viviqn1980
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Януари 12, 2011, 16:41:27 » |
Нагоре
|
Ето така става вече. Защо трябваше да се стига до тук, да се пишат теми, да си губим времето и нервите(а като гледам и другите дами си имат дечица и едва ли им е до това да висят пред компютъра)! Като можеше да пишеш по едно ЛС и да сме в течение?!!! Ще чакам да получа буйките и ще пиша отново тук!
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
bega4ki_
new user
Неактивен
Публикации: 256
|
|
« Отговор #46 -: Януари 12, 2011, 16:45:00 » |
Нагоре
|
и аз ще из4акам пари4ките и ще пиша
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Зелено
new user
Неактивен
Никога не е късно човек да срещне някого.
|
|
« Отговор #47 -: Януари 12, 2011, 22:45:42 » |
Нагоре
|
и аз ще из4акам пари4ките и ще пиша
аз също
|
|
|
Активен
|
Изпращам по ЕКОНТ.
|
|
|
a.milanova
new user
Неактивен
Публикации: 102
|
|
« Отговор #48 -: Януари 13, 2011, 21:06:21 » |
Нагоре
|
Днес съм изпратила паричките на poli23 . Предполагам че утре ще са при нея. А понеже на другите мами им забравих адресите в къщи ще им ги изпратя утре.
Лека вечер
|
|
|
Активен
|
След запис - моля интереса да се заяви в ЛС ! Връщам стоки неотговарящи на описанието ! ПРАЩАМ И ПОЛУЧАВАМ САМО С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Транспортните разходи са по договаряне
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #49 -: Януари 14, 2011, 12:44:13 » |
Нагоре
|
Да потвърдя, получих известието за записа. Благодаря
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #50 -: Януари 14, 2011, 12:49:53 » |
Нагоре
|
Да потвърдя, получих известието за записа. Благодаря
Браво,браво,честито и почерпи сега
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #51 -: Януари 14, 2011, 12:59:41 » |
Нагоре
|
Аз се връщам от пощата и съобщавам, че си получих буйките в състоянието в което ги изпратих! Сега чакам само записа! Благодаря и дано дамата за напред бъде по-сериозна! Хубав ден момичета
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #52 -: Януари 14, 2011, 13:01:07 » |
Нагоре
|
Аз се връщам от пощата и съобщавам, че си получих буйките в състоянието в което ги изпратих! Сега чакам само записа! Благодаря и дано дамата за напред бъде по-сериозна! Хубав ден момичета Браво и честито и на теб ама и ти почерпи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #53 -: Януари 16, 2011, 16:20:09 » |
Нагоре
|
Остана ли някой друг още?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Зелено
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #54 -: Януари 17, 2011, 09:09:59 » |
Нагоре
|
Аз не съм получил нищо.
|
|
|
Активен
|
Изпращам по ЕКОНТ.
|
|
|
bega4ki_
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #55 -: Януари 17, 2011, 14:43:48 » |
Нагоре
|
и аз нямам нищо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #56 -: Януари 17, 2011, 20:01:31 » |
Нагоре
|
А обяснение има ли?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bega4ki_
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #57 -: Януари 17, 2011, 22:11:39 » |
Нагоре
|
ве4е ми писна да задавам въпроси,като 4овек я из4аках няколко дена без да я питам нищо ,нали все пак написа 4е на другия ден още ще ми ги прати,понеже била забравила адресита (моя и на др моми4е)вкъщи.от тогава не съм я зака4ала и търпеливо из4аквам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Зелено
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Януари 17, 2011, 22:34:58 » |
Нагоре
|
ве4е ми писна да задавам въпроси,като 4овек я из4аках няколко дена без да я питам нищо ,нали все пак написа 4е на другия ден още ще ми ги прати,понеже била забравила адресита (моя и на др моми4е)вкъщи.от тогава не съм я зака4ала и търпеливо из4аквам.
Точно! Аз по същия начин
|
|
|
Активен
|
Изпращам по ЕКОНТ.
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #59 -: Януари 18, 2011, 09:41:35 » |
Нагоре
|
Ейййй страшна работа - ЛЪЖИТЕ просто си продължават!!! Виждам, че в БГ мама влиза, пишете и там на лични, поне там ги чете! Тя и на мен каза, че ще ми пуска запис за пощенските, ама....Дано вашите си ги получите момичета. Искренно се надявам дамата, въпреки закъснението да ви ги изпрати! Очакваме скоро радостни новини!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|