lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Януари 13, 2011, 00:58:31 » |
Нагоре
|
анимационные картинки ЩЪРКЕЛЪТ ДОНЕСЕ ВЕСТ,БЕБЕНЦЕ РОДИ СЕ ДНЕС!НЕКА ИМА ДЕТСТВО ЩАСТЛИВО,ДА Е ЗДРАВО И ОБИЧЛИВО! ЧЕСТИТА РАДОСТ!!! ЦЕЛУВКИ!!! анимационные картинки
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #1 -: Януари 13, 2011, 01:00:52 » |
Нагоре
|
Честито! Много да е здравичко. И късметлия!
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #2 -: Януари 13, 2011, 02:15:43 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТООООО ! Най-голямата ни радост са децата.Да е жив и здрав бебока и да озарява дома на семейството си с усмивка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #3 -: Януари 13, 2011, 08:36:17 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТО !!!!!! Най-голямата радост е това - направо се развълнувах и аз !!!! Да им е живо и здраво и нека феите го орисат с най-добрата си орис !!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #5 -: Януари 13, 2011, 08:45:47 » |
Нагоре
|
Ух, че хубава новина. Честита рожба. Много да радва мама и тате ( и нервите да им къса, ама мъничко )
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #6 -: Януари 13, 2011, 08:46:47 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 09:51:21 от velkova_1914 »
|
Активен
|
|
|
|
elina
power user
Неактивен
Публикации: 428
Лесно е когато знаеш какво искаш!
|
|
« Отговор #7 -: Януари 13, 2011, 09:46:40 » |
Нагоре
|
Да са живи и здраве!!! анимационные картинки
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от Вас!<br />Мами с повече от една обява са,с предимство!<br />Пазя ред 6 часа,после давам на първия дал адрес на ЛС !
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #8 -: Януари 13, 2011, 09:49:33 » |
Нагоре
|
Ей браво на мамчето,много радост и здраве за бебчо и семейството
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #9 -: Януари 13, 2011, 09:54:48 » |
Нагоре
|
Честито и от мен,да ви е живо и здраво бебчето!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #10 -: Януари 13, 2011, 09:59:49 » |
Нагоре
|
Това е най-хубавата новина- здраве , радости много на цялото ви семейство
|
|
|
Активен
|
|
|
|
janny
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #11 -: Януари 13, 2011, 10:05:40 » |
Нагоре
|
Честито на цялото ГОЛЯМО семейство Здрав и красив за расте БЕБЧО и с много радост и усмивки да пълни сърцата ви! ЧЕСТИТО!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #13 -: Януари 13, 2011, 11:20:34 » |
Нагоре
|
Честито, да ви е живо и здраво и много да ви радва Наздраве!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
|
|
|