neldim
new user
Неактивен
Публикации: 17
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Януари 11, 2011, 17:20:19 » |
Нагоре
|
хайде още един записан при наборите и още 2 годинки да наваксам всичко по списъка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
sawo77777
new user
Неактивен
Публикации: 385
|
|
« Отговор #17 -: Януари 11, 2011, 17:49:00 » |
Нагоре
|
Хайде и аз тук.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #18 -: Януари 11, 2011, 18:26:31 » |
Нагоре
|
Аз имам още доооста неща от списъка да изпълнявам,но все пак имам 6 годнинки още........ 87 наборки сме май Да мила
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #19 -: Януари 11, 2011, 18:41:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #20 -: Януари 11, 2011, 18:45:41 » |
Нагоре
|
5. Младини, които си готова да напуснеш с чувство на удовлетворение. Само с това ми е малко трудно МАй хич не ми се напускат младините,ама нема начин
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #21 -: Януари 11, 2011, 19:02:04 » |
Нагоре
|
Младежта взе да се прибира по домовете си. Ти да не ме следиш ? Точно се прибрах в нас ,ама си тръгнах от майка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #22 -: Януари 11, 2011, 20:16:49 » |
Нагоре
|
Младежта взе да се прибира по домовете си. Ти да не ме следиш ? Точно се прибрах в нас ,ама си тръгнах от майка Покажи се на прозореца - ще ти махна с ръчичка.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #23 -: Януари 11, 2011, 20:42:48 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 20:46:55 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
Публикации: 116
За по - бърз и лесен контакт - намерете ме в скайп
|
|
« Отговор #24 -: Януари 11, 2011, 20:45:19 » |
Нагоре
|
Аз имам още доооста неща от списъка да изпълнявам,но все пак имам 6 годнинки още........ 87 наборки сме май Да мила ей и аз съм тук при 87 наборите
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #25 -: Януари 11, 2011, 21:02:53 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #26 -: Януари 11, 2011, 21:31:23 » |
Нагоре
|
Че как да не те вземем. Клуб на пенсионера се пълни ли пълни, пък ние изоставаме......
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Януари 11, 2011, 21:54:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #28 -: Януари 11, 2011, 21:57:12 » |
Нагоре
|
Ми к'во да правим - взимаме
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Януари 11, 2011, 22:40:43 » |