rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #570 -: Май 10, 2011, 11:02:59 » |
Нагоре
|
И аз вече гласувам само за тези в профилът ми.
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #571 -: Май 10, 2011, 13:18:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #572 -: Май 10, 2011, 13:28:42 » |
Нагоре
|
и аз гласувах по този списък
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #573 -: Май 10, 2011, 14:09:28 » |
Нагоре
|
Гласувах
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
nina82
power user
Неактивен
Публикации: 693
|
|
« Отговор #574 -: Май 10, 2011, 15:57:01 » |
Нагоре
|
гласувах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #575 -: Май 10, 2011, 16:41:49 » |
Нагоре
|
гласувах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shico
мама на двама-вече ходя на работа
power user
Неактивен
Публикации: 1301
|
|
« Отговор #576 -: Май 10, 2011, 17:37:53 » |
Нагоре
|
Искам да попитам кой е : pacofire?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
marinap
new user
Неактивен
Публикации: 336
|
|
« Отговор #577 -: Май 10, 2011, 20:29:47 » |
Нагоре
|
гласувах по последния списък
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #578 -: Май 10, 2011, 21:18:48 » |
Нагоре
|
не е тук ако някъде си му дала точка той/ тя връща и на мен ми връщаше в профила и съответно и аз на него/ нея.... Май има доста недоволни тук от точките които получават ... ще даваме ли и тук доказателства? аз нямам против ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shico
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #579 -: Май 10, 2011, 23:14:32 » |
Нагоре
|
не е тук ако някъде си му дала точка той/ тя връща и на мен ми връщаше в профила и съответно и аз на него/ нея.... Май има доста недоволни тук от точките които получават ... ще даваме ли и тук доказателства? аз нямам против .... Незнам дали има недоволни от точките,но това получих на въпроса към администраторите: Здравейте, Тази седмица забелязахме, че този играч дава точки на много играчи. Не знам как успява, но не се притеснявайте, за сега няма проблем. За да ми е мирна главата и да няма сърдити аз ще давам доказателства.Лека вечер на всички, до утре.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #580 -: Май 11, 2011, 07:36:32 » |
Нагоре
|
не е тук ако някъде си му дала точка той/ тя връща и на мен ми връщаше в профила и съответно и аз на него/ нея.... Май има доста недоволни тук от точките които получават ... ще даваме ли и тук доказателства? аз нямам против .... Незнам дали има недоволни от точките,но това получих на въпроса към администраторите: Здравейте, Тази седмица забелязахме, че този играч дава точки на много играчи. Не знам как успява, но не се притеснявайте, за сега няма проблем. За да ми е мирна главата и да няма сърдити аз ще давам доказателства.Лека вечер на всички, до утре. СИГУРНО ДАВА ЗА ДА МУ ВЪРНАТ НАЛИ ВЕЧЕ НЯМА ГРУПИ - ОСВЕН ФЕЙСБУК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shico
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #581 -: Май 11, 2011, 07:45:11 » |
Нагоре
|
не е тук ако някъде си му дала точка той/ тя връща и на мен ми връщаше в профила и съответно и аз на него/ нея.... Май има доста недоволни тук от точките които получават ... ще даваме ли и тук доказателства? аз нямам против .... Незнам дали има недоволни от точките,но това получих на въпроса към администраторите: Здравейте, Тази седмица забелязахме, че този играч дава точки на много играчи. Не знам как успява, но не се притеснявайте, за сега няма проблем. За да ми е мирна главата и да няма сърдити аз ще давам доказателства.Лека вечер на всички, до утре. СИГУРНО ДАВА ЗА ДА МУ ВЪРНАТ НАЛИ ВЕЧЕ НЯМА ГРУПИ - ОСВЕН ФЕЙСБУК Добро утро.Да и аз си помислих същото и му дадох,но той/тя ми даде веднага още една точка и за това се съмнявам,че е честен играч.Не искам по този начин да играя и после да не ми изпратят награда.Така че аз ще внимавам с него/нея.Приятен ден на всички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #583 -: Май 11, 2011, 08:13:48 » |
Нагоре
|
За да не си усложняваме гласуването с доказателства, все пак се вижда в профила, предлагам всеки гласуващ да проверява предходния дали е дал точка. Няма как да се мами - все пак икой не знае кой ще го провери. Ако някой само се е записал без да е гласувал го вадим от списъка... Това означава, че е задължително да се гласува през профила за да няма после гласувах ама не се вижда.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #584 -: Май 11, 2011, 11:49:53 » |
Нагоре
|
От няколко човека от списъка, въобще нямам точки....
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
|
|