Мдам, прави бяхте-истински измамници=в последната минута стават чудеса-правят го толкова елементарно и очевадно, че чак ме е яд за какви балъци наистина ни взимат. Такаааа, след 4 смс-са набутки/ 22лв/ съм меко казано бясна и им писах гневно писмо
"След като реших да се включа във вашата игра, въпреки, че бях предупредена за "случайните" играчи, които в последната минута събират по над 20 000 точки, което физически и практически е невъзможно, и се уверих с очите си, мисля да ви кажа само 2 думи-има достатъчно места, но които смятам да алармирам за вас, за да предотвратя по-нанатъшни измами. Първото е Държавната комисия по хазарта-мъжът ми работи там, така че скоро очаквайте масивна проверка. Не си мислете, че хората са такива балъци и не се вижда очевадното. След като успях да издържа 5 дни по над 12 ч да седя в Интернет и да се занимавам с вашия сайт, то смятайте за това време в колко още сайта и форуми ще имам време занапред да алармирам и да предупредя хората за вашата измама....Живи и здрави! "