zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Януари 11, 2011, 11:08:11 » |
Нагоре
|
Аз писах за болка АЦЕФЕИН
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #61 -: Януари 11, 2011, 11:33:04 » |
Нагоре
|
Аз писах за болка АЦЕФЕИН И Аулин, течен аналгин, но щом е на антибиотици, май не е хубаво.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #62 -: Януари 11, 2011, 11:38:08 » |
Нагоре
|
Имам торбички с гной,сега се чудя как да ги спукам.Ще ми олекне предполагам.Вчера бях надута нагоре,сега надолу.И то за 10 мин се надува и спада.Тъкмо си мисля,че свършва и хайде пак Венеца ми е паднал върху зъба.И то зъб,който досега никакви проблеми не ми е правил
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #63 -: Януари 11, 2011, 11:40:39 » |
Нагоре
|
Имам торбички с гной,сега се чудя как да ги спукам.Ще ми олекне предполагам.Вчера бях надута нагоре,сега надолу.И то за 10 мин се надува и спада.Тъкмо си мисля,че свършва и хайде пак Венеца ми е паднал върху зъба.И то зъб,който досега никакви проблеми не ми е правил Гааааааааз към поликлиниката. Мъжът ми беше така 2 дни. Чудя му се на акъла.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #64 -: Януари 11, 2011, 11:41:52 » |
Нагоре
|
Имам торбички с гной,сега се чудя как да ги спукам.Ще ми олекне предполагам.Вчера бях надута нагоре,сега надолу.И то за 10 мин се надува и спада.Тъкмо си мисля,че свършва и хайде пак Венеца ми е паднал върху зъба.И то зъб,който досега никакви проблеми не ми е правил Отивай на зьболекар Отнесена. Еми,пишем едновременно Взе ми думите от устата
|
|
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 11:44:29 от ROSIDINKOVA »
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #65 -: Януари 11, 2011, 12:34:36 » |
Нагоре
|
оо да,направо си за зъболекар Отнесена,мъж ми така седя с гной 5 дни,това е опасноооо
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #66 -: Януари 11, 2011, 12:43:35 » |
Нагоре
|
Имам торбички с гной,сега се чудя как да ги спукам.Ще ми олекне предполагам.Вчера бях надута нагоре,сега надолу.И то за 10 мин се надува и спада.Тъкмо си мисля,че свършва и хайде пак Венеца ми е паднал върху зъба.И то зъб,който досега никакви проблеми не ми е правил Олеле, сериозна работа. Хич не му мисли, а изчезвай на зъболекар. Не искам да те плаша, но май по-добре да го направя, за да отидеш по-бързо. Наша позната си замина на 33 години от един скапан зъб. Толкова нелепо, но зъбите не са майтап работа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #67 -: Януари 11, 2011, 13:50:24 » |
Нагоре
|
Имам торбички с гной,сега се чудя как да ги спукам.Ще ми олекне предполагам.Вчера бях надута нагоре,сега надолу.И то за 10 мин се надува и спада.Тъкмо си мисля,че свършва и хайде пак Венеца ми е паднал върху зъба.И то зъб,който досега никакви проблеми не ми е правил Олеле, сериозна работа. Хич не му мисли, а изчезвай на зъболекар. Не искам да те плаша, но май по-добре да го направя, за да отидеш по-бързо. Наша позната си замина на 33 години от един скапан зъб. Толкова нелепо, но зъбите не са майтап работа. лесно ви е на вас ,ама и аз като вихърчето съм с панически страх от зъболекари. В момента имам да правя 3 зъба и ме болят,ама пусти му страх. Татко ми е същия,като малки си спомням води брата да му вадят зъб и звънят от стоматологията,майка като чу че е от там лошо й стана,взима слушалката и пита детето как е .От там чувам женски глас да каза "а детето е добре,но таткото припадна като видя кръвта от зъба,идете си го приберете от спешния" Иначе и моя съвет е отивай на зъболекар,че е много гадно .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #68 -: Януари 11, 2011, 14:02:19 » |
Нагоре
|
Работих за кратко в стоматологичен к-т.И мен ме беше страх,но си намерих спец-само с упойка.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #69 -: Януари 11, 2011, 14:41:02 » |
Нагоре
|
Ще се умира.Казаха,че е много сериозно и сигурно през нощта ще ме режат на няколко места с обща упойка Устата ми се нацепи,тече ми кръв,наду ми се носа,окото,отива в главата.200мл гной ми дръпнаха Като парцал съм. пп:Не съм ходила на зъболекар от 99г.-11г Вие вижте как ме е страх,ама така се изплаших
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #70 -: Януари 11, 2011, 14:42:55 » |
Нагоре
|
Ще се умира.Казаха,че е много сериозно и сигурно през нощта ще ме режат на няколко места с обща упойка Устата ми се нацепи,тече ми кръв,наду ми се носа,окото,отива в главата.200мл гной ми дръпнаха Като парцал съм. пп:Не съм ходила на зъболекар от 99г.-11г Вие вижте как ме е страх,ама така се изплаших мила чак аз настръхвам от ужас. ще се моля за теб
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #71 -: Януари 11, 2011, 14:44:24 » |
Нагоре
|
Иначе много ми се карат,щото мъж и жена,мои приятели си имат кабинет срещу нас.Децата ни играят заедно.Викат ме постоянно,а аз-не!Сега като ме видя мъжът,щеше да умре от смях.Каза,че съм си удържала на думата,че ще вляза само пред умирачка Сега съм решила да си направя всичко.Ще ми излезе над 3 000 лв,вие си направете сметка колко са ми здравите-само 3-4
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #72 -: Януари 11, 2011, 14:44:53 » |
Нагоре
|
Ужас дано бързо се оправиш- недей да чакаш каквото трябва го прави. ОПАСНО Е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #73 -: Януари 11, 2011, 14:49:41 » |
Нагоре
|
В профил като застана,горната устна е на 3см по-напред от долната Сега малко ми олекна,щото ме изцедиха,но пак съм много зле.Като ме втресе,вадя по 2 юргана Ох,много съм зле.Не съм вярвала,че от 1 зъб може да се стигне до гроба Дано ми се размине цепенето,пък зъбите ще си ги оправя за 1 месец пп:Извинявам се,че ви оспамих темичката и от кръчма стана на гробище Айде по-ведро.Фло ще докара някой да разведри малко.А къде е Радо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #74 -: Януари 11, 2011, 16:00:06 » |
Нагоре
|
В профил като застана,горната устна е на 3см по-напред от долната Сега малко ми олекна,щото ме изцедиха,но пак съм много зле.Като ме втресе,вадя по 2 юргана Ох,много съм зле.Не съм вярвала,че от 1 зъб може да се стигне до гроба Дано ми се размине цепенето,пък зъбите ще си ги оправя за 1 месец пп:Извинявам се,че ви оспамих темичката и от кръчма стана на гробище Айде по-ведро.Фло ще докара някой да разведри малко.А къде е Радо? Ужас,и аз съм същата ,от дете не съм била на зъболекар
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|