Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Януари 10, 2011, 09:11:19 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Март 22, 2011, 23:40:26 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #1 -: Януари 10, 2011, 09:28:02 » |
Нагоре
|
Добавих ви всички в приятели,вижте дали се получава известие ,че някои ви е добавил в приятели
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #2 -: Януари 10, 2011, 09:29:29 » |
Нагоре
|
Добавих ви всички в приятели,вижте дали се получава известие ,че някои ви е добавил в приятели при мен не излиза.как го направи да пробвам и аз?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #3 -: Януари 10, 2011, 09:54:13 » |
Нагоре
|
добавих ви всичкикъм приятели
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #4 -: Януари 10, 2011, 10:02:25 » |
Нагоре
|
И кво с тия приятели,къде ги виждате после
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #5 -: Януари 10, 2011, 10:31:15 » |
Нагоре
|
Аз също гласувах за всички,но не откривам нещо като списък с приятели.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #6 -: Януари 10, 2011, 10:41:43 » |
Нагоре
|
Аз също гласувах за всички,но не откривам нещо като списък с приятели.
на всеки един пише от долу под аватара добави като приятел и явно само ти си ги виждаш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #7 -: Януари 10, 2011, 12:10:11 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 12:31:32 от Sky_Angel »
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
Публикации: 585
|
|
« Отговор #8 -: Януари 10, 2011, 12:53:36 » |
Нагоре
|
Разбрах го това с приятелите под всеки аватар има "добави като приятел"-кликаш и го добавяш...сега съм ви приятелка на всички
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 2.Стоки изпращам и получавам по пощата или Еконт-пощенска пратка. 3.Предпочитам пари да изпращам и получавам с ЕКОНТ(по-евтино и по-бързо е от Български пощи),но все пак това е въпрос на договорка. 4.След "запис" в моя обява очаквам подвърждение на ЛС 5.Оценявам и настоявам да бъда оценена.
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #9 -: Януари 10, 2011, 13:06:30 » |
Нагоре
|
Разбрах го това с приятелите под всеки аватар има "добави като приятел"-кликаш и го добавяш...сега съм ви приятелка на всички Да, но после какво Нито се виждат списъци с приятели, нито знаеш кой ти е приятел. Още не е доизмислено, май.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Януари 10, 2011, 13:12:12 » |
Нагоре
|
Горе в дясно до аватара ти има една фигурка в черно в едно квадратче....кликаш там и излизат приятелите фактически е до полето "Нови точки"-черна фигурка на глава
|
|
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 13:26:52 от Radistar »
|
Активен
|
1.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 2.Стоки изпращам и получавам по пощата или Еконт-пощенска пратка. 3.Предпочитам пари да изпращам и получавам с ЕКОНТ(по-евтино и по-бързо е от Български пощи),но все пак това е въпрос на договорка. 4.След "запис" в моя обява очаквам подвърждение на ЛС 5.Оценявам и настоявам да бъда оценена.
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #11 -: Януари 10, 2011, 15:15:26 » |
Нагоре
|
Горе в дясно до аватара ти има една фигурка в черно в едно квадратче....кликаш там и излизат приятелите фактически е до полето "Нови точки"-черна фигурка на глава
да, това и аз го видях сутринта... ама защо не са направили да се вижда кои са онлаин, и да може да се сортирват само по състояние... така може на момента да нащракаш тези дето са в сайта и да ти върнат веднага при добро желание бях предложила във фейсбук-профила им... ама отговор- цъ!
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Януари 10, 2011, 15:48:03 » |
Нагоре
|
Ами това е положението...а защо вече я няма цялата класация? аз преди като вляза в класацията и като ги затракам подред...при добър нет по 800 бройки нацъквах...сега само VIP излизат... ми останалите простосмъртни дето не сме VIP?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #13 -: Януари 10, 2011, 16:24:59 » |
Нагоре
|
Аз също го открих .За всеки ,който съм гласувала днес го добавих в приятели .Утре ще гласувам директно от списъка.Така ще ми е по-лесно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Януари 10, 2011, 17:43:28 » |
Нагоре
|
Момичета,нещо не мога да вдяна.Днес съм гласувала за 130 човека,добавила съм ги и като приятели.Като си вляза в профила обаче пише,че Radistar била гласувала за 55 играчи !!! Къде се губят останалите? Направих бърза проверка- гласувах за 5 човека и излязох,и като влязох отново брояча ми беше прибавил само още една бройчица
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|