|
madlen100
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Моят дом е моята крепост-двете ми слънчица.
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #331 -: Октомври 11, 2011, 18:42:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Чакам записалите се 5 часа.При сериозен интерес пишете на лични. Предимство има потребител желаещ повече от една обява. За по високи суми предпочитам по Еконт. Стоки неотговарящи на описанията Връщам. НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ. При сериозен интерес от ваша страна моля пишете на лична страница.
|
|
|
|
madlen100
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Моят дом е моята крепост-двете ми слънчица.
|
|
« Отговор #333 -: Октомври 13, 2011, 20:18:54 » |
Нагоре
|
Благодаря шефе
|
|
|
Активен
|
Чакам записалите се 5 часа.При сериозен интерес пишете на лични. Предимство има потребител желаещ повече от една обява. За по високи суми предпочитам по Еконт. Стоки неотговарящи на описанията Връщам. НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ. При сериозен интерес от ваша страна моля пишете на лична страница.
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #334 -: Ноември 01, 2011, 11:05:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #336 -: Ноември 11, 2011, 17:48:39 » |
Нагоре
|
разглеждам ботушите и в състояние "ОТЛИЧНО" в описанието пиши:....в отлично състояние,обувани веднъж или 2-3 пъти и т.н.,състояние отлично не означава ли да са без кутия или без етикет,а не носени броени пъти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #337 -: Ноември 11, 2011, 21:53:49 » |
Нагоре
|
разглеждам ботушите и в състояние "ОТЛИЧНО" в описанието пиши:....в отлично състояние,обувани веднъж или 2-3 пъти и т.н.,състояние отлично не означава ли да са без кутия или без етикет,а не носени броени пъти 2. Отлично Нова стока без етикет, неносена само изпрана, малко ползвана без абсолютно никакви забележки и никаква разлика от магазинния вид. Ако са без никакви следи от носене може
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
hiitklif
new user
Неактивен
Публикации: 54
|
|
« Отговор #338 -: Декември 12, 2011, 11:21:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и държа на същото от Ваша страна. Ред пазя 6 часа.След запис-пишете на л.с. моля Ви.Не се записвайте в обявите ми само за спорта. Изпращам и получавам като МПП и по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж. Държа много на комуникацията. За суми над 15 лв-предварително плащане. Не се пазаря,не го правете и вие. Моля след приключена сделка-поставяйте оценки,аз винаги го правя.
|
|
|
|
6u6i
new user
Неактивен
Публикации: 274
|
|
« Отговор #340 -: Декември 27, 2011, 19:21:30 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Държа на точността и коректността! С предимство са купувачите на 2 и повече обяви. Пощенските за сметка на купувача. За нови и непознати потребители - предварително запис! Поставяйте оценки - и аз го правя!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #341 -: Декември 27, 2011, 22:18:46 » |
Нагоре
|
Тъй като копирането на обява,снимки или описание е недопустимо,потребителката получава 7 дневен БАН!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #342 -: Януари 16, 2012, 17:21:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #344 -: Февруари 17, 2012, 09:03:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|