bega4ki_
new user
Неактивен
Публикации: 256
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Януари 25, 2011, 23:21:16 » |
Нагоре
|
да ти дам адрес ако си близо да идеш до тях )друго незнам какво може да направиш,макар 4е и това може да не помогне,то 4овек или си го има в главата или не!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bega4ki_
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #76 -: Януари 29, 2011, 14:40:26 » |
Нагоре
|
полу4их това днес
Цитат на: bega4ki_ в Януари 27, 2011, 18:47:10 в понеделник пускам жалба,мисля 4е достатъ4но те 4аках
Здравей. Аз съм майката на Ани. Тя е наработа и поже видях писмото реших да ти пиша. До колкото знам тя в понеделник ще ходи до пощата за да праща записис. Снощи това ми се оплака че искала да отиде днес, нашата поща работи до обяд, но са я извикали на работа. А тя е от 07.00 до 19.00ч на работа. На последък имаше доста затруднения. Ако имаш желание може по подробно да ти разкажа.
Исках просто като нейна майка да те помоля да изчакаш и понеделник и ако не ги е пратила аз ще ти пиша от нейната поща за да ти кажа.
Наистина доста безотговрно постъпи тя, аз съм говорила с нея за тези работи и даже се скарахме. Много се извинявам за нейната безотговорност. Ако в понеделник ги изпрати ще и кажа веднага седне и да ви пише на теб и другата жена. А ако не вечерта ще ти пиша за да знаеш.
Лек ден ти желая. И благодаря за проявенното търпение от твия страна
знам 4е е писано от самата ани,понеже се разбира от на4ина на писане и подредбата на изре4енията,вси4ки писма от нея бяха написани по същия на4ин.но както и да е ,ще я из4акам за последно!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #77 -: Януари 29, 2011, 14:44:08 » |
Нагоре
|
полу4их това днес
Цитат на: bega4ki_ в Януари 27, 2011, 18:47:10 в понеделник пускам жалба,мисля 4е достатъ4но те 4аках
Здравей. Аз съм майката на Ани. Тя е наработа и поже видях писмото реших да ти пиша. До колкото знам тя в понеделник ще ходи до пощата за да праща записис. Снощи това ми се оплака че искала да отиде днес, нашата поща работи до обяд, но са я извикали на работа. А тя е от 07.00 до 19.00ч на работа. На последък имаше доста затруднения. Ако имаш желание може по подробно да ти разкажа.
Исках просто като нейна майка да те помоля да изчакаш и понеделник и ако не ги е пратила аз ще ти пиша от нейната поща за да ти кажа.
Наистина доста безотговрно постъпи тя, аз съм говорила с нея за тези работи и даже се скарахме. Много се извинявам за нейната безотговорност. Ако в понеделник ги изпрати ще и кажа веднага седне и да ви пише на теб и другата жена. А ако не вечерта ще ти пиша за да знаеш.
Лек ден ти желая. И благодаря за проявенното търпение от твия страна
знам 4е е писано от самата ани,понеже се разбира от на4ина на писане и подредбата на изре4енията,вси4ки писма от нея бяха написани по същия на4ин.но както и да е ,ще я из4акам за последно!!!
