От тия магазини липненски купуват много търговци на едро. Което ще рече, че по най-различни вериги магазини и малки магазинчета се продават стоки на липненски, но всяко магазинче си слага негови си цени, както знаем. Затова според мен се получава така в нашия сайт. Няма как да се докаже от кой магазин е купено нещо, нищо че се продава в Липненски по принцип. Във Варна например няма липненски. Но това не значи, че по нашите магазини не се продават стоки от там. Аз например не ги знам кои са, но ако си купя накакви чехли или рокля и после реша да ги публикувам тук, най-вероятно от вас ще разбера, че ги продават в Липненски.
П.С. Липненски нямат онлайн магазин от където да се поръчва, купуват се само от магазините в градовете
права си Емка,аз се извиних на дамата,вьзможно е да е купено от друг препродавач,но при мен има такьв магазин и на никоя от ВАС не сьм отказала да купя нещо,стига да го има,правя го и с мои пари,даже сьм пращала по еконт,/и все още от месец си чакам парите,а ми пратиха дрехи в замяна/и аз и ивка няма да откажеме ако някоя иска нещо,което го има при нас в магазина,даже днес ще кача още една рокля,порьчана ми да я купя,но в последствие неодобрени цветове/бяло-черно-лилаво/
-и БЕЗ НАДЦЕНКИ,нищо че ми се налага да черпя продавачките понякога,за да ми запазят нещо!!