ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Януари 12, 2011, 15:19:17 » |
Нагоре
|
Момичета др.мес.ми свършва майчинството,нямам работа,затова помагайте да си намеря надомна работа-и то добре платена Звъннях на няколко такива обяви и те искат първоначална вноска от мин.100 лв. Не мога да шия...абе честно казано съм с две леви Ако попаднете на нещо като за мен,свиркайте
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #1 -: Януари 12, 2011, 15:24:58 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Весели празници!
|
|
« Отговор #2 -: Януари 12, 2011, 15:32:36 » |
Нагоре
|
Ти дай оферта,пък може и да му хареса.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #3 -: Януари 12, 2011, 15:35:30 » |
Нагоре
|
о Радо,ти се появи За надомна УСПЕШНА и ДОХОДНА работа не съм чувала
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #4 -: Януари 12, 2011, 15:37:45 » |
Нагоре
|
Ти дай оферта,пък може и да му хареса. Нали знаеш за какво мисля през повечето от деня? И за точно такава "работа" става дума и ти гарантирам, че на него няма да му хареса.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Весели празници!
|
|
« Отговор #5 -: Януари 12, 2011, 15:41:34 » |
Нагоре
|
И аз се помайтапих. Сериозно искам надомна работа. Отнесената и аз не съм,но знае ли човек-може пък тук да ми предложат нещо.
|
|
|
Активен
|
РАЗМЕНЯМ!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #6 -: Януари 12, 2011, 16:31:37 » |
Нагоре
|
Момичета др.мес.ми свършва майчинството,нямам работа,затова помагайте да си намеря надомна работа-и то добре платена Звъннях на няколко такива обяви и те искат първоначална вноска от мин.100 лв. Не мога да шия...абе честно казано съм с две леви Ако попаднете на нещо като за мен,свиркайте Мацко,не се подлъгвай да плащаш, за да започнеш някаква надомна работа,та дори и 5 лв. да са До сега не съм чула за добре платена надомна работа,казвам го и от опит защото с това се занимавам в момента,шиене на ръка,трябва и машина задължително и много сръчност,търпение и прецизност за 40-50 лв.най-много на месец
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Весели празници!
|
|
« Отговор #7 -: Януари 12, 2011, 16:35:42 » |
Нагоре
|
Поли,не ме отчайвай Експлоатация си е това шиене за 50лв.
|
|
|
Активен
|
РАЗМЕНЯМ!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Януари 12, 2011, 16:55:46 » |
Нагоре
|
Поли,не ме отчайвай Експлоатация си е това шиене за 50лв. ми толкова,ако искаш,ако не по цял ден на компа и да се чудиш какво да правиш
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
Deizi_L
new user
Неактивен
Публикации: 3
|
|
« Отговор #10 -: Януари 30, 2011, 15:53:03 » |
Нагоре
|
Моля да споделите отзиви за посочената обява!!! И аз се чудя как ще се изкарват пари за хляба и така видях темата и аз искам с честен труд да си изкарам нещо допълнително от в къщи, но не виждам нищо сериозно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Януари 30, 2011, 16:41:48 » |
Нагоре
|
Това го знам,сайта е от онези дето трябва регистрация и цъкане по разни рекламки,пробвала съм го преди няколко месеца и е пълна заблуда...повече от 1-2 долара на ден не се правят там,има ли смисъл
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #12 -: Януари 30, 2011, 17:32:22 » |
Нагоре
|
Това го знам,сайта е от онези дето трябва регистрация и цъкане по разни рекламки,пробвала съм го преди няколко месеца и е пълна заблуда...повече от 1-2 долара на ден не се правят там,има ли смисъл Хора къде я видяхте тази обява?Май ми трябват очила.я дайте линк.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #13 -: Януари 30, 2011, 18:32:03 » |
Нагоре
|
Не може да се даде линк.И аз много не вярвах,но звучеше обещаващо ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|