aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Януари 23, 2011, 18:40:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #16 -: Януари 23, 2011, 20:33:58 » |
Нагоре
|
лелее, как съм изпуснала...дали продължава промоцията още, дано има...
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #17 -: Януари 23, 2011, 20:51:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #18 -: Януари 23, 2011, 21:10:46 » |
Нагоре
|
хихихи, утре ще ида да проверя, ние тази каша не сме я пробвали, но пък може да ни хареса
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #19 -: Януари 23, 2011, 21:36:00 » |
Нагоре
|
храни не се продават тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #20 -: Януари 23, 2011, 21:39:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #21 -: Януари 24, 2011, 20:23:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #22 -: Януари 25, 2011, 14:54:51 » |
Нагоре
|
Днеска част и от моите обяви са нередни.Нямат размери,но процедурата ми е сложна.Мъжа взима апрата,снимам и днеска съм на майка на гости от нейния компютър да пусна обявите,а утре от нас ще кача размерите,защото моя компютър не работи с фотоапарата.Извинявам се . дано не е проблем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #23 -: Януари 25, 2011, 20:56:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
Dalila12
new user
Неактивен
Публикации: 77
|
|
« Отговор #25 -: Януари 25, 2011, 23:29:39 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=128506&cat=95Дали само ако се интересува някой, тогава трябва да се дадат размери?
|
|
|
Активен
|
При интерес към моя обява след запис в нея, моля пишете на лични. Пощенските са за купувача, освен ако не сме се уточнили друго! Предпочитам изпращането и получаването на пакетите да става като МПП! Не приемам пратки с наложен платеж, без предварителна уговорка! Разчитам на взаимна коректност и добра комуникация. Пиша оценки, надявам се и вие да не забравяте.
|
|
|
|
birliban
slavex5213
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #27 -: Януари 26, 2011, 16:35:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #29 -: Януари 26, 2011, 23:57:34 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
|
|