Е ХАЙДЕ - ДАНО!!! Стискам палци
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #78 -: Януари 30, 2011, 13:15:32 » |
Нагоре
|
Това ми прилича на случая с " починалата" потребителка от другия сайт.... Дано да греша, но не мисля, че интуицията ме лъже
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #79 -: Януари 30, 2011, 13:20:02 » |
Нагоре
|
Това ми прилича на случая с " починалата" потребителка от другия сайт.... Дано да греша, но не мисля, че интуицията ме лъже ТАМ И ТАКИВА ЛИ ГИ ИМА?!ХУБАВО НЕ ВЛИЗАХ,ЗАЩО ГО НАПРАВИХ И АЗ СЕ ПРОКЛИНАМ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #80 -: Януари 30, 2011, 13:25:25 » |
Нагоре
|
Това ми прилича на случая с " починалата" потребителка от другия сайт.... Дано да греша, но не мисля, че интуицията ме лъже ТАМ И ТАКИВА ЛИ ГИ ИМА?!ХУБАВО НЕ ВЛИЗАХ,ЗАЩО ГО НАПРАВИХ И АЗ СЕ ПРОКЛИНАМ... Оооооо, влез да видиш... "Шепот от отвъдното"
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #81 -: Януари 30, 2011, 15:22:40 » |
Нагоре
|
Това ми прилича на случая с " починалата" потребителка от другия сайт.... Дано да греша, но не мисля, че интуицията ме лъже ТАМ И ТАКИВА ЛИ ГИ ИМА?!ХУБАВО НЕ ВЛИЗАХ,ЗАЩО ГО НАПРАВИХ И АЗ СЕ ПРОКЛИНАМ... Оооооо, влез да видиш... "Шепот от отвъдното" Чета, чета и се изумявам от човешката глупост Просто не мога да повярвам
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
a.milanova
new user
Неактивен
Публикации: 102
|
|
« Отговор #82 -: Януари 31, 2011, 17:51:27 » |
Нагоре
|
Днес пуснах паричките ще са при теб около Сряда. Ето и разпоиската : 7/0311 СОФИЯ 82 17.13.70 7/0311/PS1582000009K РАЗПИСКА 31.01.2011
СУМА 10.00 ПРЕВОДНА ТАКСА 0.42
МЕСТОИЗПЛАЩАНЕ 8**0 СОЗОПОЛ Р****А Г*******А В*****А ПОДАТЕЛ АНИ Б******А М******А Днес пуснах паричките около Сряда ще можеш да ги изтеглиж. Ето и разписката : 7/0312 СОФИЯ 82 17.14.59 7/0312/PS158200000QAL РАЗПИСКА 31.01.2011
СУМА 10.00 ПРЕВОДНА ТАКСА 0.42
МЕСТОИЗПЛАЩАНЕ 3**0 М*****А С****Я Р******А М******А ПОДАТЕЛ АНИ Б******А М******А
|
|
|
Активен
|
След запис - моля интереса да се заяви в ЛС ! Връщам стоки неотговарящи на описанието ! ПРАЩАМ И ПОЛУЧАВАМ САМО С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Транспортните разходи са по договаряне
|
|
|
bega4ki_
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #83 -: Януари 31, 2011, 18:26:05 » |
Нагоре
|
ще ги о4аквам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Зелено
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Никога не е късно човек да срещне някого.
|
|
« Отговор #84 -: Януари 31, 2011, 23:03:39 » |
Нагоре
|
"O-o, Небеса!" Какво съобщение получих.... Брей то и тук публикувано..... Е, че изчакам до сряда, ама да не е срядата на следващият месец??
|
|
|
Активен
|
Изпращам по ЕКОНТ.
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #85 -: Февруари 02, 2011, 13:01:09 » |
Нагоре
|
Момичета какво стана получихте ли си паричките? Хайде пишете да се успокоим и да се порадваме заедно с вас
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
a.milanova
new user
Неактивен
Публикации: 102
|
|
« Отговор #86 -: Февруари 03, 2011, 12:34:55 » |
Нагоре
|
Здравейте. Какво стана получихте ли известията вече?
|
|
|
Активен
|
След запис - моля интереса да се заяви в ЛС ! Връщам стоки неотговарящи на описанието ! ПРАЩАМ И ПОЛУЧАВАМ САМО С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Транспортните разходи са по договаряне
|
|
|
Зелено
new user
Неактивен
Никога не е късно човек да срещне някого.
|
|
« Отговор #87 -: Февруари 03, 2011, 14:26:43 » |
Нагоре
|
Аз най накрая получих известие!!
|
|
|
Активен
|