здравейте майчета,
надали има някоя която да не ги е получавала поне веднъж!за това реших да публикувам успешен вариянт за борба с тях!
детето ми се разболя от тежък грип и 2 дни преди коледа и аз се стоварих на легло, на другата сутрин видях че са се появили вагинални гъбички (винаги ми се появяват когато имунитета ми не се справя) !тъй като бяха празници и не се знаеше дали ще намеря някой лекар , казваха че направления няма а и не на последно място един частен преглед е 20лв , аз реших да изпробвам природен лек който знам от баба ми - природолечителка - лекуване с чесън!
трябваше 5 денонощия да слагам по една скилитка чесън във влагалището,като се сменя на 12 часа-не повече!
така и направих ! днес съм абсолютно изчистена и минах без 1 лев за лекарства!
сега ще има и дами които са скептични но аз ще добавя следното:
това се прилага само ако жената е 100% сигурна че са само гъбички а не някаква друга полово предавана болест!чесъна престоява 20-30 мин в чист зехтин и се поставя във влагалището - може да сложите конец за по-лесно изваждане,но и така няма да се изгуби!
не се усеща,не пари, не мирише -или мирише но трябва да си миришеш бельото,100% природно БЕЗ никакви странични действия и последствия!
преди да го приложа на себе си поразрових нета и се указа че и други жени имат опит и то успешен,дори една жена казва че имала вътрешна раничка която щели да горят но след чесъна тя изчезнала напълно! дами с хроничен проблем също казват че забравят за проблема повече!
надявам се да съм била полезна!
използва се БЪЛГАРСКИ ЧЕСЪН , този който е чисто бял и красив е вносен - за него не мога нищо да кажа!