|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Януари 11, 2011, 12:21:11 » |
Нагоре
|
А, сега де......да видим колко сме пенсионерките в сайта
|
|
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 19:40:01 от rivalka »
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #2 -: Януари 11, 2011, 12:23:39 » |
Нагоре
|
А, сега де......да видим колко сме пенсионерките в сайта 2 броя ама чак пък пенсионерки. Най-хубавите години.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #3 -: Януари 11, 2011, 12:24:13 » |
Нагоре
|
А, сега де......да видим колко сме пенсионерките в сайта Пенсионерки? Като се замисля, скоро ще изпадна и от тая категория...
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #4 -: Януари 11, 2011, 12:24:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #5 -: Януари 11, 2011, 12:25:46 » |
Нагоре
|
И аз потропвам към края, нищо после ще ни направят нова категория
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #6 -: Януари 11, 2011, 12:26:36 » |
Нагоре
|
Аз към средата!Гоня я...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #8 -: Януари 11, 2011, 12:27:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #9 -: Януари 11, 2011, 12:28:13 » |
Нагоре
|
Е, ще ще сменим категорията- и добрите спортисти правят така- преминават в по-горна
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #10 -: Януари 11, 2011, 12:35:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #11 -: Януари 11, 2011, 12:37:15 » |
Нагоре
|
Хоп и аз тук
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
susikata
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #12 -: Януари 11, 2011, 12:37:42 » |
Нагоре
|
Хоп и аз, след половин месец и аз в тази група
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото! Изпращам като МПП, пазя ред 8 часа, не плащам опаковки и пликове. оценки
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #13 -: Януари 11, 2011, 12:42:53 » |
Нагоре
|
Е хубаво де,сега и наборите ако си кажем няма да е зле,аз не си крия годинките,а те са Христовите 33 - 77 набор
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #14 -: Януари 11, 2011, 12:44:00 » |