The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Юли 04, 2010, 23:23:13 » |
Нагоре
|
Здравейте , наскоро мой познат ми прати линк на който ме помоли да гласувам за него , гласуването е безплатно и отнема точно един клик , реших и аз да се пробвам , и си направих регистрация , ако искате да ми помогнете кликнете на този линк http://abvto.com/user/dianadosseva и натиснете Гласувай за dianadosseva Ще съм ви признателна ако помогнете , да видим дали наистина се печелят 200 лева или е фалшификат , дано никой не се ядоса на темата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #1 -: Юли 04, 2010, 23:32:32 » |
Нагоре
|
Готово.Имаш гласът от мен.Колко често може да се гласува? Успех ти желая.. Ако може пак ще го направя.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #2 -: Юли 04, 2010, 23:33:24 » |
Нагоре
|
аз кликнах ;D
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #3 -: Юли 04, 2010, 23:38:37 » |
Нагоре
|
И аз гласувах.Това ми изглежда хубаво,но нищо не разбрах от сайта-може ли да разясниш,ако нямаш нищо против и някой друг да участва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Юли 04, 2010, 23:46:43 » |
Нагоре
|
То да ти кажа и аз не съм много много компетентна , за сега съм разбрала следното всеки клик върху личнеят ти линк и гласуването ти дава 10 точки ако събереш най много точки от всички взимаш 200 лева второ място 100 трето 50 четвърто 20 пето 10 и шесто седмо и осмо по 10 Мисля че може да се гласува или на всеки 24 часа ама не съм на 100 % сигурна , и разбира се че нямам против , направо в темата качете линковете ако се регистрирате , аз обещавам да кликам , да се кажа просто ми е любопитно дали наистина стават така нещата или е фалшиво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #5 -: Юли 04, 2010, 23:53:03 » |
Нагоре
|
Ясно,значи утре ще поразгледам,че леко ми се спи вече : А къде можеш да видиш "класацията"-кой колко точки има,не обичам да съм в неведение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Юли 05, 2010, 00:10:04 » |
Нагоре
|
Оп тука ме хвана на тясно , не знам всъщност , утре ще разгледам и ще пиша , че сега и аз лягам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #7 -: Юли 05, 2010, 08:03:33 » |
Нагоре
|
айде и от мен имаш 10 точки,ще поразгледам и аз dianadosseva получи 10 точки
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #8 -: Юли 05, 2010, 08:11:11 » |
Нагоре
|
И от мен глас
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
mimeeeto
new user
Неактивен
Публикации: 52
|
|
« Отговор #9 -: Юли 05, 2010, 14:02:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските са за сметка на купувача 2.Не изпращам за проба дрехи. 3.По пощата пращам само с наложен платеж или предварително плащане 4.Ще се радвам ако бъда оценена от клиентите си 5.Ето оценките ми http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=435316.Мога да ви пиша само петък,събота и неделя.
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #11 -: Юли 05, 2010, 20:55:21 » |
Нагоре
|
Момичета кликнах и на двете Ви. А колкото до точките много е сложнооо да се съберат.Класацията може да я видите като щракнете на "виж профила" на ... Например както The_Black_Angel си е дала линка и като щракнете върху него се зарежда страница ,в която я има опцията. За сега води някакъв пич (може би) с 51 700 точки!?!?!?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
cleo1984
НЕ ХОДЯ ВСЕКИ ДЕН ДО ПОЩАТА ИМАМ И ПО-ВАЖНА РАБОТА!
new user
Неактивен
Публикации: 118
Малко луда!
|
|
« Отговор #12 -: Юли 06, 2010, 07:57:30 » |
Нагоре
|
И от мен
|