Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Януари 11, 2011, 18:17:13 » |
Нагоре
|
Е,не е честно.Тук вървите по-бързо и от нашия клуб Представям си темата за пенсионери с каква скорост ще се движи Сигурно никой няма да се запише там.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #61 -: Януари 11, 2011, 18:30:04 » |
Нагоре
|
Е,не е честно.Тук вървите по-бързо и от нашия клуб Представям си темата за пенсионери с каква скорост ще се движи Хм, ти се поосвести малко от зъба и тук ни взимаш на подбив. Ще дойдете и вие на нашето, ама ние млади, хубави пенсионерки, ще си цъкаме с джобните компютри и ще си пием коктейли, а вие ще ни завиждате.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #62 -: Януари 11, 2011, 19:14:32 » |
Нагоре
|
Е,не е честно.Тук вървите по-бързо и от нашия клуб Представям си темата за пенсионери с каква скорост ще се движи Дьртички ,ама лачени
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #63 -: Януари 11, 2011, 19:43:13 » |
Нагоре
|
Ооо,да се прибавя и аз..март месец ще чукна 35..смятам,че 30-40 години са най-най-най прекрасните! Красиви сме,доста поумнели,знаем какво искаме,знаем и как да го получим!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #64 -: Януари 11, 2011, 20:18:28 » |
Нагоре
|
Айде и аз да се запиша в отбора....аз съм по средата на 35г
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #66 -: Януари 11, 2011, 20:28:34 » |
Нагоре
|
Ауууу, и аз да се цопна тук с моите 32 годинки.. Края на март стават 33, нo ЧАК март
|
|
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 07:32:30 от hladna »
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #67 -: Януари 11, 2011, 20:40:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #68 -: Януари 11, 2011, 20:43:03 » |
Нагоре
|
И аз тук с моите 36 години!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #69 -: Януари 11, 2011, 21:36:13 » |
Нагоре
|
Момичета и днес няма да мога да се вихря в кръчмата и да правя чупки в кръста,че малката ми е с една температура.. ,но поне ви чета та да ми се отпусне малко сърчицето
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #70 -: Януари 12, 2011, 00:28:42 » |
Нагоре
|
Строй се, преброй се! Супер идея! Тъкмо няма да се налага да задавам на дамите неудобни въпроси на колко години са, ами направо ще влизам да проверявам дали са в тази тема.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #71 -: Януари 12, 2011, 00:42:11 » |
Нагоре
|
Аз не си ги крия годинките както вече казах - мога и да покажа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #72 -: Януари 12, 2011, 00:45:52 » |
Нагоре
|
Аз не си ги крия годинките както вече казах - мога и да покажа
Ти не, ама не всички разсъждават като теб.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #73 -: Януари 12, 2011, 00:49:14 » |
Нагоре
|
31 бе Радо - какво пък много ли са - няма да коментирам ,че на моменти се чувствам на 20
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #74 -: Януари 12, 2011, 00:55:17 » |
Нагоре
|
Ми не са. Ама някои (не от тоя форум) като ги питам на колко са (просто за инфо и като не мога да измисля тема за разговор в скайп) и ми се правят на интересни, че такива въпроси не се задавали на жена и нямало да кажат на колко са. И съответно аз им отвръщам с "ми като си дърта 100-годишна недоклатена скочубра няма да ми кажеш" и ги пращам в 9-та глуха. Грубо е, ама много ме дразнят такива. Значи мъж може да се пита, а жена - не. Двойни стандарти и дискриминация...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|