|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #346 -: Февруари 23, 2012, 11:05:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #347 -: Февруари 23, 2012, 11:14:56 » |
Нагоре
|
Писах на дамата. Чакам отговор!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #348 -: Март 11, 2012, 18:20:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #351 -: Март 11, 2012, 20:27:14 » |
Нагоре
|
Писах вече на дамата и съм и дал срок да си оправи обявите или ще бъдат изтрити. Има правила и трябва да се спазват.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alekaivanova
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #352 -: Април 17, 2012, 16:33:07 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Podaryk+kym+moq+obqva-Bluzka+s+dylyg+rykav%2CN+28&product=223047&cat=118моля да ми преместите тази обява в раздел промоции и намаления, избрала съм грешната категория за публикуването и, за което се извинявам. благодаря предварително , също и на потребителката, която ми писа за това и ми даде този линк.
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм,бъдете и вие,моля 2.Пощенските са за сметка на купувача,ако не съм посочила" с пощенските" 3.Пращам след получаване на запис или копие от него на е-майл. 4.Пиша оценки,правете го и вие,моля 5.Пазя ред 24 часа,предимство на писалите на лични БЕЗ РАЗМЯНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
emimimi
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #354 -: Май 10, 2012, 19:58:22 » |