kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #930 -: Април 10, 2011, 13:52:25 » |
Нагоре
|
Честита награда! По пощата, банка или еконт ги получи?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #931 -: Април 10, 2011, 14:19:03 » |
Нагоре
|
20 лв по пощата,а 40 лв с банков превод.Вече се бях отчаяла.Писах във Фейсбук и ми ги изпратиха!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #932 -: Април 10, 2011, 18:22:03 » |
Нагоре
|
Гласувах!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #933 -: Април 10, 2011, 18:23:25 » |
Нагоре
|
20 лв по пощата,а 40 лв с банков превод.Вече се бях отчаяла.Писах във Фейсбук и ми ги изпратиха!
Честито,аз още си чакам наградата
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
Публикации: 585
|
|
« Отговор #934 -: Април 10, 2011, 20:46:54 » |
Нагоре
|
Честито,аз още си чакам наградата честито и от мен...аз още съм на фаза "мечта за награда" а, нацъках всички
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 2.Стоки изпращам и получавам по пощата или Еконт-пощенска пратка. 3.Предпочитам пари да изпращам и получавам с ЕКОНТ(по-евтино и по-бързо е от Български пощи),но все пак това е въпрос на договорка. 4.След "запис" в моя обява очаквам подвърждение на ЛС 5.Оценявам и настоявам да бъда оценена.
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #935 -: Април 10, 2011, 20:55:43 » |
Нагоре
|
Гласувах!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #936 -: Април 10, 2011, 21:02:47 » |
Нагоре
|
Момичета аз сигурно повече от месец съм дала заявка в сайта ,но нищо. В Фейса ли да им пиша?
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #937 -: Април 10, 2011, 21:41:53 » |
Нагоре
|
Гласувах! И аз трябва да цъкам по три пъти докато отчете точка.
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
wtw
new user
Неактивен
Публикации: 12
|
|
« Отговор #938 -: Април 10, 2011, 22:54:24 » |
Нагоре
|
гласувах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #939 -: Април 11, 2011, 07:13:08 » |
Нагоре
|
Гласувах! И аз трябва да цъкам по три пъти докато отчете точка.
Цъкни по един път и давай следващия,след това като тръгнеш да ги разглеждаш поотделно приема точката поне при мен е така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
shico
мама на двама-вече ходя на работа
power user
Неактивен
Публикации: 1301
|
|
« Отговор #942 -: Април 11, 2011, 09:03:32 » |
Нагоре
|
готови сте момичета за днес,цъкнах всички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #943 -: Април 11, 2011, 09:53:23 » |
Нагоре
|
Гласувала съм за всички и тук
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
anyto
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #944 -: Април 11, 2011, 12:23:49 » |
Нагоре
|
Няколко дни отсъствах от БГ. Вече съм тук и веднага давам по точка за всички
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача. Моля, не ги забравяйте! Бъдете точни и коректни, и аз съм такава! Моля, след "запис" и при сериозен интерес да пращате и ЛС! Благодаря!
|
|
|
|
|