше заявена преди 4 дни. Честито! Добра помощ към семейния бюджет. Цък - цък!
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #692 -: Март 24, 2011, 22:04:37 » |
Нагоре
|
Похвал с получени 100лв. по сметка накуп от наградите.нет, като последната двайсетачка беше заявена преди 4 дни. Честито! Добра помощ към семейния бюджет. Цък - цък! Браво!Поздравления! нацъкала съм ви и тук
|
|
« Последна редакция: Март 24, 2011, 22:29:30 от desiplamen »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #693 -: Март 24, 2011, 22:24:16 » |
Нагоре
|
да се похваля върнаха ми акаунта Вече бях изгубила надежда, че шефа на наградите нет ще ми пише и тогава получих отговор че не носят отговорност, но в край на сметка ми смениха пощата и така ми върнаха акаунта Адмнистраторите на маил бг пък ми дадоха нова парола за да си вляза в пощата и така също ми я върнаха, но първо трябваше да докажа че е моя Продължавам да играя в наградите нет
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #694 -: Март 24, 2011, 22:31:20 » |
Нагоре
|
да се похваля върнаха ми акаунта Вече бях изгубила надежда, че шефа на наградите нет ще ми пише и тогава получих отговор че не носят отговорност, но в край на сметка ми смениха пощата и така ми върнаха акаунта Адмнистраторите на маил бг пък ми дадоха нова парола за да си вляза в пощата и така също ми я върнаха, но първо трябваше да докажа че е моя Продължавам да играя в наградите нет Браво, ще цъкаме Успешно даде точка на s0n1a! С твоя глас той има 4178 точки.
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #695 -: Март 24, 2011, 22:57:49 » |
Нагоре
|
Честито и от мен! Гласувах за всички!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #697 -: Март 25, 2011, 09:36:54 » |
Нагоре
|
Цъкнати!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #698 -: Март 25, 2011, 10:29:43 » |
Нагоре
|
Похвал с получени 100лв. по сметка накуп от наградите.нет, като последната двайсетачка беше заявена преди 4 дни. Честито! Добра помощ към семейния бюджет. Цък - цък! Браво!Поздравления! нацъкала съм ви и тук Браво-о-о-о! Аз пък си чакам вече втори месец....
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #699 -: Март 25, 2011, 14:05:21 » |
Нагоре
|
Похвал с получени 100лв. по сметка накуп от наградите.нет, като последната двайсетачка беше заявена преди 4 дни. Честито! Добра помощ към семейния бюджет. Цък - цък! Браво!Поздравления! нацъкала съм ви и тук Браво-о-о-о! Аз пък си чакам вече втори месец.... Пиши си на стената във фейса банковата сметка и веднага ще ти ги дадат Гласувах
|
|
« Последна редакция: Март 25, 2011, 14:48:50 от milenna »
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #700 -: Март 25, 2011, 14:10:15 » |
Нагоре
|
Гласувах!
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #701 -: Март 25, 2011, 14:58:24 » |
Нагоре
|
гласувах
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
suel
new user
Неактивен
Публикации: 179
|
|
« Отговор #702 -: Март 25, 2011, 15:15:57 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #703 -: Март 25, 2011, 17:01:22 » |
Нагоре
|
Forbidden You don't have permission to access /milenna on this server. ще пробвам по-късно Някой ще ми преведе ли това какво точно означава? Вече сте цъкнати!
|
|
« Последна редакция: Март 25, 2011, 18:37:03 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #704 -: Март 25, 2011, 20:44:25 » |
Нагоре
|
Forbidden You don't have permission to access /milenna on this server. ще пробвам по-късно Някой ще ми преведе ли това какво точно означава? Вече сте цъкнати! "Забранено Нямате разрешение за достъп до милена на този сървър." И от мен цък.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
|
|