rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Януари 26, 2011, 15:10:20 » |
Нагоре
|
и аз моля за мнение-продадох това яке- http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=125653&cat=500 ,мамата която го получи не го е харесала,с нормални следи от носене е,захабено по джобовете,поизсветляло на места,прегледах дали сьответства на сьстояние "добро"-не е кьрпено,изтьняло,шито...не е лекедосано,но имало петна!пращам го прано,мирише си на прахта за пране,но мацката ми отговаря че миришело на влага!казах че очаквам нейното предложение-какво иска-отговори ми-нищо,смешни пари са,но щяла да го подари някьде на някой,нещо от сорта...изпрала го,но щяло да заприлича на парцал ако го пусне на програма"сушене"имам ли някаква вина?тя не пожела да го вьрне,а и не е хич зле якенцето!само е поизсветляло и захабено по рьбовете,но не и лекедосано и протьркано или кьпрено-това е якето ми за 5!лв с сьстояние"добро"!сгрешила ли сьм някьде?
|
|
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 15:39:11 от skoki81 »
|
Активен
|
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #18 -: Януари 26, 2011, 15:46:33 » |
Нагоре
|
Офф - Моето го влача на химическо. Няма петна, няма степване, нямам грижи 3 - та година
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #19 -: Януари 26, 2011, 15:47:47 » |
Нагоре
|
Офф - Моето го влача на химическо. Няма петна, няма степване, нямам грижи 3 - та година Кви пари взимат?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Януари 26, 2011, 15:49:08 » |
Нагоре
|
Офф - Моето го влача на химическо. Няма петна, няма степване, нямам грижи 3 - та година Кви пари взимат? В Софето ли ? - Бая (всъщност си е поносимо - 8 лв за 24 часа, ама ползвам отстъпка )
|
|
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 15:51:11 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Януари 26, 2011, 15:57:33 » |
Нагоре
|
е добре де мама му ...за 5 лв и гьската ли да сложа вьтре у якето,или да отида и аз заедно с якето и гьската,понеже такова сьм го купувала и аз,или кво-да го занеса на химическо и пак да го предложа за 5 лв?пьк и пощенските казах да ми прати само левче,то мамата питаше колко ли щяла да е пощата до сф...та ми стана жал?егати...а я предупредих как да го разпухва след пране,не излиза никьде перушина...аз оттук взех едно яке еспритка,дет кат се сьблека все едно петела ме е оправял в кокошарника!а го взех за 20 и...лева тарикатка сьм
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Януари 26, 2011, 16:02:58 » |
Нагоре
|
е добре де мама му ...за 5 лв и гьската ли да сложа вьтре у якето,или да отида и аз заедно с якето и гьската,понеже такова сьм го купувала и аз,или кво-да го занеса на химическо и пак да го предложа за 5 лв?пьк и пощенските казах да ми прати само левче,то мамата питаше колко ли щяла да е пощата до сф...та ми стана жал?егати...а я предупредих как да го разпухва след пране,не излиза никьде перушина...аз оттук взех едно яке еспритка,дет кат се сьблека все едно петела ме е оправял в кокошарника!а го взех за 20 и...лева тарикатка сьм На програма "сушене' нека го пусне но с топчета за тенис -пиши и така на моето на етикета така пишеше и съм се смяла че требваше да търся топчета,оставаше да пише и жито да оставям по джобовете хихихих
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Януари 26, 2011, 16:04:40 » |
Нагоре
|
е добре де мама му ...за 5 лв и гьската ли да сложа вьтре у якето,или да отида и аз заедно с якето и гьската,понеже такова сьм го купувала и аз,или кво-да го занеса на химическо и пак да го предложа за 5 лв?пьк и пощенските казах да ми прати само левче,то мамата питаше колко ли щяла да е пощата до сф...та ми стана жал?егати...а я предупредих как да го разпухва след пране,не излиза никьде перушина...аз оттук взех едно яке еспритка,дет кат се сьблека все едно петела ме е оправял в кокошарника!а го взех за 20 и...лева тарикатка сьм На програма "сушене' нека го пусне но с топчета за тенис -пиши и така на моето на етикета така пишеше и съм се смяла че требваше да търся топчета,оставаше да пише и жито да оставям по джобовете хихихих Другият вариант е да се суши хоризонтално. Слага се на кърпа легнало и от време на време се "бие" с точилката
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Януари 26, 2011, 16:06:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Януари 26, 2011, 16:07:38 » |
Нагоре
|
по тоя дет го е купил искаш да кажеш,или тоя дет го е продал ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Януари 26, 2011, 16:08:09 » |
Нагоре
|
е добре де мама му ...за 5 лв и гьската ли да сложа вьтре у якето,или да отида и аз заедно с якето и гьската,понеже такова сьм го купувала и аз,или кво-да го занеса на химическо и пак да го предложа за 5 лв?пьк и пощенските казах да ми прати само левче,то мамата питаше колко ли щяла да е пощата до сф...та ми стана жал?егати...а я предупредих как да го разпухва след пране,не излиза никьде перушина...аз оттук взех едно яке еспритка,дет кат се сьблека все едно петела ме е оправял в кокошарника!а го взех за 20 и...лева тарикатка сьм На програма "сушене' нека го пусне но с топчета за тенис -пиши и така на моето на етикета така пишеше и съм се смяла че требваше да търся топчета,оставаше да пише и жито да оставям по джобовете хихихих Другият вариант е да се суши хоризонтално. Слага се на кърпа легнало и от време на време се "бие" с точилката Е това ми хареса такъв бой ще му наложа другия път хихиххихи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Януари 26, 2011, 16:08:50 » |
Нагоре
|
по тоя дет го е купил искаш да кажеш,или тоя дет го е продал ... на якето бре блонди хихихихихи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #29 -: Януари 26, 2011, 16:10:05 » |
Нагоре
|
Момичетя, я ми споделете пак как ги перете тези якета от гъски И аз имам три такива, като ги изпера и цялата перушина се събира на купове из якетата и после ги чепкам с часове , за да се разнесе пуха на всякъде А имах едно, при първото пране така адски замириса, че се съмнявах в него да не е умряла и патицата .Така и не го облякох повече, но с другите голяма борба се боря
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
|
|