bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Януари 11, 2011, 23:06:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #33 -: Януари 12, 2011, 00:24:51 » |
Нагоре
|
Лелеееееееее как само изглежда набор 91г. Тогава бях 3-ти клас. Как бързо времето лети ...........как спомени изпълват съзнанието ми. Равносметката преди 30г. един брак едно дете едно висше някак ми се струва малко Ми ожени се още 3-4 пъти, направи си още 3-4 деца и научи още 3-4 висши и после ще ти се струват даже повече от много.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #34 -: Януари 12, 2011, 00:26:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #35 -: Януари 12, 2011, 00:26:33 » |
Нагоре
|
Лелеееееееее как само изглежда набор 91г. Тогава бях 3-ти клас. Как бързо времето лети ...........как спомени изпълват съзнанието ми. Равносметката преди 30г. един брак едно дете едно висше някак ми се струва малко Ми ожени се още 3-4 пъти, направи си още 3-4 деца и научи още 3-4 висши и после ще ти се струват даже повече от много. ЕЕЕЕЕЕЕ Радо ти се появи - взехме боб да редим
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #36 -: Януари 12, 2011, 00:41:45 » |
Нагоре
|
Ми залипсвахте ми и реших да видя дали сте се върнали у форуму, че по едно време беше истинско мъртвило тук.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #37 -: Януари 12, 2011, 01:00:09 » |
Нагоре
|
Ми залипсвахте ми и реших да видя дали сте се върнали у форуму, че по едно време беше истинско мъртвило тук.
Ми Радо,покрай празниците малко ташкън ни дойде и да си починем и ние де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #38 -: Януари 12, 2011, 01:01:27 » |
Нагоре
|
Ми Радо,покрай празниците малко ташкън ни дойде и да си починем и ние де Малко какво ви е дошло? Я дай на български, че турски не знам, а нямам и намерение да го научавам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #40 -: Януари 12, 2011, 08:32:34 » |
Нагоре
|
някак ми се струва малко Ми ожени се още 3-4 пъти, направи си още 3-4 деца и научи още 3-4 висши и после ще ти се струват даже повече от много. Ми не ща 3-4 деца още нито мага да родя, нито мога да изгледам, академик няма да ставам, пък и свестните мъже изчезнаха...... Мераците ми за повече са в друга посока
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #41 -: Януари 12, 2011, 21:24:36 » |
Нагоре
|
Цоп... 83
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #42 -: Януари 12, 2011, 21:48:37 » |
Нагоре
|
Цоп... 83
Оппа наборче
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #43 -: Януари 12, 2011, 22:49:58 » |