rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1050 -: Април 18, 2011, 21:40:57 » |
Нагоре
|
Много кофти ситуация!Съжелявам,че се е получило така мила! Аз имам поръчани 10лв.вече месец и все още не е обработена....
Благодаря ти, но явно така им е удобно. На такива балами разчитат. Пиши им на стената, където събират поръчки за пращане по Еконт, така ще си спестиш чакането.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #1051 -: Април 18, 2011, 23:11:54 » |
Нагоре
|
Много кофти ситуация!Съжелявам,че се е получило така мила! Аз имам поръчани 10лв.вече месец и все още не е обработена....
Благодаря ти, но явно така им е удобно. На такива балами разчитат. Пиши им на стената, където събират поръчки за пращане по Еконт, така ще си спестиш чакането. Благодаря мила,но ние нямаме офис на Еконт в града.....
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #1052 -: Април 18, 2011, 23:48:47 » |
Нагоре
|
Момичета, нека ви разкажа какво стана и при мен в сайта. Събирах 4-5 месеца за нокиа c3, цъках като луда и когато събрах 18 000 точки и си поръчах наградата, след няколко дни администраторите ми изтриха акаунта. Изгубих всичко. В скайпа попитах админа защо, а той ми отговори, че не съм пратила нито 1 смс за купуване на точки и нямало как да събера толкова точки. Че съм била мамела и са взели съответните мерки. Обясних му колко труд съм положила, показах му в колко сайта за размяна съм регистрирана и всичко и той каза ок, ще ти пратим наградата, направи си нов акаунт със старото име. Но сега в него я няма поръчката... Опитах пак да му пиша - игнорира ме. Знаете ли как се почувствах? Измамена. Съкрушена. Толкова много мечтаех за този телефон. Е,това е доста гадно!Аз също събирам точки за PSP на детето и сега като прочетох това се ужасих.Дано и моите 5 месеца цъкане не се окажат напразни ?Ще си наема адвокат ,ако ми откажат наградата ! Сега ЗДРАВЕЙТЕ ,МОМИЧЕТА ! Не ми остава много време да пиша във форума.Върнах се на работа и се чудя как да си сформирам времето ,за да свърша всичко Ето един сайт за гласуване с много потребители : http://vote4points.site88.net/index.htmlЖелая на всички да си получите наградите ! Приятни Великденски празници !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #1053 -: Април 19, 2011, 05:31:41 » |
Нагоре
|
Благодаря на всички за полужителните думи! Мацки ,аз ще ви цъкам не ми е проблем,но ме хващат нервите ,като има условия -защо не се спазват Не мога да разбера -много поръчки имали ,не предполагали ,че сайта ще стане толкова популярен-бла, бла,бла...... ами не е толкова трудно да си наемат 2 3 -ДУШИ ,ЗА ДА ПРАЩАТ мноогоото записи-е ще се набутат някой лев,но пък колко много печелят -нали така.Оправдания-не смогвали с поръчките-То разбирам 1 човек да тича за всичко -ОК,ама така ..хмм. И с тези пошли измами-Крадат точките-И МОИТЕ БЯХА ВЗЕЛИ ,НО ГИ ВЪРНАХА. И във фейса съм писала и на скайпа на админ шефа-уж всичко е ок ще започваме от...... -по-късно амммм M-TEL ни бавят-като си се хванал на хорото ,ами ще го играеш -толкова хора изгоряха с точки ... И нали се сещате ,че не са с по 100т ,а винаги с много повече... П.С.Извинете ме за дългият пост,но аз не се примирявам и не приемам такава НЕОРГАНИЗИРАНОСТ от тяхна страна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #1054 -: Април 19, 2011, 07:22:54 » |
Нагоре
|
Благодаря ти, но явно така им е удобно. На такива балами разчитат. Пиши им на стената, където събират поръчки за пращане по Еконт, така ще си спестиш чакането. може ли линк,ти направо ме разби мила, като знам колко редовно съкаше и какво желание имаше
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #1055 -: Април 19, 2011, 10:02:25 » |
Нагоре
|
Благодаря ти, но явно така им е удобно. На такива балами разчитат. Пиши им на стената, където събират поръчки за пращане по Еконт, така ще си спестиш чакането. може ли линк,ти направо ме разби мила, като знам колко редовно съкаше и какво желание имаше Аз това няма да го преживея. Не знам мога да се обърна към някаква институция, дали имам основание? Някой ако знае нещо по въпроса, моля да ми каже. Фръци, ето линка им http://www.facebook.com/pages/Nagraditenet/193654040660498трява първо да харесаш страницата им, после има един пост за пратки по Еконт и в коментарите може да напишеш имената, номер на поръчка и в кой офис на Еконт да ти ги пратят. Успех!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #1056 -: Април 19, 2011, 11:02:37 » |
Нагоре
|
Момичета,аз също имам поръчки от около 1.5-2месеца и все още са необработени , а дори и във фейса им писах!!! Дали това не е поредният измамен сайт?! От спе4ели.ме си получих всички поръчани награди,но оттук.........все още нищо!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #1057 -: Април 19, 2011, 13:18:12 » |
Нагоре
|
Добре де, мисля милена или таняисие беше получила последна и писа ,че дават паричките поне,за предметните награди и аз не съм чула някой да е получил
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #1058 -: Април 19, 2011, 13:24:54 » |
Нагоре
|
Благодаря ти, но явно така им е удобно. На такива балами разчитат. Пиши им на стената, където събират поръчки за пращане по Еконт, така ще си спестиш чакането. може ли линк,ти направо ме разби мила, като знам колко редовно съкаше и какво желание имаше Аз това няма да го преживея. Не знам мога да се обърна към някаква институция, дали имам основание? Някой ако знае нещо по въпроса, моля да ми каже. Фръци, ето линка им http://www.facebook.com/pages/Nagraditenet/193654040660498трява първо да харесаш страницата им, после има един пост за пратки по Еконт и в коментарите може да напишеш имената, номер на поръчка и в кой офис на Еконт да ти ги пратят. Успех! вместо телефон, да ти дадат пари някакви ,как не ги е срам ще проучвам нещата да видим какво може да се направи...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #1059 -: Април 19, 2011, 13:48:22 » |
Нагоре
|
Не ги е срам, не ги е срам, то ако ги беше срам щяха и наградите да изпращат навреме... Всички с по 3 точки отгоре. Скоро ще съкращавам списъка, скатавките са се появяват, че ще бъдат отрязани.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #1060 -: Април 19, 2011, 14:43:25 » |
Нагоре
|
Готово!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
suel
new user
Неактивен
Публикации: 179
|
|
« Отговор #1061 -: Април 19, 2011, 15:21:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #1063 -: Април 19, 2011, 16:17:29 » |
Нагоре
|
Аз си ги получих,чак след като писах във Фейсбук!20 лв с ПЗ и 40 лв по банка!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #1064 -: Април 19, 2011, 16:23:14 » |
Нагоре
|
Гласувах!
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
|
|