Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Юли 05, 2010, 21:16:12 » |
Нагоре
|
Виждам, че скоростта на сайта е силно забавена. Причината както писах в един друг пост е, че се публикуват голямо количество обяви едновременно. Вече съм взел мерки това да се промени, но те ще влязат в сила от вдруги ден. Надявам се да изтърпите още ден
|
|
|
Активен
|
|
|
|
medissa123
new user
Неактивен
Публикации: 165
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Юли 15, 2010, 13:35:52 » |
Нагоре
|
И при мен скоростта е много досбра.ак не мога да повярвам. Гледам да не затормозявам сайта и затова публикувах само летните си обяви, а змните - като наблизи сезона. Много е хубаво, че има кой постоянно да ни уведомява за промени по сайта.Вижда се, че някой се грижи за него, а не го е оставил на произвола на съдбата. Браво!!!
|
|
|
Активен
|
Не искам pазмяна;Предпочитам плащане по банков път; Спазвам реда на записване до опр.момент;Предимство-потребители с повече покупки;Не толерирам бавенето на запис,повече от нормалното; Оценките ми от друг сайт
|
|
|
ice
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #2 -: Юли 15, 2010, 13:41:42 » |
Нагоре
|
и при мен всичко се зарежда супер бързо. Хайде да не правим сравнение с ........... ;D
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА! Разходите са за сметка на КУПУВАЧА. ПРАЩАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА ВИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПРЕДИ СА КУПУВАЛИ ОТ МЕН! Игнорирам по собствено усмотрение!
|
|
|
suzimuzi/muze
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2010, 14:52:49 » |
Нагоре
|
Здравейте, имам проблем със скороста в сайта, само при мен ли е? Или глобално Дори като пиша ми запецва, на пресекулки ми е всичко? Благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2010, 14:55:17 » |
Нагоре
|
Здравейте, имам проблем със скороста в сайта, само при мен ли е? Или глобално Дори като пиша ми запецва, на пресекулки ми е всичко? Благодаря Пробвай първо да си рестартираш компютъра. Ако не стане, пробвай с друг браузър!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 30, 2010, 14:56:49 » |
Нагоре
|
Виждам, че скоростта на сайта е силно забавена. Причината както писах в един друг пост е, че се публикуват голямо количество обяви едновременно. Вече съм взел мерки това да се промени, но те ще влязат в сила от вдруги ден. Надявам се да изтърпите още ден при мен проблема не е толкова със скоростта,колкото с това ,че постоянно ми дава грешки и забива. разбира се,че ще проявим търпение.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 30, 2010, 14:59:08 » |
Нагоре
|
Виждам, че скоростта на сайта е силно забавена. Причината както писах в един друг пост е, че се публикуват голямо количество обяви едновременно. Вече съм взел мерки това да се промени, но те ще влязат в сила от вдруги ден. Надявам се да изтърпите още ден при мен проблема не е толкова със скоростта,колкото с това ,че постоянно ми дава грешки и забива. разбира се,че ще проявим търпение. И при мен при рефреш ми дава грешка и претоварване
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 30, 2010, 15:02:53 » |
Нагоре
|
Виждам, че скоростта на сайта е силно забавена. Причината както писах в един друг пост е, че се публикуват голямо количество обяви едновременно. Вече съм взел мерки това да се промени, но те ще влязат в сила от вдруги ден. Надявам се да изтърпите още ден при мен проблема не е толкова със скоростта,колкото с това ,че постоянно ми дава грешки и забива. разбира се,че ще проявим търпение. И при мен И при мен при рефреш ми дава грешка и претоварване
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2010, 15:04:10 » |
Нагоре
|
Виждам, че скоростта на сайта е силно забавена. Причината както писах в един друг пост е, че се публикуват голямо количество обяви едновременно. Вече съм взел мерки това да се промени, но те ще влязат в сила от вдруги ден. Надявам се да изтърпите още ден при мен проблема не е толкова със скоростта,колкото с това ,че постоянно ми дава грешки и забива. разбира се,че ще проявим търпение. Оххххххххх и при мен е така от вчера.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
albenusha
new user
Неактивен
Публикации: 74
Усмивката побърква!!!!!!!
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 30, 2010, 15:06:45 » |
Нагоре
|
и при мен е така
|
|
|
Активен
|
ВИНАГИ СИМВОЛИЧНИ ЦЕНИ ,РАЗМЕНИ И КОМЕНТАРИ КАКТО ВИЕ ИСКАТЕ ПРИ МЕН! Не ми е удобно да работя с КУРИЕРСКИ ФИРМИ! Пращам и получавам по пощата ........
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 30, 2010, 15:07:21 » |
Нагоре
|
при мен проблема не е толкова със скоростта,колкото с това ,че постоянно ми дава грешки и забива. разбира се,че ще проявим търпение. И при мен при рефреш ми дава грешка и претоварване Същата история. И снимките ми ги отваря флегматично.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
|
galiarukova
new user
Неактивен
Публикации: 26
да се завърнеш в бащината къща...
|
|
« Отговор #12 -: Декември 01, 2010, 23:11:56 » |
Нагоре
|
Това е в тези критичните часове от 14-16 часа. Но така като гледам ще минаваме на друг сървър. Бъдете спокойни! Няма да оставя сайта да се бъгвва На мен днес сайта ми се бави цял ден - мисля, че е от красивия нов фон и снежинки - много са хубави но при мен ужасно бавно върви, даже мишката ми се движи на пресекулки - много е дразнещо!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Декември 01, 2010, 23:13:00 » |
Нагоре
|
Това е в тези критичните часове от 14-16 часа. Но така като гледам ще минаваме на друг сървър. Бъдете спокойни! Няма да оставя сайта да се бъгвва На мен днес сайта ми се бави цял ден - мисля, че е от красивия нов фон и снежинки - много са хубави но при мен ужасно бавно върви, даже мишката ми се движи на пресекулки - много е дразнещо! Търся алтернатива
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #14 -: Декември 01, 2010, 23:22:56 » |
Нагоре
|
Да и при мен засича и си мисля, че е от снежинките.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|