Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #135 -: Януари 15, 2011, 17:20:17 » |
Нагоре
|
Ей ме и мен , все още на 35, поне до март месец...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fergie
new user
Неактивен
Публикации: 171
|
|
« Отговор #136 -: Януари 15, 2011, 18:15:42 » |
Нагоре
|
Бодро стъпвам и аз в Клуба .Родена съм през 1979 година и съм сигурна че съм все още на 25 .Всички по документи сме в клуб 30-40 ,но съм сигурна че ще си останем на по 25...
|
|
|
Активен
|
Коректна съм очаквам същото. Не пращам и не получавам с наложен платеж.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #137 -: Януари 15, 2011, 20:48:57 » |
Нагоре
|
Съпенсионерки,домочадието ми се изтръшка болно,само аз държа още фронта,сега се прибрах с цял плик лекарства и мажо прихвана,а до одеве си мислеше,че е от снощната ракия дето пиха на гости
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #138 -: Януари 15, 2011, 23:18:57 » |
Нагоре
|
Съпенсионерки,домочадието ми се изтръшка болно,само аз държа още фронта,сега се прибрах с цял плик лекарства и мажо прихвана,а до одеве си мислеше,че е от снощната ракия дето пиха на гости Мила ние го минахе,добре,че малката издържа.Желая Ви скорошно оздравяване
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #139 -: Януари 16, 2011, 08:40:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #140 -: Януари 16, 2011, 09:08:38 » |
Нагоре
|
Съпенсионерки,домочадието ми се изтръшка болно,само аз държа още фронта,сега се прибрах с цял плик лекарства и мажо прихвана,а до одеве си мислеше,че е от снощната ракия дето пиха на гости И ние сме така и четиримата-много гаден грип...
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #141 -: Януари 16, 2011, 09:12:14 » |
Нагоре
|
Съпенсионерки,домочадието ми се изтръшка болно,само аз държа още фронта,сега се прибрах с цял плик лекарства и мажо прихвана,а до одеве си мислеше,че е от снощната ракия дето пиха на гости И ние сме така и четиримата-много гаден грип... оооооооооо,ужас скорошно оправяне мила
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #142 -: Януари 16, 2011, 09:22:32 » |
Нагоре
|
фалим се-извадихме 2 корена,другата седмица още 2,после още 2 и остава 1 мъдрец После имам за правене всички без 3-4
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #143 -: Януари 16, 2011, 09:32:40 » |
Нагоре
|
фалим се-извадихме 2 корена,другата седмица още 2,после още 2 и остава 1 мъдрец После имам за правене всички без 3-4 малеееееееееее,майкоооооооооо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #144 -: Януари 16, 2011, 09:37:03 » |
Нагоре
|
фалим се-извадихме 2 корена,другата седмица още 2,после още 2 и остава 1 мъдрец После имам за правене всички без 3-4 малеееееееееее,майкоооооооооо Майко,татко... и аз съм така.Само дето не болят още,ама са дроб иначе!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #145 -: Януари 16, 2011, 09:42:20 » |
Нагоре
|
фалим се-извадихме 2 корена,другата седмица още 2,после още 2 и остава 1 мъдрец После имам за правене всички без 3-4 малеееееееееее,майкоооооооооо Майко,татко... и аз съм така.Само дето не болят още,ама са дроб иначе! оффффффффф ами и аз ама неказва,че кажа ли почват да ме болят
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #146 -: Януари 16, 2011, 09:51:38 » |
Нагоре
|
фалим се-извадихме 2 корена,другата седмица още 2,после още 2 и остава 1 мъдрец После имам за правене всички без 3-4 малеееееееееее,майкоооооооооо Майко,татко... и аз съм така.Само дето не болят още,ама са дроб иначе! оффффффффф ами и аз ама неказва,че кажа ли почват да ме болят Правете си болните зъби, защото са бомба със закъснител... Обаче това не е тема за сутрешното кафе, скъпи съпенсионерки
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #147 -: Януари 16, 2011, 09:54:03 » |
Нагоре
|
фалим се-извадихме 2 корена,другата седмица още 2,после още 2 и остава 1 мъдрец После имам за правене всички без 3-4 малеееееееееее,майкоооооооооо Майко,татко... и аз съм така.Само дето не болят още,ама са дроб иначе! оффффффффф ами и аз ама неказва,че кажа ли почват да ме болят Правете си болните зъби, защото са бомба със закъснител... Обаче това не е тема за сутрешното кафе, скъпи съпенсионерки да да така е айде наздраве и на теб с по едно кафенце
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #148 -: Януари 16, 2011, 10:34:18 » |
Нагоре
|
фалим се-извадихме 2 корена,другата седмица още 2,после още 2 и остава 1 мъдрец После имам за правене всички без 3-4 малеееееееееее,майкоооооооооо Майко,татко... и аз съм така.Само дето не болят още,ама са дроб иначе! оффффффффф ами и аз ама неказва,че кажа ли почват да ме болят Правете си болните зъби, защото са бомба със закъснител... Обаче това не е тема за сутрешното кафе, скъпи съпенсионерки да да така е айде наздраве и на теб с по едно кафенце Пийвам го, мила, мерси
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #149 -: Януари 16, 2011, 11:11:28 » |
Нагоре
|
Те и мен не ме болят,но ме оставиха на легло И й казвам на тая,че като изкара корените минавам на попари,щото нема къде да ям
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|