Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Януари 11, 2011, 16:05:01 » |
Нагоре
|
В профил като застана,горната устна е на 3см по-напред от долната Сега малко ми олекна,щото ме изцедиха,но пак съм много зле.Като ме втресе,вадя по 2 юргана Ох,много съм зле.Не съм вярвала,че от 1 зъб може да се стигне до гроба Дано ми се размине цепенето,пък зъбите ще си ги оправя за 1 месец пп:Извинявам се,че ви оспамих темичката и от кръчма стана на гробище Айде по-ведро.Фло ще докара някой да разведри малко.А къде е Радо? Ужас,и аз съм същата ,от дете не съм била на зъболекар Спасявате ме сега мъжа като каже "само ти не си си оправила зъбите" и ще му натрия носа И аз съм много зле сега след раждането.Де що пломба,коронка имаше всичко изпопада. Хайде наздраве.Ракииката помага понякога
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #76 -: Януари 11, 2011, 16:16:35 » |
Нагоре
|
В профил като застана,горната устна е на 3см по-напред от долната Сега малко ми олекна,щото ме изцедиха,но пак съм много зле.Като ме втресе,вадя по 2 юргана Ох,много съм зле.Не съм вярвала,че от 1 зъб може да се стигне до гроба Дано ми се размине цепенето,пък зъбите ще си ги оправя за 1 месец пп:Извинявам се,че ви оспамих темичката и от кръчма стана на гробище Айде по-ведро.Фло ще докара някой да разведри малко.А къде е Радо?
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #77 -: Януари 11, 2011, 16:18:02 » |
Нагоре
|
В профил като застана,горната устна е на 3см по-напред от долната Сега малко ми олекна,щото ме изцедиха,но пак съм много зле.Като ме втресе,вадя по 2 юргана Ох,много съм зле.Не съм вярвала,че от 1 зъб може да се стигне до гроба Дано ми се размине цепенето,пък зъбите ще си ги оправя за 1 месец пп:Извинявам се,че ви оспамих темичката и от кръчма стана на гробище Айде по-ведро.Фло ще докара някой да разведри малко.А къде е Радо? Ужас,и аз съм същата ,от дете не съм била на зъболекар Спасявате ме сега мъжа като каже "само ти не си си оправила зъбите" и ще му натрия носа И аз съм много зле сега след раждането.Де що пломба,коронка имаше всичко изпопада. Хайде наздраве.Ракииката помага понякога Гроздомецин- естествен антибиотик
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #78 -: Януари 11, 2011, 16:28:29 » |
Нагоре
|
В профил като застана,горната устна е на 3см по-напред от долната Сега малко ми олекна,щото ме изцедиха,но пак съм много зле.Като ме втресе,вадя по 2 юргана Ох,много съм зле.Не съм вярвала,че от 1 зъб може да се стигне до гроба Дано ми се размине цепенето,пък зъбите ще си ги оправя за 1 месец пп:Извинявам се,че ви оспамих темичката и от кръчма стана на гробище Айде по-ведро.Фло ще докара някой да разведри малко.А къде е Радо? Ужас,и аз съм същата ,от дете не съм била на зъболекар Спасявате ме сега мъжа като каже "само ти не си си оправила зъбите" и ще му натрия носа И аз съм много зле сега след раждането.Де що пломба,коронка имаше всичко изпопада. Хайде наздраве.Ракииката помага понякога Гроздомецин- естествен антибиотик Двойно преварен Ох в нас има една 9 годишна отлежала,ама мъжа не ми дава да я пипам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #80 -: Януари 11, 2011, 17:33:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #81 -: Януари 11, 2011, 17:33:17 » |
Нагоре
|
Не съм алкохоличка,така че естествените материали отпадат Сега ми спадна всичко,само малко имам на бузата,но лошото е,че ме сърби-това е признак,че пак ще се надуя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #82 -: Януари 11, 2011, 17:46:12 » |
Нагоре
|
Не съм алкохоличка,така че естествените материали отпадат Сега ми спадна всичко,само малко имам на бузата,но лошото е,че ме сърби-това е признак,че пак ще се надуя Разбрахме, че алкохолиците пият естествени материали пък ти си пий бозата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
karl_marks2
new user
Неактивен
Публикации: 59
|
|
« Отговор #83 -: Януари 11, 2011, 18:06:02 » |
Нагоре
|
Как да кача снимки в тази тема . Не мога, а искам да ви напълня масата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Моля, не ми пестете пощенските разходи, защото не получавам пратки!И без това държа да си ги поемам! Плащам предварително по собствено желание, но, разбира се, има изключения! Благодаря на всички, които споделят мнението ми за коректността!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #84 -: Януари 11, 2011, 18:22:33 » |
Нагоре
|
Разбрахме, че алкохолиците пият естествени материали пък ти си пий бозата.
то за това съм това дережде
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #85 -: Януари 11, 2011, 19:15:15 » |
Нагоре
|
Айде сервирам, ама после и бакшиш искам:
|
|
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 19:29:37 от rivalka »
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #86 -: Януари 11, 2011, 19:16:29 » |
Нагоре
|
Видях косъм,без бакшиш (майтап да не се обидиш )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #87 -: Януари 11, 2011, 19:17:10 » |
Нагоре
|
Видях косъм,без бакшиш (майтап да не се обидиш ) Да бе, да......ти да се измъкнеш веднага нали.....
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #88 -: Януари 11, 2011, 19:20:33 » |
Нагоре
|
Как да кача снимки в тази тема . Не мога, а искам да ви напълня масата И аз съм голям индианец - моите снимки явно са големи а аз не мога да ги намаля-оф немога -незная как
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #89 -: Януари 11, 2011, 19:33:10 » |
Нагоре
|
Айде, сервирах и с твойта музика- да видим кой ще се познае.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|