Зелено
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Никога не е късно човек да срещне някого.
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Януари 11, 2011, 17:13:10 » |
Нагоре
|
И аз съм потърпевша Дължи ми 8 лв за една чанта, която съм и пратила миналия петък. И ни вест и кост!!
|
|
|
Активен
|
Изпращам по ЕКОНТ.
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #16 -: Януари 11, 2011, 17:18:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #17 -: Януари 11, 2011, 18:09:07 » |
Нагоре
|
Хайде Софиянки да се преброим.Аз ще хвърля един поглед
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #18 -: Януари 11, 2011, 18:14:56 » |
Нагоре
|
Е хайде де. Пак ли аз първа ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #19 -: Януари 11, 2011, 21:35:26 » |
Нагоре
|
е дано да е проблем с компютъра все още,но и гсм-а и как само ограни4ени повиквания има.администратора да ми кажа ако нямам право да публикувам адреса ще го изтрия
Наистина не можеш! Нарушава се закона за защита на личните данни. Съжелявам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bega4ki_
new user
Неактивен
Публикации: 256
|
|
« Отговор #20 -: Януари 11, 2011, 23:58:09 » |
Нагоре
|
пак и писах на емаила който е написала,показах и тази тема,дано да размисли и да се свърже с нас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tann4eto
new user
Неактивен
Публикации: 336
Мойто слънце Валето:)
|
|
« Отговор #21 -: Януари 12, 2011, 00:01:01 » |
Нагоре
|
Стискам палци, бъдете настоятелни всички, а най-вече ако продължава да не ви отговаря пускайте жалби. Звънете всеки ден и пишете на мейла и на лс-та, ще има ефект
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #22 -: Януари 12, 2011, 08:58:01 » |
Нагоре
|
Ами да подготвяме жалбите! Аз вече имам готова форма!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Януари 12, 2011, 09:03:09 » |
Нагоре
|
Ами да подготвяме жалбите! Аз вече имам готова форма!
Май ще трабва да има секция "Контакти с МВР" и там да се даде линк към сайта на МВР и / или примерна жалба. Много хора идея си нямат как се пише жалба и т.н.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #24 -: Януари 12, 2011, 10:14:21 » |
Нагоре
|
В момента въпросната дама е онлайн.Дано ви отговори,дами...Успех желая.Жалко,че не мога да помогна.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #25 -: Януари 12, 2011, 11:03:41 » |
Нагоре
|
Аз живея в Дружба 2 - мога ли да бъда полезна с нещо?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Януари 12, 2011, 12:08:41 » |
Нагоре
|
Оххх настръхнах като чета темата! А си мислех, че има надежда да си получа изпратените от мен буйки за 12лв+1.50пощенски!!! Аз също съм потърпевша и сега ще напиша какъв е моят случай...
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Януари 12, 2011, 12:25:32 » |
Нагоре
|
Моят случай е такъв: На 01.01.2011 година тя си хареса едни буйки от мен. Писа ми, че ще ми пусне паричките на 03.януари и понеже нямаше оценки и казах, че ще и пусна пратката като си получа парите ! Но избързах - ДОВЕРИХ И СЕ и на 04.януари без тя нищо да ми е писала и пуснах буйките, като и писах ЛС, че съм и ги пратила и да я питам тя пуснала ли е парите?! Отговор никакъв и започнах да търся къде другаде е потребител. Намерих я във фейсбук и видях, че постояно е вътре като играе на някаква игра, влизала беше и в бг мама и от там разбрах, че не ми пише умишлено, защото все пак влиза в нета, не може да не е видяла, че съм и писала! На 05 януари и писах отново ЛС и и казах, че няма нужда да се крие(защото виждам, че посещава в нета други сайтове и не ми е приятно да ме лъже, да пише какво става и да не се излага за 12лв.. Тогава тя ми отговори, че не се крие, и не висяла постоянно в нета, и че не само тя ползва компютъра! След което писа, че щяла да ми върне буйките, защото им били много големи и не си отговаряли на номера(а аз все пак съм писала и размер на стелка!) Но няма значение, казах да ми ги върне и така до днес отново се крие и не отговаря!!!А върнати буйки няма! Виждам, че постоянно влиза във форум БГ МАМА и даже публикува коментари, значи все пак има време да седи на компютъра!!! а сега като видях и тази тема, просто май всички сме излъгани!!!
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Януари 12, 2011, 12:28:09 » |
Нагоре
|
Ами пуснете си жалби в полицията. Понякога се стряскат......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Януари 12, 2011, 12:28:24 » |
Нагоре
|
А между другото видях, че е имала проблеми в ПРОДАВАЛНИКА. Там е имала три регистрации, като: a.milanova , a_milanova, а активният и в момента е dsgПотребителско име в форум БГ МАМА ˙·٠•●СРАМЕЖЛИВКА●•٠· http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile%3bu=100242Когато и казах, че постоянно я виждам във фейса(настройките и позволяваха това), тя си ги промени. И телефона и е с ограничени входящи повиквания!
|
|
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 12:46:42 от viviqn1980 »
|
Активен
|
|
|
|
|
|