nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Януари 12, 2011, 14:24:41 » |
Нагоре
|
Млади приемате ли или ще е купон на пенсиите Ееее,че то тук няма ограничение във възрастта
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #121 -: Януари 12, 2011, 14:25:25 » |
Нагоре
|
Млади приемате ли или ще е купон на пенсиите заповядайте при пенсийте да видите що е купон
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #122 -: Януари 12, 2011, 14:27:12 » |
Нагоре
|
Млади приемате ли или ще е купон на пенсиите заповядайте при пенсийте да видите що е купон Чудно защо не намерих танцуващо човече с бастун
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #123 -: Януари 12, 2011, 14:29:51 » |
Нагоре
|
Млади приемате ли или ще е купон на пенсиите заповядайте при пенсийте да видите що е купон Чудно защо не намерих танцуващо човече с бастун защото не донесе от сладките дето си правила
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #124 -: Януари 12, 2011, 14:31:18 » |
Нагоре
|
Млади приемате ли или ще е купон на пенсиите заповядайте при пенсийте да видите що е купон Чудно защо не намерих танцуващо човече с бастун защото не донесе от сладките дето си правила За теб ще направя специална партида. С Бейлис
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #125 -: Януари 12, 2011, 14:45:35 » |
Нагоре
|
Млади приемате ли или ще е купон на пенсиите заповядайте при пенсийте да видите що е купон Чудно защо не намерих танцуващо човече с бастун защото не донесе от сладките дето си правила За теб ще направя специална партида. С Бейлис А за нас няма ли?
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #126 -: Януари 12, 2011, 14:48:53 » |
Нагоре
|
Млади приемате ли или ще е купон на пенсиите заповядайте при пенсийте да видите що е купон хайде ние младите да ви изтанцим тогава нека всяка си пусне любимата песен ,че да вдигнем малко настроението днеска
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #127 -: Януари 12, 2011, 14:49:06 » |
Нагоре
|
Млади приемате ли или ще е купон на пенсиите заповядайте при пенсийте да видите що е купон Чудно защо не намерих танцуващо човече с бастун защото не донесе от сладките дето си правила За теб ще направя специална партида. С Бейлис А за нас няма ли? И за вас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #128 -: Януари 12, 2011, 16:58:07 » |
Нагоре
|
Млади приемате ли или ще е купон на пенсиите заповядайте при пенсийте да видите що е купон Чудно защо не намерих танцуващо човече с бастун защото не донесе от сладките дето си правила За теб ще направя специална партида. С Бейлис А за нас няма ли? И за вас що ме караш сега да се слюнча над клавиатурата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
karl_marks2
new user
Неактивен
Публикации: 59
|
|
« Отговор #129 -: Януари 12, 2011, 17:07:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Моля, не ми пестете пощенските разходи, защото не получавам пратки!И без това държа да си ги поемам! Плащам предварително по собствено желание, но, разбира се, има изключения! Благодаря на всички, които споделят мнението ми за коректността!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #130 -: Януари 12, 2011, 18:34:46 » |
Нагоре
|
що ме караш сега да се слюнча над клавиатурата Я се стягай и пристигай утре у нас. Ще пием кафенце с бисквитена тортичка "На мама върлата импровизация". Ако трябва и Бейлис ще ти сипя. В кафето или с лед
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #132 -: Януари 12, 2011, 19:22:39 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #133 -: Януари 12, 2011, 19:27:38 » |
Нагоре
|
Хахахах, сервитьора е уникален!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #134 -: Януари 12, 2011, 19:44:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|