velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #210 -: Март 25, 2011, 16:10:53 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
radost30
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #212 -: Декември 13, 2011, 13:33:01 » |
Нагоре
|
Продължава приема на нови членове. В такъв случай пишете ме и мен ! Януари ще навърша 40 Тялото остарява, но акъла ми си остава на 15- годишна !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
Публикации: 47
|
|
« Отговор #213 -: Декември 13, 2011, 13:58:30 » |
Нагоре
|
Продължава приема на нови членове. В такъв случай пишете ме и мен ! Януари ще навърша 40 Тялото остарява, но акъла ми си остава на 15- годишна ! ....блазе ти!!!...че си зряла като 15-годишен пубер Аз ще навърша 36 години през януари /живот и здраве/ ,НО на акъл и килограми конкурирам достойно 11-годишния ми син,а понякога даже се чудя кой от нас двамата е по-в час...и това, като се има в предвид,че синът ми е "недорасляк" за възрастта си и още си играе с колички....Не мога да отрека обаче,че оценявам факта,че ми прави и сервира кафе,а също така и сандвичи,които в последствие сам си изяжда.....
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #214 -: Декември 13, 2011, 14:33:49 » |
Нагоре
|
Продължава приема на нови членове. ето ме и мен 36 са ми годинките и три са ми щерките
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #215 -: Декември 13, 2011, 14:57:32 » |
Нагоре
|
Продължава приема на нови членове. ето ме и мен 36 са ми годинките и три са ми щерките ...да са ти живи и здрави момите,мила ....пък може и рода да си станем нЕкой ден Видях,че двенките ти са наборки на мойто диваненце...пък гледам да "го пласирам" по-рано,че вече нЕмам нерви с него...
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #216 -: Декември 13, 2011, 14:59:43 » |
Нагоре
|
Продължава приема на нови членове. ето ме и мен 36 са ми годинките и три са ми щерките ...да са ти живи и здрави момите,мила ....пък може и рода да си станем нЕкой ден Видях,че двенките ти са наборки на мойто диваненце...пък гледам да "го пласирам" по-рано,че вече нЕмам нерви с него... е мац,то това Божа работа!аз как исках едно сине,така че давай да менкаме
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #217 -: Декември 13, 2011, 15:06:23 » |
Нагоре
|
Продължава приема на нови членове. ето ме и мен 36 са ми годинките и три са ми щерките ...да са ти живи и здрави момите,мила ....пък може и рода да си станем нЕкой ден Видях,че двенките ти са наборки на мойто диваненце...пък гледам да "го пласирам" по-рано,че вече нЕмам нерви с него... е мац,то това Божа работа!аз как исках едно сине,така че давай да менкаме ....охххх,как ме изкушаваш,нямаш си и идея даже! ....и пари бих ти дала...крупна сума....ама си ми симпатична,та не смея така да те нареждам! Не се сещам да имам чак толкова върла врагиня!...инак бих й го пратила на драго сърце и на третия ден веКе ще си е проговорила сама....само дето ще си отговаря не адекватно...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rosss
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #218 -: Декември 13, 2011, 15:24:23 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да мигрирам тук. Че на другото място стана някак пусто без вас. Тук всичко ми е ново, ама ще помагате нали? Малко бавно се ориентирам, 'ма ще наваксам бързо!
|
|
|
Активен
|
Вярвам в добротата и човечността, ако утре всеки от нас стане малко по-добър от днес, светът ще е прекрасен!
Всичко, което не ни убива ни прави по-силни.
ТОЧНА И КОРЕКТНА СЪМ.
ИЗПРАЩАМ И ПОЛУЧАВАМ С ЕКОНТ
|
|
|
jeanny
new user
Неактивен
Публикации: 15
|
|
« Отговор #219 -: Декември 13, 2011, 16:00:34 » |
Нагоре
|
38 годинки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #220 -: Декември 13, 2011, 16:29:00 » |
Нагоре
|
34 год.
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #221 -: Декември 13, 2011, 16:49:01 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да мигрирам тук. Че на другото място стана някак пусто без вас. Тук всичко ми е ново, ама ще помагате нали? Малко бавно се ориентирам, 'ма ще наваксам бързо! ИСКРЕНО и от сърце се радвам,че баш ти ни намери Знаеш,че те кльопам ДЗверски! ...чини ми с,че още ще опустее ТАМ... Знаеш,че никога не проявявам злоба,но бих казала назидателно,че САМИ си го направиха.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rosss
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #222 -: Декември 13, 2011, 22:53:51 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да мигрирам тук. Че на другото място стана някак пусто без вас. Тук всичко ми е ново, ама ще помагате нали? Малко бавно се ориентирам, 'ма ще наваксам бързо! ИСКРЕНО и от сърце се радвам,че баш ти ни намери Знаеш,че те кльопам ДЗверски! ...чини ми с,че още ще опустее ТАМ... Знаеш,че никога не проявявам злоба,но бих казала назидателно,че САМИ си го направиха. Чек' че дор'де се ориентирам станало утре. Ми и аз си те обичкам набУрчеееееее
|
|
|
Активен
|
Вярвам в добротата и човечността, ако утре всеки от нас стане малко по-добър от днес, светът ще е прекрасен!
ТОЧНА И КОРЕКТНА СЪМ.
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #223 -: Декември 13, 2011, 22:58:26 » |
Нагоре
|
....ауууу,на "буре" ме обиди май....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rosss
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #224 -: Декември 13, 2011, 23:01:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
ТОЧНА И КОРЕКТНА СЪМ.
|
|
|
|
|