ЕТО КВО ИМ ПИСАХ, И ТЕХНИЯ ОТГОВОР
20 януари 2011 16:01, Sky_Angel <debi_tedi_miro@abv.bg> здравейте! Пред очите ми, за секунди един потребител от 15ти, стана 1ви и то с двойно повече точки от 2рия. Нито със СМСи, нито с постоянно цъкане на всеки 10мин, може да се постигне това! Подозирам, че собствениците на сайта правят тези шашми, за да не плащат обещаните награди! Това си плаче за сигнализиране на 1-2 места, които служат за следене на измами в нет-а! Потребителя е Gandalf!
Николай Николов <nikstebg@gmail.com>Някои хора играят само с смс-и в играта, което е тяхно право. Както добре виждате не само Gandalf а и други подобни играчи има. Също така за секунди не е възможно да стане първи, дори и да изпраща смс-и. Може за 10 или 20 мин., но не и за сек. Ние също следиме кой какво прави и добре знаеме за какво време напредват играчите.
Поздрави,
екипа на ABVto.com
Подател: teo dobreva <debi_tedi_miro@abv.bg>На ден само 100човека могат да гласуват за теб ... това са 1000т.... + 40 СМСа по 5лв са 200лв... което са 100 000т. Сега Gandalf има 262 930... а когато Ви писах имаше 112 000т... втория имаше към 60 000т НЯМА ЛОГИКА да се дават 200лв за СМСи, за да се спечелят 200лв.
Точно за секунди от петнадесети номер, Гандалф стана първи!!! Следях класацията постоянно понеже се мъчех да задържа 7мото място... и изведнъж станах 8ма и видях, че 15ия е станал 1ви! Това може да стане само ако 20-30 човека едновременно пратят СМСи точно за Гандалф!
Или няма такъв играч и това е ваш трик... или Гандалф е хакер и спечели с шашми!
ЕТО КАКВО МИ ОТГОВОРИХА ПОСЛЕДНО:
Ние виждаме най-добре всеки колко печели и няма начин, някой, ако е играл нечестно да остане в Топ 10. Обикновено веднага му триеме профила. Това, че някой може да изпрати повече смс-и, отколкото да спечели е негово решение. Няма как да сметнете дали сте спечелили, до като не видите с очите си крайното класиране, защото може да сте изпратили само 20 смс-а и да сте на второ място, но някой може да ви измести и накрая да загубите. Изводът е, че това кой колко смс-а е изпратил и какво е спечелил е относително. Сами може да видите, че третия, който се е класирал е изгубил най-много, но следващия път може да спечели. В играта има и риск, който трябва сами да премерите.
Освен това до сега сме раздали много награди на играчи, които въобще не са изпращали смс-и. Вярно, в повечето пъти печелят по-малките награди, но си ги получават навреме и са доволни.
Поздрави,
екипа на ABVto.com
ТЕЯ ОТГОВАРЯТ АБСОЛЮТНО ИЗБИРАТЕЛНО И УКЛОНЧИВО. АЗ КВО МУ ПИША, ТОЙ КВО МИ ОТГОВАРЯ... НИЩО ОБЩО!
НЯМА ДА СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО, ЯСНО Е, ЧЕ ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО!!!