Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Януари 12, 2011, 19:07:37 » |
Нагоре
|
е,не е честно Не стига,че сте много,че темичката ви върви като пенсията на баба ми,а на всичко от горе и Радо при вас Айде,излизам да разтоваря малко Да ама Радо си е при нас Е не съм "мама" или "татко", ама още малко и ще ги направя 30. След малко по-малко от месец ставам на цели 27. Пък и на мен ми е позволено да пиша навсякъде, 'щото тук само аз съм мъж, ако не броим шефа. е,верно ли бе човек.Аз на 03.03 правя 27,ние сме си наборчета,а
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #106 -: Януари 12, 2011, 19:53:57 » |
Нагоре
|
е,верно ли бе човек.Аз на 03.03 правя 27,ние сме си наборчета,а Ми явно. Само дето аз съм на 07.02.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #110 -: Януари 13, 2011, 08:06:13 » |
Нагоре
|
Фло, добро утро и на теб . С тази усмихната кака ми стана слънчево въпреки мъглата навън
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #111 -: Януари 13, 2011, 08:14:17 » |
Нагоре
|
Добро утро и от мен
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #112 -: Януари 13, 2011, 08:24:52 » |
Нагоре
|
Хайде добро утро и от мен Дано за вас е добро ,че на мен ми идва да си махна главата и да я заритам БОЛИ МЕ ЗЪБ!!!!!!!! НЕ СЪМ МИГНАЛА - отивам на зъбар и ще ми го извадят най-вероятно!!! СТРАХ МЕ Е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #113 -: Януари 13, 2011, 08:29:55 » |
Нагоре
|
Хайде добро утро и от мен Дано за вас е добро ,че на мен ми идва да си махна главата и да я заритам БОЛИ МЕ ЗЪБ!!!!!!!! НЕ СЪМ МИГНАЛА - отивам на зъбар и ще ми го извадят най-вероятно!!! СТРАХ МЕ Е оо милата направо мен ме хвана страх като знам,че скоро ще изпищя и аз
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #114 -: Януари 13, 2011, 08:32:07 » |
Нагоре
|
Хайде добро утро и от мен Дано за вас е добро ,че на мен ми идва да си махна главата и да я заритам БОЛИ МЕ ЗЪБ!!!!!!!! НЕ СЪМ МИГНАЛА - отивам на зъбар и ще ми го извадят най-вероятно!!! СТРАХ МЕ Е оо милата направо мен ме хвана страх като знам,че скоро ще изпищя и аз Питайъа ме мен,че на зъболекар не стъпвам и да боли и всичко.Направо мога така да си умра от страх.А на теб мила ти стискам палци и успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #115 -: Януари 13, 2011, 08:33:39 » |
Нагоре
|
Хайде добро утро и от мен Дано за вас е добро ,че на мен ми идва да си махна главата и да я заритам БОЛИ МЕ ЗЪБ!!!!!!!! НЕ СЪМ МИГНАЛА - отивам на зъбар и ще ми го извадят най-вероятно!!! СТРАХ МЕ Е С тем сме Зори!
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #116 -: Януари 13, 2011, 08:35:33 » |
Нагоре
|
Хайде добро утро и от мен Дано за вас е добро ,че на мен ми идва да си махна главата и да я заритам БОЛИ МЕ ЗЪБ!!!!!!!! НЕ СЪМ МИГНАЛА - отивам на зъбар и ще ми го извадят най-вероятно!!! СТРАХ МЕ Е оо милата направо мен ме хвана страх като знам,че скоро ще изпищя и аз Отнесената повлече крак. От днес ще и врътнем ключа за клуба.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #117 -: Януари 13, 2011, 08:41:39 » |
Нагоре
|
БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!!! ВИЕ СТЕ Ще пиша дали съм оцеляла
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #118 -: Януари 13, 2011, 08:43:02 » |
Нагоре
|
БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!!! ВИЕ СТЕ Ще пиша дали съм оцеляла Е кой ще ни пее? Стига с тия черни мисли!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|