dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #270 -: Март 29, 2011, 21:41:45 » |
Нагоре
|
Момичета изтрих Ви коментарите.Маратонките са наистина много жулнати,но ако тръгнем да се разправяме край няма да има.При условие,че нови са по 50-80лв,ще каже ,че цената е нормална .Знаели се,на някой пък може и да му харесат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #273 -: Април 01, 2011, 11:49:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #274 -: Април 02, 2011, 21:39:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #275 -: Април 05, 2011, 08:40:22 » |
Нагоре
|
незнам да ли тук да питам ама ми направи впечатление че на тази дама в обявите http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=3270има много странни коментари и то от едни и същи потребители,вярно че скоро не съм се ровила в обявите ама това нова мода ли е с тия съкращения (з, и ,т.....)и някакви такива ?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #276 -: Април 05, 2011, 08:42:19 » |
Нагоре
|
Явно не само на мен ми е направило впечатление и Поли се включи
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #277 -: Април 05, 2011, 08:48:37 » |
Нагоре
|
Явно не само на мен ми е направило впечатление и Поли се включи очаквах да видя те такъв запис: з а п и с
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
галя74
new user
Неактивен
Публикации: 230
|
|
« Отговор #278 -: Април 05, 2011, 09:26:33 » |
Нагоре
|
Явно не само на мен ми е направило впечатление и Поли се включи очаквах да видя те такъв запис: з а п и с Изумена съм какво значат тези букви
|
|
|
Активен
|
връщам стока неотговаряща на описанието нека бъдем коректни един към друг
|
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #281 -: Април 07, 2011, 13:37:25 » |
Нагоре
|
Това съм го срещала и в другия сайт, аз също съм го правила. Коментар само една буква. Когато има хубава обява, за която се предполага, че ще има много клиенти, в бързането вместо да се губи време да изписва "Запис" просто се удря случайна буква от клавиатурата и така вече си записан. После си го оправяш или пък не, но важното е, че си пръв. Надявам се ме разбрахте. И аз видях тези коментари в обявите на потребителката, но понеже знам какво значат не им обърнах внимание. Дано съм била полезна.
|
|
« Последна редакция: Април 07, 2011, 13:41:25 от Nikol_999 »
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #282 -: Април 07, 2011, 13:54:53 » |
Нагоре
|
Това съм го срещала и в другия сайт, аз също съм го правила. Коментар само една буква. Когато има хубава обява, за която се предполага, че ще има много клиенти, в бързането вместо да се губи време да изписва "Запис" просто се удря случайна буква от клавиатурата и така вече си записан. После си го оправяш или пък не, но важното е, че си пръв. Надявам се ме разбрахте. И аз видях тези коментари в обявите на потребителката, но понеже знам какво значат не им обърнах внимание. Дано съм била полезна.
Когато се загледа и аз ги видях. Разбрах как стоят нещата и им препоръчах после само да си ги редактират както трябва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #284 -: Април 13, 2011, 20:06:49 » |
Нагоре
|
Здравейте,освен една повтаряща се обява(едната вече е премахната),няма нищо друго нередно в обявите и! Колкото до Продавалника,за там не отговаряме,следим за спазването на правилата в БгДомакиня! Всеки е свободен да прави каквото пожелае в другите сайтове!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|