rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Януари 26, 2011, 16:12:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #32 -: Януари 26, 2011, 16:13:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Януари 26, 2011, 16:15:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #34 -: Януари 26, 2011, 16:17:44 » |
Нагоре
|
Е, малко веселба в края на работният ден няма да е излишна
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Януари 26, 2011, 16:20:03 » |
Нагоре
|
по тоя дет го е купил искаш да кажеш,или тоя дет го е продал ... на якето бре блонди хихихихихи ЕЙ,И НЕА МИ ВИКАШ БЛОНДИ ЕЙ!ЧЕ СЕ ЗАСЕГАМ НА ПЕРУШИНА-ТЕ МЕ ТЕ-ВЕДНАГА СЕ ОМАЗАХ СЬС САЖДИ ОТ ПЕЧКАТА!!!А МА ХА-МОД С МОД
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Януари 26, 2011, 16:21:41 » |
Нагоре
|
Е, малко веселба в края на работният ден няма да е излишна ---по добре да пооспамиме темата,отколкото да се изпоядеме,аман от нерви!ЧЕ СИ НАБИЕМ МЬЖО КАТ СЕ ПРИБЕРЕ И ЧЕ ГО СЛОЖИМ ДА СПИ ПРИ КУЧЕТО! /тва не бях аз/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #37 -: Януари 26, 2011, 16:22:18 » |
Нагоре
|
по тоя дет го е купил искаш да кажеш,или тоя дет го е продал ... Почерня и изглупя Боя е по тоя дето го е купил. Няма ли друга работа, а се занимава с гъши истории
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Януари 26, 2011, 16:25:04 » |
Нагоре
|
по тоя дет го е купил искаш да кажеш,или тоя дет го е продал ... Почерня и изглупя Боя е по тоя дето го е купил. Няма ли друга работа, а се занимава с гъши истории не ме мисли,ше се намери кой да ме разконспирира професори много-нали знаеш-бьлгарина е капацитет по всички вьпроси,все ше се намери някой па случааааайно да е по-умен от мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Януари 26, 2011, 16:26:25 » |
Нагоре
|
ма сме си екстра тук-я горе какьв фен-клуб сме се сьбрали /на гьските/повече сме тук отколкото при обявите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #40 -: Януари 26, 2011, 16:46:30 » |
Нагоре
|
О,да, това са така известните пухенки И аз съсипах една маркова на детето , а струваше камара пари. Тези артикули се почистват най-добре в химическо. А колкото до сделката-какво да направиш, като не иска да го върне? Ако на мен не ми хареса нещо и ми предоставят опция да го върна- защо да не се възползвам?!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #41 -: Януари 26, 2011, 16:47:55 » |
Нагоре
|
ма сме си екстра тук-я горе какьв фен-клуб сме се сьбрали /на гьските/повече сме тук отколкото при обявите Ама някои и в обявите са се разписали ........Двата леви крака ми дойдоха повечко
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Януари 26, 2011, 16:49:20 » |
Нагоре
|
ма сме си екстра тук-я горе какьв фен-клуб сме се сьбрали /на гьските/повече сме тук отколкото при обявите Ама някои и в обявите са се разписали ........Двата леви крака ми дойдоха повечко ми освен да пиша и в другата нова тема...дет за дразнещите половинки...мойта взе с тия крака у лево да клони,освен там да го пратя...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #43 -: Януари 26, 2011, 16:50:41 » |
Нагоре
|
Бре големи перипетии с тоя пух имате аз си пера якетата на децата/ с гъши пух/в пералнята на 30градуса,после центрофуга,изтръсквам ги много добре преди да ги сложа на парното за да се разнесе равномерно мокрия пух и колкото повече се надуе толкова повече е изсъхнало,накрая придобива нормалната си форма когато напълно изсъхне!За мирис само първия път понамерисаха сега вече не Тръскайте ги силно
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Януари 26, 2011, 16:52:34 » |
Нагоре
|
Бре големи перипетии с тоя пух имате аз си пера якетата на децата/ с гъши пух/в пералнята на 30градуса,после центрофуга,изтръсквам ги много добре преди да ги сложа на парното за да се разнесе равномерно мокрия пух и колкото повече се надуе толкова повече е изсъхнало,накрая придобива нормалната си форма когато напълно изсъхне!За мирис само първия път понамерисаха сега вече не Тръскайте ги силно мило,ма да попитам-кво да трьскам-парното ли,главата ли,якето ли...от толку инфо залудях
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|